Canım o an çok etkilenmiştim insanı etki alanına alıyor, ama sonra çıkıyorsun bu etkiden:) dönüp baktığım zaman söylediklerinden hiçbiri çıkmadığını gördüm. Geçmiş iyi, An ehh işte, gelecek fenaaa:) 150 TL vermeye hiç gerek yok bence...Canim konumuz disinda sen medyum belkis besbudaga fal baktirmissin geçmişyorumlarıinda okudum sana dedikleri ciktimi memnun kalmismiydin onun falindan?
Ben baktirdim ona canım yakın zamanda ama muallakta kaldım. Ben indirimden baktirdim su falini 100 e ama beş para etmez senin de yorumunu okuyunca daha iyi anladım bunu taksim deki cafe falcilari ile eş değer bakıyor.subat ayi için birsey söyledi cikarsa yazarim ama söylediği şeyin çıkma ihtimal i yok gibiCanım o an çok etkilenmiştim insanı etki alanına alıyor, ama sonra çıkıyorsun bu etkiden:) dönüp baktığım zaman söylediklerinden hiçbiri çıkmadığını gördüm. Geçmiş iyi, An ehh işte, gelecek fenaaa:) 150 TL vermeye hiç gerek yok bence...
Ya bişey sölyeyebilir miyim,ben de onlar kadar salağım sanırım he :) Nasıl anlıyorsunuz reklam oldugunu,derseniz ki ip ler inceleniyor,tüm mesajlar aynı adresten,OK somut kanıt anlarım,ama tövbe anlamıyorum yahu,mal mal okuyorum ben de,hatta diyorum ne biçim düşük düşük cümleler kurmuşlar anlaşılır bile değil okuma yazmaları mı yok nedir :))Gülmekten yazamıyorum, yakalanmayacağını zannetti acaba
Selam,Sevgi benim arkadaşım.Daha doğrusu,ona birkaç kez gittim geldim,bu vesileyle arkadaş olduk.Ben şahsen çok severim kendisini,daha önce bir erkek arkadaşım vardı,onun için gitmiştim,o zaman tanışmıyorduk,olmaz bu,gözümün içine bakıyorsun olur diyeyim diye ama olmaz demişti :) Sonra başka bir erkek arkadaşım oldu,onun için de her gidişimde ısrarla sabret gelecek diyor bana.Sevgi detaylar veriyor,örneğin "sol kolunda şöyle bir iz var mı?" ya da "çenesinde şöyle bir durum var mı?" falan gibi.Evet,aynen o gazete küpüründe dediği gibi pahalı azcık,en son 50 liraydı yanılmıyorsam,kredi kartı ile ödendiğinde 55 lira alıyor,ufak bir cafe oldugu için,birkaç gidişten sonra tanışıyorsunuz bir şekilde ve artık bakılan fallar biraz da hissetmekten çok hissettirmekten geçiyor,yani nabza göre şerbete dönüyor.Tercih sizinEki Görüntüle 1329038 Giden var mı ya çok sıkıntıdayım tam bu son diyorum yeni birini buluyorum iyi biri hiç mi yok yine kafam karıştı yhaa
Katılıyorum sana.. falgurmesi / sonradangurme yi şahsen bende taniyorum..böyle bir karalamayi haketmiyor.. zira kendisi gidip memnun kalmadan da kimseyi önermiyor.. semaya ve aysele beraber gittik.. ve toplu taşıma araçları ile..Brush_ merhaba seninle daha önce konustukmu bilmiyorum ama sitede beni taniyanlar biliyor yalanim dolanim olmadigini aynı kisiden mi bahsediyoruz falgurmesi nin mi arabasi var 1 500 tl lik falcilara gidior yahuuu ben kendim arabamla gidip alıyorum onu oyle gidiyoruz fala bazen parası olmuyor baktirmiyor bile hattaaa benim onerdigim 4 5 kisiye gidip kendisi baktirdi kendisini tandiigim için senin bu soylemlerine sasiriyorum . Bence insanlar dogrulari konusmali Allah yukarda iftiraya gerek yok hem zaten kendiside artk burda yok bu konuyu kapatalm kendisini siteden tanıyorum ve cok da seviyorum yalanci veya dolandiri reklamci bi insan olmadığınada kalibimi basarm çünkü gozumle görüyorum ne kadar paralar akittigini neysee bunlari söylemek istedim tamamen kendi dusuncelerjm
Kız bu nasıl soru? Ahiret sorusu gibi.. :)kızlar bahçelievlerde biri fal bakıyormus baya biliyormus bilen var mı isim falan bilmiyorum maalesef?
ay valla birden bakınca ben de şok oldum kendi yazdıgıma :) sayfaların birinde gördüm ortalık baya karısmıs eskileri okumaktan yoruldum okuyamadım :) bir şarkı var çok güzel onu bana açın gibi bişey oldu buKız bu nasıl soru? Ahiret sorusu gibi.. :)
Aynen cnm yaaa.. nutkum tutuldu benimde..ay valla birden bakınca ben de şok oldum kendi yazdıgıma :) sayfaların birinde gördüm ortalık baya karısmıs eskileri okumaktan yoruldum okuyamadım :) bir şarkı var çok güzel onu bana açın gibi bişey oldu bu
Canım sevgi cafe kapandı dendi bana o yuzden gıtmedim bu arada yoğun tempolu çalışmaktan bakamadım burası karışmış yahu bayadır fal baktırmıyorum zaten bu surede de iyi falcı cıkmamış sewindim buna bir arkadaşım nişantası symbol u övdü haftaya oraya gidebilirim haber veririm sizlereSelam,Sevgi benim arkadaşım.Daha doğrusu,ona birkaç kez gittim geldim,bu vesileyle arkadaş olduk.Ben şahsen çok severim kendisini,daha önce bir erkek arkadaşım vardı,onun için gitmiştim,o zaman tanışmıyorduk,olmaz bu,gözümün içine bakıyorsun olur diyeyim diye ama olmaz demişti :) Sonra başka bir erkek arkadaşım oldu,onun için de her gidişimde ısrarla sabret gelecek diyor bana.Sevgi detaylar veriyor,örneğin "sol kolunda şöyle bir iz var mı?" ya da "çenesinde şöyle bir durum var mı?" falan gibi.Evet,aynen o gazete küpüründe dediği gibi pahalı azcık,en son 50 liraydı yanılmıyorsam,kredi kartı ile ödendiğinde 55 lira alıyor,ufak bir cafe oldugu için,birkaç gidişten sonra tanışıyorsunuz bir şekilde ve artık bakılan fallar biraz da hissetmekten çok hissettirmekten geçiyor,yani nabza göre şerbete dönüyor.Tercih sizin
Yok yok,Rexx in karşısındaki sokakta,ama sevgi randevusuz bakmazCanım sevgi cafe kapandı dendi bana o yuzden gıtmedim bu arada yoğun tempolu çalışmaktan bakamadım burası karışmış yahu bayadır fal baktırmıyorum zaten bu surede de iyi falcı cıkmamış sewindim buna bir arkadaşım nişantası symbol u övdü haftaya oraya gidebilirim haber veririm sizlere
Canım sevgi cafe kapandı dendi bana o yuzden gıtmedim bu arada yoğun tempolu çalışmaktan bakamadım burası karışmış yahu bayadır fal baktırmıyorum zaten bu surede de iyi falcı cıkmamış sewindim buna bir arkadaşım nişantası symbol u övdü haftaya oraya gidebilirim haber veririm sizlere
Somut kanıtlarda oluyor fakat reklam üyelikleri kendilerini belli eden yorumlarda yapıyor, o yorumlara denk gelince anlıyorsunuz ki kişi reklam için gelmiş.Ya bişey sölyeyebilir miyim,ben de onlar kadar salağım sanırım he :) Nasıl anlıyorsunuz reklam oldugunu,derseniz ki ip ler inceleniyor,tüm mesajlar aynı adresten,OK somut kanıt anlarım,ama tövbe anlamıyorum yahu,mal mal okuyorum ben de,hatta diyorum ne biçim düşük düşük cümleler kurmuşlar anlaşılır bile değil okuma yazmaları mı yok nedir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?