İstanbul'da Fal - Falcılar

Gecenlerde fal baktirdim resmen fiyaskoydu kahveyi icerken daha pisman oldum nsil inaniyorum ben bunlara diye bilindik bi cafe garsona sordum su var mi yok dedi kim bakiyor peki dedim sizin enerjinize en uygun kisiye yönlendiririm ben sizi dedi yani kim bosta kalirsa o. Kahvemi bitirdim bi iki dk sonra(kahveleri ozelmis hemen sekil aliyormus ) pat geldi bi kadin sana ben fal bakcam dedi geçtim gittim ama bu sefer digerleri gibi degil sahiden inanmayarak. Bi seyler söylüyor agzimdan laf almaya calisiyor ben oyle cok sey anlatamam zaten icimden de gelmedi. su an aklimda kalan kaydadeger hicbir sey soylemedi sırf birinden 2 guzel kelime duyayim diye parami çöpe attim.Insallah bir daha en azindan para verip fal baktirmam bu son olur insallah. acaip bir sektör olmus cok zoruma gitti insanlar okuyor calisiyor evini gecindiremiyor bir fal baktiriyorsun 10 dk ancak sürüyor yani benim baktirdigim oyle oldu ortalama bir falci 25 30 lira aliyor. Saatte 4 fal baksalar 25ten 100lira gunde 5 saat calissalar ki bir memur sabah 8 aksam 5 sekiz dokuz saat calisiyor ama faldan gunde 500 lira kazaniliyor ama 8 saat calisan standart bir insan tas catlasin devlet kurumundan 2000 aliyor. Allahtan korkmasam açarım bir fal cafe biraz da fiyati uygun tutarim nasilsa bizim gibi merak edenler var elbet birilerine bir sey tuttururum hele ki hislerim kuvvetliyse gelsin paralar. iste bütün bunlari düşünerek fal cikisinda cok üzüldüm evet belki cok iyi tahmin yapan yerler vardir ama sana birisi tahmin yapıyor diye niye ona o kadar para veresin ki ? Ve de bir cafede nasil 10-20 falci calisir sokaktan geceni almislar demek ki bi de utanmadan söylüyorlar su kadar kisiyiz diye ya tam fiyaskoydu benim icin ha fal baktirmayi cok severim ama bir daha kaziklanmak istemiyorum bunu da buraya yaziyorum ki baktiracak olursam aklima gelsin baktirmayayim hisleri kuvvetli biri olursa zaten icinden geldikce bakar es dost vs. ne oldugu belli olmayan yerlere gidip bana 2 guzel kelime söyle hadi der bakislarla tanimadigimiz insanin agzindan cikacaklarla hayatimizi guzellestiremiyoruz iste belli. benim ilk falim degildi bu ilk falim cok isabetliydi kadin ne dediyse tuttu zaten o oyle tutmasa ben de fal meraklisi olmazdim bu kadar ama yok herkesin öngörüsü kuvvetli degil demek ki.

taksim damlalar cafe'de Sedat'ı kesinlikle tavsiye ederim 3 hafta önce baktırdım her dediğini yaşıyorum

Canim konumuz disinda sen medyum belkis besbudaga fal baktirmissin geçmişyorumlarıinda okudum sana dedikleri ciktimi memnun kalmismiydin onun falindan?
Canım o an çok etkilenmiştim insanı etki alanına alıyor, ama sonra çıkıyorsun bu etkiden:) dönüp baktığım zaman söylediklerinden hiçbiri çıkmadığını gördüm. Geçmiş iyi, An ehh işte, gelecek fenaaa:) 150 TL vermeye hiç gerek yok bence...

Naazz a baktırdığım falı şimdi tekrar okudum da bana Yiğit le aynı şeyleri söylemiş ve işle ilgili de söylediği bişey vardı onu da tutturmuş :)

Ben baktirdim ona canım yakın zamanda ama muallakta kaldım. Ben indirimden baktirdim su falini 100 e ama beş para etmez senin de yorumunu okuyunca daha iyi anladım bunu taksim deki cafe falcilari ile eş değer bakıyor.subat ayi için birsey söyledi cikarsa yazarim ama söylediği şeyin çıkma ihtimal i yok gibi

Gülmekten yazamıyorum, yakalanmayacağını zannetti acaba
Ya bişey sölyeyebilir miyim,ben de onlar kadar salağım sanırım he :) Nasıl anlıyorsunuz reklam oldugunu,derseniz ki ip ler inceleniyor,tüm mesajlar aynı adresten,OK somut kanıt anlarım,ama tövbe anlamıyorum yahu,mal mal okuyorum ben de,hatta diyorum ne biçim düşük düşük cümleler kurmuşlar anlaşılır bile değil okuma yazmaları mı yok nedir :))

Eki Görüntüle 1329038 Giden var mı ya çok sıkıntıdayım tam bu son diyorum yeni birini buluyorum iyi biri hiç mi yok yine kafam karıştı yhaa
Selam,Sevgi benim arkadaşım.Daha doğrusu,ona birkaç kez gittim geldim,bu vesileyle arkadaş olduk.Ben şahsen çok severim kendisini,daha önce bir erkek arkadaşım vardı,onun için gitmiştim,o zaman tanışmıyorduk,olmaz bu,gözümün içine bakıyorsun olur diyeyim diye ama olmaz demişti :) Sonra başka bir erkek arkadaşım oldu,onun için de her gidişimde ısrarla sabret gelecek diyor bana.Sevgi detaylar veriyor,örneğin "sol kolunda şöyle bir iz var mı?" ya da "çenesinde şöyle bir durum var mı?" falan gibi.Evet,aynen o gazete küpüründe dediği gibi pahalı azcık,en son 50 liraydı yanılmıyorsam,kredi kartı ile ödendiğinde 55 lira alıyor,ufak bir cafe oldugu için,birkaç gidişten sonra tanışıyorsunuz bir şekilde ve artık bakılan fallar biraz da hissetmekten çok hissettirmekten geçiyor,yani nabza göre şerbete dönüyor.Tercih sizin

kızlar bahçelievlerde biri fal bakıyormus baya biliyormus bilen var mı isim falan bilmiyorum maalesef?

Katılıyorum sana.. falgurmesi / sonradangurme yi şahsen bende taniyorum..böyle bir karalamayi haketmiyor.. zira kendisi gidip memnun kalmadan da kimseyi önermiyor.. semaya ve aysele beraber gittik.. ve toplu taşıma araçları ile..

Kız bu nasıl soru? Ahiret sorusu gibi.. :)
ay valla birden bakınca ben de şok oldum kendi yazdıgıma :) sayfaların birinde gördüm ortalık baya karısmıs eskileri okumaktan yoruldum okuyamadım :) bir şarkı var çok güzel onu bana açın gibi bişey oldu bu

Canım sevgi cafe kapandı dendi bana o yuzden gıtmedim bu arada yoğun tempolu çalışmaktan bakamadım burası karışmış yahu bayadır fal baktırmıyorum zaten bu surede de iyi falcı cıkmamış sewindim buna bir arkadaşım nişantası symbol u övdü haftaya oraya gidebilirim haber veririm sizlere

Yok yok,Rexx in karşısındaki sokakta,ama sevgi randevusuz bakmaz

Cezmi nin adı çok geçiyor ya,yorumlara baktım biraz,herkese arama gelecek mi diyormuş?Kimseye de bu iş olmaz dememiş mi bu adam?Bilen,baktıran varsa bir yorum yapsın merak ediyorum çok

Saglik sorunlari sebebiyle ara vermisti suanda acti kafeyi randevu alarak gidebilirsin 1 gun onceden ararsan yer bulabilirsin

Somut kanıtlarda oluyor fakat reklam üyelikleri kendilerini belli eden yorumlarda yapıyor, o yorumlara denk gelince anlıyorsunuz ki kişi reklam için gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…