Taksim damlalar cafede sedat vardi ama ayrilmis sanirim ordaki tugbaninda metini duydum, monalisa cafede guler abla vardir bide kadikoyde sevgi[/QUOTE
Yine ben bu arada sevgide su falı baktırdın mı ...
Nerdeymis bu fulya kaca bakiyorBuarada ben üsküdar fulyaya gittim dayanamayıp yine bomba yine bomba... :))))bakalım dedikleri yine olacak mı :)))
üsküdardaNerdeymis bu fulya kaca bakiyor
üsküdarda
evinde bakıyo
30 tl eğer ilgilenirsen özelden gönderebilirim telini
Fulya eskiden pasajda üst katta angel cafedeki mi? 2 yıl önce 2 defa gitmiştim hiç bir dediği çıkmadı.
yok su falı hiç baktırmadım, kahve falı baktırdım ama su falınada gitmek istiyorum.
Üsküdarda Garani Bankası tarafında bi pasajın içinde kendi ofisinde bakıyodu .. şimdi başka bir yere taşındı..
canm ben geçen yıl mayıstan beri gidiyorum... imkansız olmaz dediğim şeyler oldu özellikle aşk ile ilgili
ben çok memnun kalıyorum.
Merhaba.. Ben cafe 46 Nalana gittim ve hala kendime gelemedim. Esimin ismini direk bildi. Resmen beni anlattı. Yasadıgım is yeri problemlerinden aile yasantıma herseyi tek kelime etmeden karsımda dile getirdi. Sorularınıza gayet içten cevaplar veriyor ve sizi bu konuda çok rahatlatıyor. Tarih veriyor resmen. Annemden hiç bahsetmeden annemin yasadıklarını hiç tereddüt etmeden anlattı ve gelecek durumundan bahsetti. Kesinlikle gidilmeli Nalan hanıma. Ben cok memnun kaldım en kısa zamanda bir daha gitmeyi çok istiyorum. Sıcacık bir ortam ve harika yorumlar.. Tavsiye ederim.
sevgide iyi su falına baktırırsan yorumlarını bekliyorum
Reklam olduğu tek okuyuşta anlaşılan bir mesajdır bu…bizler yıllardır fal baktıran kişiler olarak birini tavsiye ederken defalarca düşünüyoruz, başkasının vebalini almamak için….siz ilk mesajınızda ve şahsa ilk falınızda bu kadar net olabiliyorsunuz..Merhaba.. Ben cafe 46 Nalana gittim ve hala kendime gelemedim. Esimin ismini direk bildi. Resmen beni anlattı. Yasadıgım is yeri problemlerinden aile yasantıma herseyi tek kelime etmeden karsımda dile getirdi. Sorularınıza gayet içten cevaplar veriyor ve sizi bu konuda çok rahatlatıyor. Tarih veriyor resmen. Annemden hiç bahsetmeden annemin yasadıklarını hiç tereddüt etmeden anlattı ve gelecek durumundan bahsetti. Kesinlikle gidilmeli Nalan hanıma. Ben cok memnun kaldım en kısa zamanda bir daha gitmeyi çok istiyorum. Sıcacık bir ortam ve harika yorumlar.. Tavsiye ederim.
Yolla canim darlandigim bi anda giderimüsküdarda
evinde bakıyo
30 tl eğer ilgilenirsen özelden gönderebilirim telini
Valla cnm gercekten haklısın amma velakin bende nalana gittim. . O an iyi gelmişti ama gidilmese de olur. . 20 liralik eglence falı gibi :)Reklam olduğu tek okuyuşta anlaşılan bir mesajdır bu…bizler yıllardır fal baktıran kişiler olarak birini tavsiye ederken defalarca düşünüyoruz, başkasının vebalini almamak için….siz ilk mesajınızda ve şahsa ilk falınızda bu kadar net olabiliyorsunuz..
Benden tavsiye cok emin oldugun birine baktir olaya gizem katip 3 4 kati para aliyorlar su falini her kes bakamaz ben o aptalligi yaptim 200 tl odedim 1 tane mi cikmaz ya :) tarot oneririm en eski fallardan biri benim baktirdigim tarotlar az cok hep cikti dene biliryok su falı hiç baktırmadım, kahve falı baktırdım ama su falınada gitmek istiyorum.
Bu konuda cok dikkatli olmalisin ben cok zor bi donem gecirdim 2014 te fazlasiysa dolamdirildim falcilar enerji calismasi yapanlar mi dersin benden sana tavsiye fal bile bakfiriyosan kotu isler yapandan uzak dur enerjisi sana da geciyor...Ben gerçekten işlem yaptrabileceğim birini arıyorum bilenler özel mesaj atarsa çok mennun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?