İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba..dejavu yiğit,telde bakan yiğit,Kadıköy sema,laf Andaç gibi çoklarına baktırdım ben hep burda duyup..sonu ise hep hüsran oldu şimdi bir de elmirayı deneyeyim diyorum,bana biri telini gönderebilir mi Face den bulamadım..Roza yı arayacaktım ama eski sayfalarda kötü yorumlar var vazgeçtim

Bu arada Roza bakım için 150,işlem içinde 2000-3000 lira arası değişir dedi.Ben en iyisi şu gönlünden ne koparsa diyen kişiyle bir görüşeyim.

Bakım icin 150 mi?suya bakması mı normal fal mı?iyice uçtu herkes,fiyatlara bak..iyi ki aramamısım rozayı,yoksa pek hos konuşma olmazmış yani aramızda

Valla ne için olduğunu sormadım.Ama çok veremem dedim.Bu kadar mağdursanız 100e bakayım dedi.Dediğim gibi geçmiş yıllarda da çok olumsuz yorum var hakkında.

Bu arada işlem olmazsa ne olacak dedim yaptığım hiçbir işlem sonuçsuz kalmaz dedi.Hani bir tanesi de 100lira alayım işin olursa gerisini alırım demiyor:)

Ben yine de böyle uçuk fiyat olmayan işlem yapabilecek tavsiye edeceğiniz birileri varsa mesaj atmanızı rica edeceğim.Falcı Sebadan da uzak durun derim.

Laf cafe andac i merak ediyodum.gecen gun gittim.kalabalikti kafe 1bucuk saat sonra sira bana geldi. Aksam saatiydi ama guler yuzlu enerjisi yerindeydi. Kahve tarot beraber bakti. Harfler tarihler verdi. genel olarak ben begendim. Gitmek isteyen varsa tavsiye ederim.

Canim bnada verirmisin ucret almayanin numarasini merak ettim denemek istiyorum
Canım numarasını ben de bilmiyorum maalesef çeşitli sebeplerle de gidemiyorum telefonda bakmıyormuş zaten bir arkadaşım benim adıma gidecek.Ücret almama değil de gönlünden me koparsa şeklindeymiş.O paralarla da camiye falan yardım ediyormuş(bence okula yardım etse daha iyi)Neyse arkadasım pazar günü gidecek adam yazıp çizip ertesi gün veriyormuş detayını Pazartesi akşam da alacak...Gelişmelerden haberdar ederim.

Roza yuz yuze bakiyomu ne kadar aldi snden numarasini yazar,isin

Bakırköy duygum cafeye gittim Murat beye, herşeyimi söyledi aklımdaki soruları daha sormadan cevapladı mutlaka gidin pazartesi salı Hariç hergün oradaymış
Bakirkoydeki falcilar hem cok bekletiyo hemde biraz tuzlu geliyo mesela kadikoyde fal fiyati 20ken bakirkoyde 35 :s ama soylede bisi var gercekten iyi bi falciysa deger :)

Adresini yada nosunu ogrenemezmisin gidip yuz yuze gorusim

Cikmiyor Andacin fali,defalarca baktirdim..fos

Bakirkoy Laf cafedekilerin hepsine defalarca baktirdim,cikmiyor..Cigdemin bile falinin yarisi ciksa yarisi cikmaz..Cikanlarinda hicbiri merak etmeyeceginiz sacma sapan ayrintilardir.Yalniz gecende Lafa gelmeden bir yer var,hep onunden gecerdim.Beyaz melek ev yemekleriydi sanirim adi,orda bir bayana baktirdim,Ocak basi cunku ses kaydi almisim.Bir kac gun once dinledim ve baya baya cikmis fal..10 ocakta bakmis,10 gun icinde gorusme olacak dedigi kisiyle 17 ocakta gorusmusum.Cocugum oldugunu,eski esimle maddi alacagim olduugunu ama almamin zor oldugunu vs..Sonra isyeriyle ilgili durumlari ve daha bircok seyi birebir anlatmis.Tavsiye ederim,ama baska sey sormayin lutfen,telefonu falan yok cafenin.Sarisin gibi,bol makyajli,hos yuzlu,orta yasli bir bayandi.Degisik kartlari vardi,kahve ve kart ayni anda bakti

Anacim bu simdimi soylenir :) onca andac yorumu yapilmisti merak edip gittim param bosa gitti yani :s neyse sohbeti hostu en azindan :)
canim ben cok defa soyledim,laf cafedekilerle ilgili..ama bu mesajlarinizi yeni gordum,surekli takip etmiyorumki

Kac para verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…