Bu arada Roza bakım için 150,işlem içinde 2000-3000 lira arası değişir dedi.Ben en iyisi şu gönlünden ne koparsa diyen kişiyle bir görüşeyim.
Bnce 2000-3000gibi paralar verilmemeli sonucta hepi topu fal bakiyo gelecegi sihirli degnekle degistirmiyokiBu arada Roza bakım için 150,işlem içinde 2000-3000 lira arası değişir dedi.Ben en iyisi şu gönlünden ne koparsa diyen kişiyle bir görüşeyim.
Canim bnada verirmisin ucret almayanin numarasini merak ettim denemek istiyorumÇok doğru söylüyorsun ama işte denize düşen yılana sarılıyor hele bir de çocuk olunca...Şimdi ücret almadan yapan birini buldum ama onda bile kararsızım.
Canım numarasını ben de bilmiyorum maalesef çeşitli sebeplerle de gidemiyorum telefonda bakmıyormuş zaten bir arkadaşım benim adıma gidecek.Ücret almama değil de gönlünden me koparsa şeklindeymiş.O paralarla da camiye falan yardım ediyormuş(bence okula yardım etse daha iyi)Neyse arkadasım pazar günü gidecek adam yazıp çizip ertesi gün veriyormuş detayını Pazartesi akşam da alacak...Gelişmelerden haberdar ederim.Canim bnada verirmisin ucret almayanin numarasini merak ettim denemek istiyorum
Roza yuz yuze bakiyomu ne kadar aldi snden numarasini yazar,isinYaa şöyle söyliyim benimki ile ayriydik ve Ümitsizdim . Roza dedi bunun hayatnda birisi var ama seni sevyor onunla sadece unutmak icin k9nusuyor yakinda dönecek sana ama kafasi cok dolu parasal problemleri var dedi.ama merak etmw bariscaksiniz cok yakin dedi bugun cok sukur baristik
Bakirkoydeki falcilar hem cok bekletiyo hemde biraz tuzlu geliyo mesela kadikoyde fal fiyati 20ken bakirkoyde 35 :s ama soylede bisi var gercekten iyi bi falciysa deger :)Bakırköy duygum cafeye gittim Murat beye, herşeyimi söyledi aklımdaki soruları daha sormadan cevapladı mutlaka gidin pazartesi salı Hariç hergün oradaymış
Allah onu bildigi gibi yapsin...Bu arada Roza bakım için 150,işlem içinde 2000-3000 lira arası değişir dedi.Ben en iyisi şu gönlünden ne koparsa diyen kişiyle bir görüşeyim.
Adresini yada nosunu ogrenemezmisin gidip yuz yuze gorusimCanım numarasını ben de bilmiyorum maalesef çeşitli sebeplerle de gidemiyorum telefonda bakmıyormuş zaten bir arkadaşım benim adıma gidecek.Ücret almama değil de gönlünden me koparsa şeklindeymiş.O paralarla da camiye falan yardım ediyormuş(bence okula yardım etse daha iyi)Neyse arkadasım pazar günü gidecek adam yazıp çizip ertesi gün veriyormuş detayını Pazartesi akşam da alacak...Gelişmelerden haberdar ederim.
Cikmiyor Andacin fali,defalarca baktirdim..fosLaf cafe andac i merak ediyodum.gecen gun gittim.kalabalikti kafe 1bucuk saat sonra sira bana geldi. Aksam saatiydi ama guler yuzlu enerjisi yerindeydi. Kahve tarot beraber bakti. Harfler tarihler verdi. genel olarak ben begendim. Gitmek isteyen varsa tavsiye ederim.
Ne kadar fal ucreti tarotmu bakiyo kahvemi uzun baktimi detay verdimiYani şöyle söylım sanki seyleri var öle bakıyor sanki ve erken gitmek lazım yorulmuştu tam konuşamadı ama harf falan gayet iyi cok ta enerjık bır sey :))
Anacim bu simdimi soylenir :) onca andac yorumu yapilmisti merak edip gittim param bosa gitti yani :s neyse sohbeti hostu en azindan :)Cikmiyor Andacin fali,defalarca baktirdim..fos
canim ben cok defa soyledim,laf cafedekilerle ilgili..ama bu mesajlarinizi yeni gordum,surekli takip etmiyorumkiAnacim bu simdimi soylenir :) onca andac yorumu yapilmisti merak edip gittim param bosa gitti yani :s neyse sohbeti hostu en azindan :)
Kac para verdinBakirkoy Laf cafedekilerin hepsine defalarca baktirdim,cikmiyor..Cigdemin bile falinin yarisi ciksa yarisi cikmaz..Cikanlarinda hicbiri merak etmeyeceginiz sacma sapan ayrintilardir.Yalniz gecende Lafa gelmeden bir yer var,hep onunden gecerdim.Beyaz melek ev yemekleriydi sanirim adi,orda bir bayana baktirdim,Ocak basi cunku ses kaydi almisim.Bir kac gun once dinledim ve baya baya cikmis fal..10 ocakta bakmis,10 gun icinde gorusme olacak dedigi kisiyle 17 ocakta gorusmusum.Cocugum oldugunu,eski esimle maddi alacagim olduugunu ama almamin zor oldugunu vs..Sonra isyeriyle ilgili durumlari ve daha bircok seyi birebir anlatmis.Tavsiye ederim,ama baska sey sormayin lutfen,telefonu falan yok cafenin.Sarisin gibi,bol makyajli,hos yuzlu,orta yasli bir bayandi.Degisik kartlari vardi,kahve ve kart ayni anda bakti
30 yada 35 ti sanirim,ama Bakirkoyde oyle canim heryer..birde besiktas symbol de nihali oneririm,o da fali cikti,iki defa gittim..ama bakirkoydeki kadn uzun bakti,20 dk falan,nihal kisa bakiyorKac para verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?