İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimlere baktirdin ?

Taksim kadınlar kahvesi dilek ablayı tavsiye ederim bu zamana kadar ne dediyse çıktı gerçek bir uzman gönül rahatlığıyla tavsiye ederim çok memnun kalırsınız harika...

kadınlar kahvesi peline baktıran var mı baktırdım ama pek olacagına ınanmadıgım seyler söyledi dediklerini yaşayan varmı

Kızlar bir umut sormak istiyorum 3-4 sene önce kadıköy angels cafede gizem adında genç bir bayan vardı gideniniz tanıyan bilen var mı onu arıyorum çok iyi bakıyodu isim bile veriyodu yani ama sonradan ayrıldı dediler bilgisi olan paylaşsın lütfen...

Selam kızlar çok uzun zamandır yazmadım burdan bir çok kez numara aldım Aradım baktırdım ama tek kelime yazmadım gerekte duymadım yani elime ne geçecek iyi değildi yazık oldu paralara demekten başka önce kuzenim baktırdı Rıza'ya daha sonra ben baktırdım gerçekten reklam değil buna emin olun bastırdığınızda sizde aynı Yorumları yazacağınıza eminim hatta dedim sizi önereceğim diye rica ediyorum lütfen gerek yok dedi onun affını sığınarak yazıyorum bende reklam olacağına düşündüm ama isim isim yemin ediyorum söyledi en azından bende böyle oldu her şeyden önce iyi bir insan ben gerçekten çok ikna oldum ve cok uzun zaman sonra sizlerle paylaşmak istedim bu kadar bu Uğur'da dolandırılan bir kadın olarak umarım bana inanırsınız

Cok özür dilerim Roza yazacaktım ismi yanlış yazmışım
. Bu formu 1 yıldır hemen hemen hergun takip ediyorum , bende sizin gibi burda arkadaşların paylaştığı numara arayıp malesef defalarca kez dolandırıldım,birkaç ay önce yine bu formdan Rozanın numarasını aldım ve aradım benim çok farklı sorunlarım vardı ve umutsuzdum. Ve uzun lafın kısası onu tanıdığım için çok mutluyum ve asla reklam yapmıyorum.

Herkese selam,
Roza'ya nasıl ulaşabilirim peki ? Nerede bakıyor? Ne falına bakıyor ? Kaç paraya bakıyor? Ben reklam yapıp yapmadığınızı anlamadım ama senelerdir falcı arıyorum. Lütfen yanlış yönlendirmemiş olun

Ben rozaya telefonda baktırdım bildiğim kadarıyla İstanbul'da yaşıyor ben kendi falıma göre emin olun reklam falan Yapmıyorum umarım baktırırsanız sizde aynı Düşüncede olursunuz

Bu konuda cok dikkatli olmalisin ben cok zor bi donem gecirdim 2014 te fazlasiysa dolamdirildim falcilar enerji calismasi yapanlar mi dersin benden sana tavsiye fal bile bakfiriyosan kotu isler yapandan uzak dur enerjisi sana da geciyor...
Çok doğru söylüyorsun ama işte denize düşen yılana sarılıyor hele bir de çocuk olunca...Şimdi ücret almadan yapan birini buldum ama onda bile kararsızım.

Evet kızlar biri bana da Roza nın telini gönderebilir mi ?umarım bu sefer dogru birini bulmuşuzdur

0531 430 01 62 ben cok memnun kaldım umarım sizde öyle hissederseniz tersi olursa inanın cok üzülürüm Allah'a emanet olun

kadınlar kahvesi peline baktıran var mı baktırdım ama pek olacagına ınanmadıgım seyler söyledi dediklerini yaşayan varmı

muhtemelen sanada evli mutlu çocuklu bir tablo çizilmiş olabilir, yok bacım çıkmıyor, ama arada darlanınca gidiyordum oraya hem yakındı hem pek pahalı gelmiyordu gözüme ama baya zaman oldu tabi

Bu arada Roza bakım için 150,işlem içinde 2000-3000 lira arası değişir dedi.Ben en iyisi şu gönlünden ne koparsa diyen kişiyle bir görüşeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…