arkadaşlar yeni katıldım aranıza. çok falcı gezdim ama hüsran. gerçekten hüsran olmayacak önereceğiniz iyi falcılar var mı
Benden tavsiye cok emin oldugun birine baktir olaya gizem katip 3 4 kati para aliyorlar su falini her kes bakamaz ben o aptalligi yaptim 200 tl odedim 1 tane mi cikmaz ya :) tarot oneririm en eski fallardan biri benim baktirdigim tarotlar az cok hep cikti dene bilir
Merhaba.. Ben cafe 46 Nalana gittim ve hala kendime gelemedim. Esimin ismini direk bildi. Resmen beni anlattı. Yasadıgım is yeri problemlerinden aile yasantıma herseyi tek kelime etmeden karsımda dile getirdi. Sorularınıza gayet içten cevaplar veriyor ve sizi bu konuda çok rahatlatıyor. Tarih veriyor resmen. Annemden hiç bahsetmeden annemin yasadıklarını hiç tereddüt etmeden anlattı ve gelecek durumundan bahsetti. Kesinlikle gidilmeli Nalan hanıma. Ben cok memnun kaldım en kısa zamanda bir daha gitmeyi çok istiyorum. Sıcacık bir ortam ve harika yorumlar.. Tavsiye ederim.
. Bu formu 1 yıldır hemen hemen hergun takip ediyorum , bende sizin gibi burda arkadaşların paylaştığı numara arayıp malesef defalarca kez dolandırıldım,birkaç ay önce yine bu formdan Rozanın numarasını aldım ve aradım benim çok farklı sorunlarım vardı ve umutsuzdum. Ve uzun lafın kısası onu tanıdığım için çok mutluyum ve asla reklam yapmıyorum.Cok özür dilerim Roza yazacaktım ismi yanlış yazmışım
Ben rozaya telefonda baktırdım bildiğim kadarıyla İstanbul'da yaşıyor ben kendi falıma göre emin olun reklam falan Yapmıyorum umarım baktırırsanız sizde aynı Düşüncede olursunuz
Çok doğru söylüyorsun ama işte denize düşen yılana sarılıyor hele bir de çocuk olunca...Şimdi ücret almadan yapan birini buldum ama onda bile kararsızım.Bu konuda cok dikkatli olmalisin ben cok zor bi donem gecirdim 2014 te fazlasiysa dolamdirildim falcilar enerji calismasi yapanlar mi dersin benden sana tavsiye fal bile bakfiriyosan kotu isler yapandan uzak dur enerjisi sana da geciyor...
Herkese selam,
Roza'ya nasıl ulaşabilirim peki ? Nerede bakıyor? Ne falına bakıyor ? Kaç paraya bakıyor? Ben reklam yapıp yapmadığınızı anlamadım ama senelerdir falcı arıyorum. Lütfen yanlış yönlendirmemiş olun
kadınlar kahvesi peline baktıran var mı baktırdım ama pek olacagına ınanmadıgım seyler söyledi dediklerini yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?