Evet gecen hafta baktirdim daha uzun suredir baktimamistim yine olan butun herseyi bildi gelecekle ilgili soyledikleri icin tarihlere var daha bekliyorum bakalim ama baska baktidigim biriyle birebir ayni seyleri soyledi.. Daha once soyledikleride cikmisti zaten.. Duygum cafe bakirkoyde ist cad cetinkaya magazasinin yan sokaginda hemen internette tel numarasi var ararsaniz daha detayli tarif ederler...
Olumlu olumsuz herseyi soyluyor ben memnunum baya begeniyorum... Tesadufen baktirdigim biriydi hatta basta soylediklerini cok onemsemedim ama sonra soydikleri cikinca arada gitmeye basladim ve hep soyledigi seyler oldu.. Birde melisi denemeni tavsiye ederim onunda soyledigi seyler hep cikti bana oda bakirkoyde...peki olumlu mu konuşuyor sadece yoksa olumsuz herşeyide söylüyor mu :)
Siz daha once baktirip memnun kalmadiniz mi acaba? :/off yine bi yiğit furyası almış başını gidiyor , işleri düştü galiba
Aa ben baktirmayi düşünüyorum ama.. Sana söyledikleri tutmadi mi ? Yigiti cok begeniyo herkes :/:/
Hadi yaa tuh sanssizlik olmus sana heralde.. Valla bende methini cok duydum baktirmayi düşünüyorumÇok mutlu ediyor evet güzel bakıyor kesin konusuyor suanı iyi biliyor sempatik bi tavrı var. Pembe tablo cizme konusunda ders almış bile olabilir ama bana ve bi kaç arkadaşıma cizdigi pembe tablo malesef olmadıki ben inanıp kaç kere baktırdım. Sonuçta fal bu garantisi yok tabiki ama bari arkadaşlarımla bana gelecekle ilgili aynı şeyleri söylip rezil etmeseydi keşke. O yüzden cok kızgınım yiğite. Bize kesinlikle salladı canım. Belki sana iyi bakar bilemem.
off yine bi yiğit furyası almış başını gidiyor , işleri düştü galiba
CaDamlalar kafe tugbadan bahsedilmiş daha öncede duymuştum baktıran ve memnun kalan oldumu? Hala yiğitten bahsediliyor burda bence yiğite para vericeğinize gidin bir romantik komedi filmi alın onu izleyip hayal kurun daha iyidir. zaten baktıranlarda yakında anlar nedemek istediğimi
Canim ben damlalardaki yagmura gittim gecen yil. Iki arkadasima cok cikmis dedikleri ama biz iki kisi gittik ikimizede siradan geldi. Yani sadece saglik konusunu bildi bende. Ayrica atyarisi spikeri gibi konusuyor zaten ne dedigini anlamiyorsun ben ses kaydi almistim ama sonucunda verdigim paraya cok uzulmustum. Bakirkoy cafe laf ta fatma abla var buara favorim bi keresinde bisey demisti salliyor demistim ama sonra ogrendimki aynen dedigi sey olmus. Yigitin numarasini biliyorsan atabilirmisin :) sevgiler sana
Bu dedigin adam lubnanli daniel sa sakin gitmeyin derimCanım numarasını ben de bilmiyorum maalesef çeşitli sebeplerle de gidemiyorum telefonda bakmıyormuş zaten bir arkadaşım benim adıma gidecek.Ücret almama değil de gönlünden me koparsa şeklindeymiş.O paralarla da camiye falan yardım ediyormuş(bence okula yardım etse daha iyi)Neyse arkadasım pazar günü gidecek adam yazıp çizip ertesi gün veriyormuş detayını Pazartesi akşam da alacak...Gelişmelerden haberdar ederim.
Yok lübnanlı Daniel değil zaten dediğim kîşi Antalya'da.Ama en güzeli hayırlısını istemek sanırım.Bu dedigin adam lubnanli daniel sa sakin gitmeyin derim
Bu arada gerçekten medyumlara güvenmeyin bana bir tanesi dedi ki 3gün ver bana ee. Parası 10.000 lira sonra düştü 8100 sonra 5600. Yani yap da sonra iste paranı :))
Yok zaten hayatta vermem bu kadar para yurt dışına gider kafa dağıtırım:) o kadar İyilerse önce işlem yapsınlar sonra parayı alsınlarbunlar iyice şaşırmış kendilerini. İnanmayın bunlara derim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?