İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar telefonda baktırınca da kimin kim oldugundan bazen emin olamıyoruz..burak diye iki ayrı numara var kk de,hangisi gercek bilemedim..bir de biri bana elmiranın numarasını atsa ya lütfen..

muhtemelen sanada evli mutlu çocuklu bir tablo çizilmiş olabilir, yok bacım çıkmıyor, ama arada darlanınca gidiyordum oraya hem yakındı hem pek pahalı gelmiyordu gözüme ama baya zaman oldu tabi
Aynen öyle söyledi bi arkadasım çok övdü çıkıyor fln dedi ama banada hic olmayacak kisiyle evlendirdi şasırdım

Yiğit yüzyüze görüşme var demişti, ben mi gideceğim o mu gelecek demiştim. sen istanbul'a gideceksin bir hafta içinde demişti.
bir hafta değil ama yaklaşık iki hafta içinde oldu.

şimdi elmira'nın ve ankara'dan eylül'ün dediği kilit bir şey var onu bekliyorum. o olursa düğümüm çözülür benim.

Arkadaslar ben bir arkadasımın vasıtasıyla bırını aradım kadın hem telefonda bakıyormus hemde bulusup bakıyormus. Ben tedirgin olmama ragmen aradım ve ne soylediyse verdiği zamanlar da cıktı herkese tavsiye edıyorum ismi gamze duymusta olabilirsiniz

Adı gamzeydi yanlıs hatırlamıyorsam 05331367994 arayın bence bir danısın arada ulaşamıyorum umarım ulaşabilirsiniz..

Ne kadar fal ucreti tarotmu bakiyo kahvemi uzun baktimi detay verdimi
. Canım valla bana baktığında enerji depolattı arkadasıma baktı amerika olabilir dedi ve hayatında mehmet gibi isim girecek ilişkinden ayrılcaksın dedş birebir oldu ona baya tuturdu ben o kadına erken saatte bir ara tekrar gıtcem o yuzden benle ilgili bir sey aklımda kalmadı

Arkadaslar merhaba forumun eskileri beni iyi tanir... Ama cok uzun zamandir aktif olarak degil pasif olarak disardan takip ediyorum forumu... Burda adi gecen falcilarin hepsini birebir denemis biri olarak ki su anda burada yeni populer olan burak, kurtulus, eskiden evinde su anda tel bakan yigit gibi bircok falciyi daha hic kimse tanimiyorken kesfetmis biriyim... Fal konusundaki deneyimlerim su anda burda anlatamayacagim kadar fazla... Bu kdar zaman sonra neden burada olduguma gelince deneyimlerim dogrultusundaki kitap yazabilirim bu konuda sizlere ufak tavsiyeler yapmak istedim... Taksim, bakirkoy, kadikoy, besiktas, nisantasi gitmedigim falci kalamistir... Benim oyle cok buyuk beklentilerim yoktur su olsun bu olsun ben sadece fali baktirmayi sevdigim icin giderdim hep denerdim... Su andada 3-5 ayda bir kafa dagitmaya gidiyorum o kadar... Asil onemli noktaya gelelim... Bugune kadar gidipte hala gitmeye devam ettigim falcilara gelirsek ki bunlar soyledikleri seyler birebir cikmis olan kisilerdir... Yazdiklarim haricinde kalanlari sakin sormayin gitmeye degmez cunku...

Tel bakan YİGİT bugune kadar soylediklerinden yasamadigim hicbirsey olmadi ne dediyse birebir aynen soyledigi sekilde yasadim en imkansiz dedigim seyler bile aynen soyledigi sekilde gerceklesti... Birinci favorimdir kendisi...

Tel bakan BURAK daha canakkalede kurtulusla birlikte bir cafede fal bakrken tesadufen tanistik ilk iki fali aynen cikti sonrasinda ist dada baktirdim ama eski performansi yoktu...

Fincan cafe MELİS eski uyeler bilir burdan bircok kisi benim tavsiyemle gitmis cok memnun kalmistir... O donem soyledikleri ayne cikmisti... Sonra izini kaybettim ogrendigime gore bakirkoyde beyaz melek ev yemeklerinde calismaya baslamis yaklasik iki senedir baktirmadim ayni performansa hala sahipmidir bilemem ama o donem bircok cafe falcisindan cok cok ustun ve iyi bir performansa sahipti...

Secret cafe MURAT oylesine girip baktirdigim biriydi ama bu kadar cok seyi bilmis ve soylediklerinin cikmis olmaso tekrar gitmeme sebep oldu iki uc derken oda vazgecilmez falcilarim arasinda yerini aldi soyledikleri hep cikti enerjisi cok iyidir cok tatli pozitif biri... Bu arada su anda duygum cafeye gecmis...

İste boyle bunlarda benim yillar yillar gezip birebir denenmis tecrubeyle sabit falcilarim... Umarim isinize yarar...

Herkese iyi aksamlar... Tum dileklerinizin hayallerinzin gercek olmasi dilegiyle... Sevgiyle kalin...

:)))

Yaaa yigit benim de favorim ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca daha Bi hevesle söylediklerini bekleyesim geldi:) çok mu pembe tablo çiziyor diye düşünmeye başlamıştım ama hadi hayırlısı:) Burak da aynı şeyleri söylemişti...
Peki canım aşk konusunda da dedikleri çıktı mı yiğit le burak in?

Evet canim yigit benimde favorimdir ustelik dedigim gibi burada adi henuz gecmiyorken populer degilken ben yigiti ve buragi kesfetmistim mesajimdada belirtttim buragin ilk iki fali cok guzeldi ama sonrasinda ayni performansi yakalayamadik... Ama yigite o zamandan beri yaklasik 4 yildir baktiririm kendisine bugune kadar soyleyipte yasamadigim hic bisey olmadi... Ama hep sunuda soylerim fal enerji isidir... Benim cok begendigimi bir baskasi begenmeyebilir enerjisi tutmaz fali cikmaz.. Bunuda unutmamak lazim.. ))

Yiğitle enerjimiz tuttu çok şükür :) ilk falında bana harf falan değil yaa direkt isim verdi ve dediği isimde biriyle de tanıştım 2 hafta sonra. O günden beri bunaldıkça onu ararım. Bi konu hakkında ısrarla bekle gelecek diyip duruyor da o yüzden merak ettim :)

Banada demisti bekle diye benim icin imkansiz biseydi hatta dedigi sey ama aynen dedigi sekilde gerceklesti... Umarim seninde dilegin istegin gercek olur bekledigin sey gelir canim... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…