İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam sırf sana ulasmak icin uye oldum desem yeridir :) Yigitin telefon numarasini alabilir miyim ve neye göre yapiyor tahminlerini? Yani telefondan nasil bir enerji aliyo :))) Kac dakika bakiyor biraz bilgi verebilir misin rica etsem?

bu kimki nasıl bakıyor bak mrk ettim şimdi :)

Selam sırf sana ulasmak icin uye oldum desem yeridir :) Yigitin telefon numarasini alabilir miyim ve neye göre yapiyor tahminlerini? Yani telefondan nasil bir enerji aliyo :))) Kac dakika bakiyor biraz bilgi verebilir misin rica etsem?
Gercekten mi inanmiyorum sana... Biz bayanlar fal ugruna neler yapiyoruz... :))) Tabiki yigitin numarasini ozelden mesaj atarim burada numara paylasmak yasak cunku.. Falin ayrintilarinida oradan yaziyorum canim... )

Gercekten mi inanmiyorum sana... Biz bayanlar fal ugruna neler yapiyoruz... :))) Tabiki yigitin numarasini ozelden mesaj atarim burada numara paylasmak yasak cunku.. Falin ayrintilarinida oradan yaziyorum canim... )
Ahahha aynen biz kızlar ya canım uskudarda pasajta ki kadına baktırdın mı hiç yarın gıtcez arkadaşla ne dersin

Ahahha aynen biz kızlar ya canım uskudarda pasajta ki kadına baktırdın mı hiç yarın gıtcez arkadaşla ne dersin
Fulya miydi funda mi oyle biseydi yanlis hatirlamiyorsam o kdar cok kisiye gittimki artik karistiriyorum... Ben begenmedim canim memnun kalmadim.. Onun yerine melis hnm tavsiye ederim... Ama yinede sen bilirsin falin enerji olayi olduguna inanirim ben bana bakamayan sana bakabilir sana bakmayan bana bakabilir... Enerjinin tutmasi lazim karsindaki kisiyle o yuzden cok fazla bisey demek istemiyorum... :))

yiğit'in falında ne çıktı bana da özelden atabilir misiniz?
bende yiğit iyi gidiyor
adamla ayrıyız 3 hafta içinde görüşme dedi, sonra iki hafta sonra yiğit'e tekrar baktırdım, 1 hafta dedi. o hafta son gün dolarken adamla görüştük. ben o gün dalga geçiyordum, bak bu fal da tuttu, güya bugun görüşecektik diye. sonra görüştük sahiden. tuhaftı. sonra da buluşma var demişti, daha doğrusu ben sormuştum. 1 hafta dedi, 10 gün içinde oldu.

Ya peki melis hnm nerde :)) kesinlikle haklısın enerji meselesi ama seninle aynı gıbıyız su ana dek taksim kadıkoy beşiktaş ta falan bana iyi bakan olmadı

Ya peki melis hnm nerde :)) kesinlikle haklısın enerji meselesi ama seninle aynı gıbıyız su ana dek taksim kadıkoy beşiktaş ta falan bana iyi bakan olmadı
Melis bakirkoy de beyaz melek ev yemeklerinde laf cafenin yani halkpazarinda capacity nin orada hemen canim

Ozelden yazdim canim... :))

Merhabalar Yeniden eski Formumu geri döndüm Sevgiliyi geri döndürme ve Baglama işlemleri vede fal üzerine Yalovada yaşayan ismail beye öneriyorum Gercekten onlarca medyuma gittim Hiç birinde başarılı olamadılar ismail bey bagalamada verdigi günde sözünde durdu erkek arkadaşıma geri kazandırdı

Arkadaşlar tavsiyem ismail beydir yalovada telefonlada bakıyor Baglama konusunda baya bir tecrubeli enerji üzeriyle yapıyor

Kızlar sentinus cafe cansu berbat allah aşkına o nasıl iyi fabakıyor diye yazmissiniz .bugun arkadaş imla gittik,ikimizede aynı şeyleri söyle mis şok olduk...
Asla verdigimiz parayi helal etmiyoruz.resmen enayi yerinekonulduk.birde bir afra bir tafra bir ukalalik bu ne yaa.haksız yere un yapmış kesinlikle gidilmemesi gereken biri.

merhaba istanbula gidicem yakın zamanda da bu duygum cafe nerde biliyomusunuz murat için yakın zamanda baktırdınız mı nasıldı?

merhaba istanbula gidicem yakın zamanda da bu duygum cafe nerde biliyomusunuz murat için yakın zamanda baktırdınız mı nasıldı?
Evet gecen hafta baktirdim daha uzun suredir baktimamistim yine olan butun herseyi bildi gelecekle ilgili soyledikleri icin tarihlere var daha bekliyorum bakalim ama baska baktidigim biriyle birebir ayni seyleri soyledi.. Daha once soyledikleride cikmisti zaten.. Duygum cafe bakirkoyde ist cad cetinkaya magazasinin yan sokaginda hemen internette tel numarasi var ararsaniz daha detayli tarif ederler...

Damlalar kafe tugbadan bahsedilmiş daha öncede duymuştum baktıran ve memnun kalan oldumu? Hala yiğitten bahsediliyor burda bence yiğite para vericeğinize gidin bir romantik komedi filmi alın onu izleyip hayal kurun daha iyidir. zaten baktıranlarda yakında anlar nedemek istediğimi

Aa ben baktirmayi düşünüyorum ama.. Sana söyledikleri tutmadi mi ? Yigiti cok begeniyo herkes :/:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…