İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlaaar ben buara emin olmadığım kimseye baktirmiyorum özellikle geçen yıl elime geçen her parayi fala yatirmisim.
Didem hanima ayda 1 en fazla 2 baktiriyordm tabi sıra gelirde ulasilabilirse :)
iki gündür netten derya abla fal sayfasında baktiriyorum ücretsiz fallardan öylesine ama tarotta tutan şeyler oldu acaba bilgisayar herkese aynı şeyimi yolluyor anlamadım ücretsiz olup birde tutunca şaşırdım :)
yiğitin gelecekle ilgili tuttu diyen varmı

Derya abla bende hep tutuyo ya :) saka gibi. Yigitin dedikleri cikti diyen de var cikmadi diyen de

Derya abla bende hep tutuyo ya :) saka gibi. Yigitin dedikleri cikti diyen de var cikmadi diyen de
Hahah aynen hem parasız hem tutarlı :) ama parasız olunca ciddiye almiyoruz galiba canım :) yiğit aklımda suan ama yorumlar %50 dediğin gibi biraz daha bekleyeyim ozaman ben didem Hanımın tarihlere var daha. Derya abla ya devam :)

Yigit bana mantikli konustu aslinda ama bilmiyorum ya aradan 2 ay daha gecse adam kim bilir belki baskasi ile olur beklemek cok da dogru gelmiyo aklimi okudu gibi bide yigit emin olmadigim mevzuyu fln soyledi. Yigite baktiran cok yorum az. Bekleyelim bakalim.

kızlar fal baktırıp da evet her şeyi bildi ama falcının verdiği tarihte değilde sonra ya da çok sonra oldu diyen var mı? 1 ay önce fal baktırdım. 2.kez fal baktırdığım için tecrübem yok. Falcı beni şaşırtacak şeyler dedi. ve hayatıma girmesini istediğim kişinin adını yazdı kağıda. tabi bir çok şey daha bildi. tarih bir kaç gün içinde doluyor o yüzden merak ediyorum :)
çok fazla şey bildiği için tarih konusunda umutlanmıştım

Kime baktırmıştın.

Kime baktırmıştın.
yorumlardan baktım pek beğenilmeyen falcı, söylersem reklam falan denir. daha önce böyle bir şey yaşadım forumda çünkü. benim enerjim yüksek belki o yüzden hakkımda söylediği her şey isabetliydi. isim yazması şaşırttı zaten. ama tarih tutmuyor

Ahh ahhh
iyi falcılara istediğin an ulaşamıyosun zaten
diğerleri de sadece sohbet oluyo
çok beğendiğim var ama çok zor randevu alıyorum ve kısa aralarda bakmıyo

forumda daha önce de çok aranan didem hanım bulundu nihayet uykucuuu ulaşmış kendisine yeniden telefonu değişmiş
3 5 gün oynaması önemli değil sürelerin kendi de demişti tarihlerim oynar diye
önemli olan netice toz pembeci biri değil ama olumsuz şeyleri bile tatlıdille izah eden biri epey de uzuuun bakmıştı bana ilk geçen yaz burdan almıştım numarasını

Ahh ahhh
iyi falcılara istediğin an ulaşamıyosun zaten
diğerleri de sadece sohbet oluyo
çok beğendiğim var ama çok zor randevu alıyorum ve kısa aralarda bakmıyo
İyi akşamlar arkadaşım,bizde öğrenebilirmiyiz sizin beğendiğiniz falcıyı inşallah bizde kendisine ulaşabiliriz ve Rabbim nasip eder bize de duymak istediklerinizi hayırlısı ile,saygı ve sevgilerimle teşekkür ederim.

Nikoyu cok severim sohbeti muhabbeti harikadir hatta suanki adiyla tara ani ve gecmisi inanilmaz biri tara ben sohbet icin baktiridim resmen ona telefonuma gelen mesaji verdigim cevabi bile soylerdi ama gelecek asla cikmazdi . Ama sasirdim ne bilegim hakkimda tek bir ufacik sey bile yigitin bilememesine ki sohbeti cok sekerdi

Didem hanima nasil ulasabiliriz ?

Facede sayfası var. Burdan başka arkadaslarda baktirdi sanırım.
geçen sayfalarda yazmistim isteyen arkadaşlara numara.
05334088391 cnm ama yasaksa silinsin.
Bende yigite ulasirsam bugün baktiricam inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…