İstanbul'da Fal - Falcılar

Facede sayfası var. Burdan başka arkadaslarda baktirdi sanırım.
geçen sayfalarda yazmistim isteyen arkadaşlara numara.
05334088391 cnm ama yasaksa silinsin.
Bende yigite ulasirsam bugün baktiricam inş :)
Didem nasi bakiyo iyi midir? Kaca bakiyo? Cikan seyleri olmus mudur?

YIgiti begenmistim bende didem hanim ciktimi size :)

Cnm ben uzun zamandır gittiğim için baskalariyla elektirigim tutmuyor sanırım :) buara çok baktirdim baskalarinada.durumum çok karışık ailevi es durumu geçen yaz çok yardımcı oldu.
verdiği tarihleri günü gününe yaşamadım fakat 5 gün sonra 1 hafta sonra olmuştur genelde. Tavsiye ederim ama elektrik enerjiyede inanırım baktirirsaniz bilgi verin :)

Tabiki canim yazarim ben sana evinde mi bakiyor acaba?

Facede sayfası var. Burdan başka arkadaslarda baktirdi sanırım.
geçen sayfalarda yazmistim isteyen arkadaşlara numara.
05334088391 cnm ama yasaksa silinsin.
Bende yigite ulasirsam bugün baktiricam inş :)
Yigit hakkinda goruslerini paylasirsan sevinirim. Baktirma firsati bulursan tabii

Bir çok araştırmamın buradakilerin önerileri. arkadaşlarımın ve kendi deneyimlerim üzerine fal konusunda anladığım ve kendimce yorumladığım bir takım şeyler var. İlk kahve falımı bir arkadaşın arkadaşına baktırmıştım. Karşımdaki insan proffesiyonel tarot yorumcusu idi. Her neyse onun dediği şey şuydu. Fal bakmak öyle günlük 100 kişiyle yapılacak bir şey değil demişti. Kaldı ki ben iki üç kişiye bile baktığımda ne kadar tükendiğimi fark ediyorum bu tamamen enerji meselesi demişti. Bunu dediği ara artık cafedeki falcıların aslında fasa fiso olabileceği kafama dank etti. Yani kimseyi kötülemek değil tabii ki amacım. Ancak arkadaşlar 'en iyi falcı' diye bir şey yoktur :) çünkü bu işin 'en' i yoktur. Gidip baktırdığımız insanlar artık bir süre sonra insan sarrafı olmaya başlıyor ve geçmiş hakkındaki söyledikleri psikolojik olarak 'wuaaaa o zaman bunun gelecek hakkında söyleyeceği şeyler de doğrudur' algısı yaratıyor bizde. Mesela tasula ve imam olayının geçtiğini gördüm bazı yazılarda. Boş iş diyorum sadece :) sen falcı değil misin diye sorası geliyor insanın ama o an ortamı bozmak istemiyorsun ne yazık ki. Yahu her şeyi sen bana sorup ediyosun zaten önünde hiç bakmadığın bir fincan içi su dolu bir kap 'yok ben suya bakıp görüyorum' bahanesi bir kaç kart destesi bir kaç tane de tahmin sonra hoopp bir bakmışsınız fal olayı bitmiş kendinizi afallamış bir şekilde kasaya ilerlerken görüyorsunuz. Ve cebinizden bir hiç uğruna 25-50-70 artık her ne ise gitmiş oluyor. Evet geleceği bilmek ilginç gelir. Ancak değiştiremeyeceğin bir geleceği bilmenin ne faydası var ki. Amacım kimseye buradan akıl vermek değil yanlış anlamayın hepiniz benden kat kat tecrübeli hatta yaş olarak gayet olgun insanlar olabilirsiniz buna hiçbir lafım yok elbette sadece kendi görüşümü ortaya döküyorum. Bazıları ne zaman evleneceğini. Bazıları ne zaman sevgilisinin döneceğini. Bazıları sınavı kazanıp kazanamayacağını.. Hatta bazıları ne kadar zengin olacağını merak eder.. Amenna hepimiz bunu merak ederiz.. Ancak öylece oturup birinin gelmesini.. Paranın gökten yağmasını.. Ellerinde çiçeklerle kapınızda kısmetler kesileceğini düşünerek asıl büyük hatayı yapıyorsunuz.. Tarih beklemek niye :) aa verdiği tarih geçti ama hiçbir şey olmadı.. tabi olmaz bunun için en ufak bir çaba gösterilmemiş ise.. kader kendi davranışlarımız üzerine ilerleyen bir şey değil mi.. yani nereye çekersek oraya gider olay.. 1 saniye bile hayatımızı değiştirebiliyor.. yani verdiğimiz kararlar.. daha uzun uzun yazmak isterdim lakin fazla sıkıcı olur.. ha bir de bir şey daha.. biliyorum zaaflardan vazgeçmek zor bir şeydir.. o yüzden bir tavsiye.. gittiğiniz falcı size ne kadar über harika gelse bile bir gittiğinize bir daha gitmeyin..

Evet o buyu kursun olayini banada yaptı ama bikac gitmemden sonra soyleki döner ama kursunu dokersek falan filan muhabbetine girdi bende braktm gitmedim artik ama nedense bana 3-kere soyledigini yasadim bana tarih veriyodu ve ilginc bi sekilde tutturuyodu imam ama yanimda goturduklerim pek memnun kalmamsiti

Arkadaslar bursadaki falciyi soranlar numara bu 05342873764 nuran abla arayp konusun fal baktranlar olursa ve burdan paylasirsa sevinirim ben su an baktiramyorum maddiyattan dolayı

Kızlar bursadaki nuranı geçin,ben gittim ona daha önce.sallamasyon,haberiniz olsun.söylediği,yaptığı hiç bi işlem işe yaramadı.

son zamanlarda var mı didem hanıma baktıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…