Didem nasi bakiyo iyi midir? Kaca bakiyo? Cikan seyleri olmus mudur?Facede sayfası var. Burdan başka arkadaslarda baktirdi sanırım.
geçen sayfalarda yazmistim isteyen arkadaşlara numara.
05334088391 cnm ama yasaksa silinsin.
Bende yigite ulasirsam bugün baktiricam inş :)
YIgiti begenmistim bende didem hanim ciktimi size :)Facede sayfası var. Burdan başka arkadaslarda baktirdi sanırım.
YIgiti begenmistim bende didem hanim ciktimi size :)
Didem nasi bakiyo iyi midir? Kaca bakiyo? Cikan seyleri olmus mudur?
Tabiki canim yazarim ben sana evinde mi bakiyor acaba?Cnm ben uzun zamandır gittiğim için baskalariyla elektirigim tutmuyor sanırım :) buara çok baktirdim baskalarinada.durumum çok karışık ailevi es durumu geçen yaz çok yardımcı oldu.
verdiği tarihleri günü gününe yaşamadım fakat 5 gün sonra 1 hafta sonra olmuştur genelde. Tavsiye ederim ama elektrik enerjiyede inanırım baktirirsaniz bilgi verin :)
Tabiki canim yazarim ben sana evinde mi bakiyor acaba?
Yigit hakkinda goruslerini paylasirsan sevinirim. Baktirma firsati bulursan tabiiFacede sayfası var. Burdan başka arkadaslarda baktirdi sanırım.
Sümeyra tekrar gittinmi bna özelden yazarmisinbakirkoyde bildigim biei yokta sekiz sene oncesinde basaksehirde sumeyra vardi o zamanlar 20 liraydi hala bakiyorsa evini hayal meyal hatirliyorum ama hala oturur mu bimem.
Beykozda gittiğin falci dan memnun kaldinmiBakırköyde değil ama pazar günü beykozda bi evde baktı yasemin diye genç biri, bi söylediği o gün akşamında oldu tutarlı seyler söyledi. 3 gecen günleri bekliyorum söylediklerim en geç ayın 3 ü dedi, bekleyip göreceğiz
son zamanlarda var mı didem hanıma baktıranforumda daha önce de çok aranan didem hanım bulundu nihayet uykucuuu ulaşmış kendisine yeniden telefonu değişmiş
3 5 gün oynaması önemli değil sürelerin kendi de demişti tarihlerim oynar diye
önemli olan netice toz pembeci biri değil ama olumsuz şeyleri bile tatlıdille izah eden biri epey de uzuuun bakmıştı bana ilk geçen yaz burdan almıştım numarasını
Ben baktırdım 2 hafta önce beğendim.canımson zamanlarda var mı didem hanıma baktıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?