Kumru kafede kevser hanim var bn onu begendim bide kafe viyole dovmeli bi kadin vardi onlari tavsiye ederim bakirkoydekızlar birde bugün bakırköye geçeceğim laf cafe hariç (ordakilere defalarca baktırdım tam tersi çıktı o yüzden hariç)fal bakan tavsiye edeceğiz biri var mı?
Bursanin neresinde adi ne numarasini ozelden atarmisinarkadaşlar ben şimdi bi fal peşindeyim bunun için bursaya gitcem 23 ünde bi aksilik çıkmassa bir tanıdığım tavsiye etti hemde şiddetle herşey varmış kadın ne var ne yok söylüyormuş bazı güçleriyle su falında ve giden ellerini öpüyormuş kadının bakalım herşey varmış yani kadında büyü müyü de ben bulaşmam onlara da gidersem eğer yazıcam şimdilik böyle:)
Gulcanin numarasina ulastiysan ozelden atarmisin banaG
Günaydın canım bende gülcan hanımın nosunu ve nerede baktığını rica edebilirmiyim inşallah pahalıda değildir,çok teşekkür ederim.
Rica etsem gulcanin numarasini yada adresini alabilirmiyimTatlım o kadar çok fal baktırdım ki inan her biri 1 haftaya arayacak, 10 güne dönecek dedi. Aylar geçti, yurtdışına gitti iş için, stres,sinir geçip gitti günler. Ümit her defasında umut etme hemen olmayacak zaman alacak ama kavuşacaksınız dedi ısrarla. En samimi gelen oydu belki frekans tuttuğu için oldu. Gülcan mesela aldığımız arabanın rengine, adamın evinde besleiği hayvana kadar bildi. Ve bu bu olacak dediklerini de yaşadım. Ama diğer falcılar ayrılık var biraraya geleceksin, işte terfi alacaksının ötesinde bir yorum yapamadılar yazık ki. Ben bu ikisinden memnun kaldığım için gönül rahatlığı ile tavsye edebiliyorum.
Dilerim aynı mutluluğu yaşarsın ama inan çok sabrettim, sabırla bekledim, etrafımdaki insanlar " unut artık erkek mi yok" dediklerinde kapadım kulağımı ve biraraya geleceğimiz günü bekledim. Film gibi ama hep bi umut vardı içimde ve oldu da. Darısı başınıza.
Gokayin adresini alabilirmiyim ve telefonunucnm gecen bız catalcaya geldık bır kız arkadasım baktırmıs öncelerı fakat gıttıgımızde amelıyat olmus oyuzden yoktu yerınde nasıl ıyımı bakıyor bu gokay
Gokayin adres ve telefonunu alabilirmiyim memnun kaldinmi ne fali bakiyorÇatalca'da Gökay abi dışında bi falcı varsa lütfen söyleyin
Bursanin neresinde adi ne numarasini ozelden atarmisin
catalcanın ıcınde merkezde yanı orda okullar kuscu gokay degınce gosterıyolarGokayin adresini alabilirmiyim ve telefonunu
arkadaşlar bütün falcıları bırakın Ataköy cansu diyorum okadar falcı gezdim yok yani bi taksim de imam vardı favorimdi bi aralar sırf ona baktırıyodum bana dediklerini dediği sürelerde hep yaşadım ama sonra artık bakamaz oldu mevzum hep aynıydı çünkü bi arkadaşımı götürdüm ona söylediği çıkmamıştı ama sanırım enerji meselesi şimdi cansu favorim gerçekten iyi direk isim falan veriyo herşeyime kadar bildi ilk gidişimde olmazz dediğim şeyi yaşadım tekrar gittim ve tekrar yaşıyorum yani bi deneyin sadece yüzünüze bakarak anlatmaya başlıyo 50 tl ve giden olursa burdanda paylaşsın lütfen çünkü bir şey daha var asıl beklediğim bu ay sonuna kadar gerçekleşcek dedi oda olursa zaten yuhhh diyorum:)
cnm hıc baktırmadım gıttıgımızde yoktu amelıyat olmustu yoktu yerındeGokayin adresini alabilirmiyim ve telefonunu
ikisi de hicbir sey bilemez. Anı tuttururlarsa öp başına koy.YİĞİT ve BURAK in verdiği tarihler geldi geçti ama beklediğim şey olmadı. Keşke olsada zamanı tutmasa razıyım.
hadi yaaikisi de hicbir sey bilemez. Anı tuttururlarsa öp başına koy.
vla aynn asla bulaşmayın oraya derim.hiçbirinin bişey bildiği yok.insanı salak yerine koymaya çalışıolar.kurşun dökmemiz Lazım muhabbeti fix:,300 den başlar ne koparabilirlerse:,İmam :) ne imam ama heeee tam paragöz hiçbir dediği çıkmayan hatda tasula ve diğerleri tam aile şirketi orası,paramıza yazık arkadaşlar gidilmez oralara bu benim şahsi fikrim ve tabiki enerji meselesi :) inşallah baktıran arkadaşlarımın ki çıkar tabiki onlar için hayırlı ise çıksın,saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?