İstanbul'da Fal - Falcılar

Bursanin neresinde adi ne numarasini ozelden atarmisin

Rica etsem gulcanin numarasini yada adresini alabilirmiyim

Kızlar bursada bahsettiğiniz kim,ben bursadayım.adı,sanı ne belki duymuşumdur.duymadıysamda bende gideyim.

İmam :) ne imam ama heeee tam paragöz hiçbir dediği çıkmayan hatda tasula ve diğerleri tam aile şirketi orası,paramıza yazık arkadaşlar gidilmez oralara bu benim şahsi fikrim ve tabiki enerji meselesi :) inşallah baktıran arkadaşlarımın ki çıkar tabiki onlar için hayırlı ise çıksın,saygılar.

İmam kurşun dökücem nazar var der ve ayriyeten kurşun dökme parasıda alır amannn haa arkadaşlar uzak durun ondan,allaha emanet olun iyi akşamlar.

Arkadaşlar görme engelli Didem i merak edenler vardı. Bir kaç arkadaşıma sordum bi tanesi öldü dedi.bi tanesi güngörendeydi dedi . Anlamadm birşey. Güngören'de bilen varsa beri gelsin :))

V
vla aynn asla bulaşmayın oraya derim.hiçbirinin bişey bildiği yok.insanı salak yerine koymaya çalışıolar.kurşun dökmemiz Lazım muhabbeti fix:,300 den başlar ne koparabilirlerse:,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…