İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar kuki cafe de ümite baktıran var mı tam anlamıyla nasıl acaba bu arada faydem cafeye gittim enerji güzel veriyo gerisi boş pek bir sey bilmiyor

Arkadaşlar msj gönderemiyorum şu an tlfdan maalesef.burda ayın 23 de bursaya fal baktırmaya gideceğini söyleyen bi arkadaş vardı.yazdım ama cvp gelmedi maalesef.bana o falcının bilgilerini yazarsa çok memnun olucam.ben bursadayım çünkü.söylendiği kadar iyiyse boşuna başkalarına para vermeyelim.

Canm o bendim gidemedim isten dolayı ben sana uarin yazicam burdan ogrenip

Babaannesi degil de anneannesi. Onu ben de duymuştum Ceyda ateş arkadasımın arkadası cunku, kurşun döküp kurşundan fal bakıyormuş hatta. Ama nerede ne yapıyor bilmiyorum. Ama duyduklarınız dogru kadın falcıymıs cidden

Küçükyalı'nın neresinde acaba? Çok merak ettim. Ben Küçükyalı'dayım, ben bilmiyorum.

Küçükyalı'nın neresinde acaba? Çok merak ettim. Ben Küçükyalı'dayım, ben bilmiyorum.

Duyan var bilen yok sanırım anaanneyi :)

Ah keske bilsem söylerdim valla ama yok. Hatta bu Ceyda ateşi tanıyan arkadasımın da annesı cok ıyı fal bakıyor o da bizim baska bir arkadasa baktı da sonrasında kızın hayatında her sey ters gitmeye baslamıs falan reikiye başlamıştı kız en son kötü enerjiden kurtulmak icin

Burdan duymustum biraz önce saim yagana gittim bi sorunum vardı adam o kadar yogunki dinlemedi bile bişiler kiraladı kağıda bn de dinlemeden nasıl derman olacaksınız dedim anlatma bana dedi şaşırdım konuyu bilmeden yazmasi saçma geldi tartistik bna sn bu kafayla evlenemezsin cok dik baslisin dedi almadan ciktim bu işi hakkıyla yapan birini bulmak ne zor

kim ki bu saim yagan necidir

Kizlaar yigite baktirma serefine nail oldum sonunda ama kafamda deli sorular :) simdi bu yigitin verdigi zaman olay tutar mi hep mi olumlu konusur duygu dusunce konusunda yanilir mi? Ne dersiniz.

Kizlaar yigite baktirma serefine nail oldum sonunda ama kafamda deli sorular :) simdi bu yigitin verdigi zaman olay tutar mi hep mi olumlu konusur duygu dusunce konusunda yanilir mi? Ne dersiniz.
Ben yiğiti beğendim .
Güzeldi .
Didem gibi fal baktırmak için yalvarmıyor en azından ..../

Banada herkes Nisan dedi. Ama Yiğit ve Burak nisanın şu gününe kadar dıye tarih verdi. Onlarda geçti. Tarihler tutmayabılır.inşaallah olur diye umut ediyorum.
Burak bende tutmadi gecen yil baktirmistim. Yigiti de biraZ daha fazla begendim benimkinin isminin harflerini bulundugu yeri bildi bilmiyorum ya tutar insallah :/

Burak bende tutmadi gecen yil baktirmistim. Yigiti de biraZ daha fazla begendim benimkinin isminin harflerini bulundugu yeri bildi bilmiyorum ya tutar insallah :/
Yiğit ve Burak in bana bakarken soyledikleri, bildikleri bilmedikleri aynıydı. Burak biraz daha detay vermişti. Yoksa ikisi aynı kişimi diyecektim şaka tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…