Canm o bendim gidemedim isten dolayı ben sana uarin yazicam burdan ogrenipArkadaşlar msj gönderemiyorum şu an tlfdan maalesef.burda ayın 23 de bursaya fal baktırmaya gideceğini söyleyen bi arkadaş vardı.yazdım ama cvp gelmedi maalesef.bana o falcının bilgilerini yazarsa çok memnun olucam.ben bursadayım çünkü.söylendiği kadar iyiyse boşuna başkalarına para vermeyelim.
Babaannesi degil de anneannesi. Onu ben de duymuştum Ceyda ateş arkadasımın arkadası cunku, kurşun döküp kurşundan fal bakıyormuş hatta. Ama nerede ne yapıyor bilmiyorum. Ama duyduklarınız dogru kadın falcıymıs ciddenmerhaba. birara burayı çok okurdum. size birşey sormak istiyorum. arkadaşımdan duydum hani oyuncu ceyda ateş var ya onun babaannesi falcı kiraz teyze diye biliniyormuş. küçükyalıdaymış. bende o bölgeye uzak sayılmam. internete baktım ama bulamadım. adresini bilen varsa bana yazabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim kızlar.
Babaannesi degil de anneannesi. Onu ben de duymuştum Ceyda ateş arkadasımın arkadası cunku, kurşun döküp kurşundan fal bakıyormuş hatta. Ama nerede ne yapıyor bilmiyorum. Ama duyduklarınız dogru kadın falcıymıs cidden
Küçükyalı'nın neresinde acaba? Çok merak ettim. Ben Küçükyalı'dayım, ben bilmiyorum.
Küçükyalı'nın neresinde acaba? Çok merak ettim. Ben Küçükyalı'dayım, ben bilmiyorum.
Duyan var bilen yok sanırım anaanneyi :)
Gittiğimde yoktu diyosun yani gitmesin işte bende gittiğin adresi almak istiyorum tarif edermisincnm hıc baktırmadım gıttıgımızde yoktu amelıyat olmustu yoktu yerınde
Burdan duymustum biraz önce saim yagana gittim bi sorunum vardı adam o kadar yogunki dinlemedi bile bişiler kiraladı kağıda bn de dinlemeden nasıl derman olacaksınız dedim anlatma bana dedi şaşırdım konuyu bilmeden yazmasi saçma geldi tartistik bna sn bu kafayla evlenemezsin cok dik baslisin dedi almadan ciktim bu işi hakkıyla yapan birini bulmak ne zor
Burdan duymustum bnde hafizmis merkezefendide herkes taniyo ama adamin egosu tavan yapmis alismis herkesin onunde evet efendim sepet efendim demesine bnce gitmeye degmez bosuna unlenmiskim ki bu saim yagan necidir
Ben yiğiti beğendim .Kizlaar yigite baktirma serefine nail oldum sonundaama kafamda deli sorular :) simdi bu yigitin verdigi zaman olay tutar mi hep mi olumlu konusur duygu dusunce konusunda yanilir mi? Ne dersiniz.
Bana olacak dediği şey için verdiği tarih geçti. Ama henüz olan bişe yok.Kizlaar yigite baktirma serefine nail oldum sonundaama kafamda deli sorular :) simdi bu yigitin verdigi zaman olay tutar mi hep mi olumlu konusur duygu dusunce konusunda yanilir mi? Ne dersiniz.
Banada herkes Nisan dedi. Ama Yiğit ve Burak nisanın şu gününe kadar dıye tarih verdi. Onlarda geçti. Tarihler tutmayabılır.inşaallah olur diye umut ediyorum.Hadi yaaslinda bana verdigi tarih mantikli gibi ama olmayabilir demek ki
Burak bende tutmadi gecen yil baktirmistim. Yigiti de biraZ daha fazla begendim benimkinin isminin harflerini bulundugu yeri bildi bilmiyorum ya tutar insallah :/Banada herkes Nisan dedi. Ama Yiğit ve Burak nisanın şu gününe kadar dıye tarih verdi. Onlarda geçti. Tarihler tutmayabılır.inşaallah olur diye umut ediyorum.
Yiğit ve Burak in bana bakarken soyledikleri, bildikleri bilmedikleri aynıydı. Burak biraz daha detay vermişti. Yoksa ikisi aynı kişimi diyecektimBurak bende tutmadi gecen yil baktirmistim. Yigiti de biraZ daha fazla begendim benimkinin isminin harflerini bulundugu yeri bildi bilmiyorum ya tutar insallah :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?