Mercan telefondan bakıyomu acaba
Kadıköy boğanın orada starbucks var. Kime sorsanız gösterirler. Onun üstü Nostradamus cafe diye. Canan Hanım izin günü Çarşamba. Bireysel telefon numarasını sanırım vermiyor[/QUOTE
Teşekkür ederim.Baktırınca paylaşacağım.
mercan hanım ne kadara bakıyor?Evet Mercan hnm telefondan bakıyor, zaten bana söylediği bütün müşterileri telefondan baktırıyormuş.Size tavsiyem mürekep falı muhteşem bakıyor.Hepsi güzel ancak mürekep falında cok net bilgiler veriyor.yıldıznameyide güzel bakıyor.biz çok memnun kaldık.
umarım reklam değilsindirMercan, çok güzel su falı,yıldızname,tarot ve kahve bakıyor. Kesinlikle denenmesi gereken bir falcı.25 yıldır bakıyormuş bizim tayfadan baktırmayan kalmadı hepsinde de çok isabetliydi.<<Belki yardımcı olur mercan sayhan facebook adresi, telefonu 0535 433 5145.
mercan hanım ne kadara bakıyor?
Mercan
Merhabalar arkadaşlar araniza yeni katılıyorum. Sorum kadikoyde sığınak cafede niko vardi şuan oradan ayrılmış bilgisi olan varmi?Telefon da fal bakılırumarım reklam değilsindir
Bulursan bize de haber ver :)istanbul'a yeni taşındım. gülistan, izmir'den İstanbul'a gelmiş. bilen var mı?
kızlar birde elmira varmış geçmiş sayfalarda görmüştüm nerdeyse bakan herkes memnundu telefonunu bilen varsa yollayabilirmi
sığınak cafedeki niko, şuan kadıköy muallak cafede. fakat giderseniz dikkat edin 10 kişiden 9'una aldatılacağını söylüyor :)Merhabalar arkadaşlar araniza yeni katılıyorum. Sorum kadikoyde sığınak cafede niko vardi şuan oradan ayrılmış bilgisi olan varmi?
Didem'in numarasını bana da yollayabilirmisinizMercan anı bile bilemedi bir kelime bilemi tutturmaz insan boşa gitti param yiğit ve didemi tek geçerim gerçi didemin verdiği tarihlerden biri geçti ama enazından anı bildi
Hangi gülşen bu ??burak gülşen rana fos çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?