İstanbul'da Fal - Falcılar

Mercan telefondan bakıyomu acaba

Evet Mercan hnm telefondan bakıyor, zaten bana söylediği bütün müşterileri telefondan baktırıyormuş.Size tavsiyem mürekep falı muhteşem bakıyor.Hepsi güzel ancak mürekep falında cok net bilgiler veriyor.yıldıznameyide güzel bakıyor.biz çok memnun kaldık.

mercan hanım ne kadara bakıyor?

Merhabalar arkadaşlar araniza yeni katılıyorum. Sorum kadikoyde sığınak cafede niko vardi şuan oradan ayrılmış bilgisi olan varmi?

Hayir reklam.degilim sadece sağlam bir falci ariyorum. nikoyu duymuştum onu merak ediyorum cafeye gittim ama çıkmış. SEmbol cafede serkana gittim mesela soylediklerinin hiçbiri cikmadi yada onerebileceginiz biri varmi anadolu yakasinda

arkadaşlar size falcı değil ama kendinize ve hayatınızı düzene sokmak için bir tavsiyede bulunabilirim bireysel bioenerji(şifa çalışması) ve accsess bars ( bilinç altı temizliği) yapan iyi bir enerjist onerebilirim. kendisi istanbul dısında yasıyor ve ara sıra seanslara istanbula geliyor 9 mayıs c.tesi günü istanbul da olacak ilgilenenler olursa yönlendirebilirim .
ben bu çalışmaları yaptırdım ve çok memnunum herkesin hayatında bir kere yaptırması gereken çalışmalar .

Slm kızlar kadınlar kahvesi meryeme baktıran oldu mu.dediklwri çıkıyor mu:?bikaç isim felam bildi bende ama gelecek konusunda kafam çok karıştı

Mercan anı bile bilemedi bir kelime bilemi tutturmaz insan boşa gitti param yiğit ve didemi tek geçerim gerçi didemin verdiği tarihlerden biri geçti ama enazından anı bildi

kızlar birde elmira varmış geçmiş sayfalarda görmüştüm nerdeyse bakan herkes memnundu telefonunu bilen varsa yollayabilirmi

Kızlar ben de dideme baktırdım. Yaşadığım anla ilgili her şeyi ama her şeyi bildi. Tarihler verdi. Aslında gelecekle ilgili söyledikleri çok hoşuma gitmedi ama kesinlikle öyle bişey olamaz da diyemem. Ben sesinden, enerjisinden çok memnun kaldım. Dedikleri çıkar inşallah diyemiyorum ama kesinlikle baktırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…