Ben yeni üyeyim. Özel mesaj atamiyorum. Mumkunse bu teyzenin adresini veya nasil ulasabilecegimi ozelden atabilir misin? Simdiden tsk ederim.Yok canım bu Eyüp tarafında...
Mercan anı bile bilemedi bir kelime bilemi tutturmaz insan boşa gitti param yiğit ve didemi tek geçerim gerçi didemin verdiği tarihlerden biri geçti ama enazından anı bildi
Ben yeni üyeyim. Özel mesaj atamiyorum. Mumkunse bu teyzenin adresini veya nasil ulasabilecegimi ozelden atabilir misin? Simdiden tsk ederim.
Leylaylommm a ulasamadimbende alabilirmiyim teyzenin numarasını
Ben henuz ulasamadim leylaylommm a.. ulasinca size de veririm tabii ki :)bende alabilirmiyim teyzenin numarasını
Arkadaşım didem diyorsun da şöyle bir geçmiş sayfaları okursanız eğer kac kişiye yalan söyledi paralarını alıp telefonlarına çıkmadı daha sonra farklı isimler altında falcı kimliğine büründü elindeki bilgilerle değişik falcı gibi insanları kekledi:)) daha birçok şey yaptı. mercan en azından dürüst biz paramızı yatırdık dediği saatten bir dakika gecikmedi ve gayet de güzel bakıyor çamur atmayın insanlara. hele hele gecmişi bu kadar kirli bir falcı ile kıyaslamayın bile.kimsnin avukatı değilim ama haksızlığa da gelemem kıyasladığınız insanın geçmişine bakın önce tabii kendisiyseniz bunları biliyor olmalısınız:)
hangi teyzeden bahsediyorsunuz?Leylaylommm a ulasamadim( ulasinca size de vericem adres telefon vs.. :)
Sayfa 6043 e bakarsaniz daha kolay anlaşılır :)hangi teyzeden bahsediyorsunuz?
yerini biliyorum :)Sa
Sayfa 6043 e bakarsaniz daha kolay anlaşılır :)
Ben geçen yaz baktırmıştımBu arada benim gibi özellikle burdan ulasabilmek sorunu dışında memnun kalanlar yazsın lütfen memnun kalmayan da.
Sevgiler..
BEn de burdan geçen yaz baktırmıştım çok da memnun kaldım bi sorun yaşamadımArkadaşım didem diyorsun da şöyle bir geçmiş sayfaları okursanız eğer kac kişiye yalan söyledi paralarını alıp telefonlarına çıkmadı daha sonra farklı isimler altında falcı kimliğine büründü elindeki bilgilerle değişik falcı gibi insanları kekledi:)) daha birçok şey yaptı. mercan en azından dürüst biz paramızı yatırdık dediği saatten bir dakika gecikmedi ve gayet de güzel bakıyor çamur atmayın insanlara. hele hele gecmişi bu kadar kirli bir falcı ile kıyaslamayın bile.kimsnin avukatı değilim ama haksızlığa da gelemem kıyasladığınız insanın geçmişine bakın önce tabii kendisiyseniz bunları biliyor olmalısınız:)
ne kadara bakıyor bu didemBEn de burdan geçen yaz baktırmıştım çok da memnun kaldım bi sorun yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?