İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bütün gemileri yaktım arkadaşlar:) :)

Bütün ama bütün falcıları boşa çıkardım :)

Bir ihtimal ya bir gelişme olursa yine yazarım çıkan bir fal olursa :))

Maltepe civarında oturanlar bilenler gidenler papatya cafe de arzu varmış giden baktıran duyan varmı varsa yorum yapabilirlermi

dün suadiyede cafe falım diye bi yer gördüm bi kadın kahve tarot bakıyor 500 tl ne diyormuş acaba 500 tl lik var mı ona gşiden???

Mercan anı bile bilemedi bir kelime bilemi tutturmaz insan boşa gitti param yiğit ve didemi tek geçerim gerçi didemin verdiği tarihlerden biri geçti ama enazından anı bildi

Arkadaşım didem diyorsun da şöyle bir geçmiş sayfaları okursanız eğer kac kişiye yalan söyledi paralarını alıp telefonlarına çıkmadı daha sonra farklı isimler altında falcı kimliğine büründü elindeki bilgilerle değişik falcı gibi insanları kekledi:)) daha birçok şey yaptı. mercan en azından dürüst biz paramızı yatırdık dediği saatten bir dakika gecikmedi ve gayet de güzel bakıyor çamur atmayın insanlara. hele hele gecmişi bu kadar kirli bir falcı ile kıyaslamayın bile.kimsnin avukatı değilim ama haksızlığa da gelemem kıyasladığınız insanın geçmişine bakın önce tabii kendisiyseniz bunları biliyor olmalısınız:)

Kızlar herkese selam biliyorsunuz burdan almıştım bende Rozanın telefonu gerçekten de cok iyi baktı fakat bir arkadaşım Evliliği icin işlem yaptırdı ve boşanmasına bir hafta kala Evliliği kurtuldu olmayacak bir şeydi gerçekten o paylaşmamı istediğin icin özellikle yazdım sanırım internet adresi de var rozamedyum .com oradanda ulaşabiliniyormuş

Didem için kim iyi yazsa reklam denildi reklam içim para aliyorlar denildi geçmiş sayfalarda yazildi da yazıldı 100 lerce fal baktirdim ani geçmişi bilen olmadı elbette oldu hemde benim sorunum öyle sevgilim dönmüyor falanda değil tek derdim evimin içindeki sorunlar hiçbir falci yi gözümde buyutmem ama bu kadın fala bakıp parayi öyle alan bir tip öncesinde asla para kabul etmiyor benim aldatildigimi nerde kimle aldatilgimi çatır çatır suratıma vurdu. Dünya kadar para vermedimmi evet verdim asla parasız da bişey yapmaz ama önce yapar falina bakar öyle alır tarihlere gelince bana söylediğini günü gününe toplasan belki 2 defa denk gelmiştir gerisi hep ya 8 gün ya 10 gün sonra ama elektirigim tutuyor başkasınada baktirsam illaki teyit ettirmek için dönüp ona gidiyorum. Ulasamamak en büyük sorunu ama benden yana kim gitmiş aramissa asla mahçup olmadım. Mercan'à baktirmadim ki düşündüm ama 100 lira da hiçbişey bilmedi diyen birine vermek istedim açıkçası

Bu arada benim gibi özellikle burdan ulasabilmek sorunu dışında memnun kalanlar yazsın lütfen memnun kalmayan da.
Sevgiler..

SELAMLAR ESKİ ÜYELERDENİM MANDAL MURAT A VE TELEFONDA BAKAN BURAĞA BAKTIRAN VARSA YOURMLARINI ALABİLİRMİYİM

merhabalar, geçen mayısta taksim sembolde birsen diye biri vardı.
haziran başı gittiğimde ayrılmıştı oradan. facebookta bir profili vardı şimdi onu da bulamıyorum.
daha önce baktırmış olan nerdedir bilen var mı

Bu arada benim gibi özellikle burdan ulasabilmek sorunu dışında memnun kalanlar yazsın lütfen memnun kalmayan da.
Sevgiler..
Ben geçen yaz baktırmıştım
çok memnun kalmıştım
hiçbi olumsuzluk görmedim sadece ulaşmak zor oldu
ama çok memnun kaldım parayı baktıktan sonra yatırmıştım hatta
hiç sorun etmemişti

BEn de burdan geçen yaz baktırmıştım çok da memnun kaldım bi sorun yaşamadım

Arkadaşlar sayfalarca ismini en çok gördüğüm Didem oldu herkes çok iyi olduğundan bahsetmiş öncelikle emin olayım herhalde hepinizin bahsettiği aynı Didem değil mi? Eğer öyleyse Didem nerede çalışır,ne kadara bakar,telefondan bakıyor falan diyenler olmuş ee ödeme nasıl yapılıyor ve telefondan ne kadar sağlıklı olabilir ki? Cevaplarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…