İstanbul'da Fal - Falcılar

burak ve yiğitin söylediği ,benm de sabırla olmasını beklediğim şey fos oldu maalesef...ama onun dışında herşey tamı tamına tuttu

Ben geçen yaz baktırmıştım
çok memnun kalmıştım
hiçbi olumsuzluk görmedim sadece ulaşmak zor oldu
ama çok memnun kaldım parayı baktıktan sonra yatırmıştım hatta
hiç sorun etmemişti
Ben dün aradım 5 ten sonra arıcam dedi aramadı aramalımıyım didem i sürekli

Yeni bir didem buldum floryada tarotcu ayrintili olarak binnaz abla topigine yazdim az once isteyen profilimden bakabilir. Ben size bi kadin sorucam kixlar nazife diye yumurta fali bakiyormus evlere geliyormus bilen varmidir

Canım sadece sana teşekkür etmek için üye oldum , Roza yı aradım mükemmeldi benimde başka problemlerim vardı ve aradığım kişi tekrar paylastigin için teşekkür ederim.

Yeni bir didem buldum floryada tarotcu ayrintili olarak binnaz abla topigine yazdim az once isteyen profilimden bakabilir. Ben size bi kadin sorucam kixlar nazife diye yumurta fali bakiyormus evlere geliyormus bilen varmidir

Didem ismini duyunca iyi olabileceği düşüncesi geliyor aklıma telde bakiyormu acaba bilgi verirmisin özelden yada burdan farketmez sadece Tarot mu cnm

didem didem diyip duranlar bana organize reklam yapıyorlarmış gibi geliyor (telefonda bakan didem'i kastediyorum).
ben söylemiş olayım da sonra söylemedi olmasın=D

didem didem diyip duranlar bana organize reklam yapıyorlarmış gibi geliyor (telefonda bakan didem'i kastediyorum).

Amma çok reklam denildi Cnm. Kadının reklama ihtiyaci olsa telefonlarina ulaşılır diye düşünüyorum ben her aradigimda yazdigimda kadın gruplarda oluyor ve telefona sadece gece geç saatlerde geçiyor.
kaç kişi yazdı Son günlerde memnun olduğunu. Ben yeni tanimadigim halde herkes gibi muamele görüyorum günlerce ulaşamıyorum. Ulaşamadığım zamnlarda başka falcilara baktiriyorum ve suandada bu Tarot bakan didemi merak ediyorum telde bakiyorsa baktirmak isterim

Yok canım ne reklamı :)
Fal işte falın reklamımı olur Allah aşkına
Ben her iyi dediklerine baktırıyorum
Burak yiğit kurtuluş ve niceleri
Beğendiğimi söyledim sdc
Varsa tavsiyen senin onu da denerim

içim gider bnm ya :))
ee peki tutarlılık derecesi?

Didem ismini duyunca iyi olabileceği düşüncesi geliyor aklıma telde bakiyormu acaba bilgi verirmisin özelden yada burdan farketmez sadece Tarot mu cnm
gayet tutarliydi canim mesela sorunu soylemiyosun hic konusmadim ama herseyi bildi sorularini icinden sorup ona sadece sayi soyluyosun... telefonda bakmaz canim sanmiyorum cunku kartlari kendin karistiyosun enerjin gecmeli diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…