Ana mevzu fos yan mevzular mi tuttu diyosunburak ve yiğitin söylediği ,benm de sabırla olmasını beklediğim şey fos oldu maalesef...ama onun dışında herşey tamı tamına tuttu
aynen öyle...Ana mevzu fos yan mevzular mi tuttu diyosun
Ben dün aradım 5 ten sonra arıcam dedi aramadı aramalımıyım didem i sürekliBen geçen yaz baktırmıştım
çok memnun kalmıştım
hiçbi olumsuzluk görmedim sadece ulaşmak zor oldu
ama çok memnun kaldım parayı baktıktan sonra yatırmıştım hatta
hiç sorun etmemişti
yumurta falı ne kiYeni bir didem buldum floryada tarotcu ayrintili olarak binnaz abla topigine yazdim az once isteyen profilimden bakabilir. Ben size bi kadin sorucam kixlar nazife diye yumurta fali bakiyormus evlere geliyormus bilen varmidir
Ben de hic duymadim cok degisik bi falyumurta falı ne ki
binnazda ki yorumunu okudum kız 250 tl verdin mi yoksaBen de hic duymadim cok degisik bi fal
Kızlar herkese selam biliyorsunuz burdan almıştım bende Rozanın telefonu gerçekten de cok iyi baktı fakat bir arkadaşım Evliliği icin işlem yaptırdı ve boşanmasına bir hafta kala Evliliği kurtuldu olmayacak bir şeydi gerçekten o paylaşmamı istediğin icin özellikle yazdım sanırım internet adresi de var rozamedyum .com oradanda ulaşabiliniyormuş
200 verdim canim zaten ben online fal atttigimda aylik 200 oduyorumbinnazda ki yorumunu okudum kız 250 tl verdin mi yoksa
içim gider bnm ya :))200 verdim canim zaten ben online fal atttigimda aylik 200 oduyorum
Ben dün aradım didemi 5 ten sonra arıcam dedi aramadı arıyorum avcmıyor aramalımıyım sürekli acarmı
Yeni bir didem buldum floryada tarotcu ayrintili olarak binnaz abla topigine yazdim az once isteyen profilimden bakabilir. Ben size bi kadin sorucam kixlar nazife diye yumurta fali bakiyormus evlere geliyormus bilen varmidir
didem didem diyip duranlar bana organize reklam yapıyorlarmış gibi geliyor (telefonda bakan didem'i kastediyorum).
ben söylemiş olayım da sonra söylemedi olmasın=D
Yok canım ne reklamı :)didem didem diyip duranlar bana organize reklam yapıyorlarmış gibi geliyor (telefonda bakan didem'i kastediyorum).
ben söylemiş olayım da sonra söylemedi olmasın=D
içim gider bnm ya :))
ee peki tutarlılık derecesi?
gayet tutarliydi canim mesela sorunu soylemiyosun hic konusmadim ama herseyi bildi sorularini icinden sorup ona sadece sayi soyluyosun... telefonda bakmaz canim sanmiyorum cunku kartlari kendin karistiyosun enerjin gecmeli diyorDidem ismini duyunca iyi olabileceği düşüncesi geliyor aklıma telde bakiyormu acaba bilgi verirmisin özelden yada burdan farketmez sadece Tarot mu cnm
burak ve yiğitin söylediği ,benm de sabırla olmasını beklediğim şey fos oldu maalesef...ama onun dışında herşey tamı tamına tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?