çıkar onun falları ferah tut içini. yani tarihi oynayabilir ama çıkar.nasıl yani yaaburak herşeyi bildi bende tarih verdi onu bekliyodum yaaa (((
bende olmadı diye sende de olmayack diye bişey söz konusu değil cnm,belki çıkar ama zamanı geçti gittinasıl yani yaaburak herşeyi bildi bende tarih verdi onu bekliyodum yaaa (((
yiğit patladı ben de yüzyüze cafe falcılarında en iyiler laf cafe çiğdem laf cafe umay mandal cafe ada bi de symbol taksim mehmet bence
teşekkür ederim :)evet canım laf ta mandal da bakırköyde zaten ikiside yanyana
ArKadaşlar son zamanlarda Kadıköy'de boğanın oradaki starbucks'ın üstünde Nostradamus cafe Canan Hanım'a gidiyorum.kendisi diğer falcılardan ziyade zaman sorunu yapmıyor zaten kaldıkça kalasanız geliyor. Ilk gittiğimde geçmiş ve şuan için isabetli Şeyler söyledi. Gelecek hakkında dedikleri çıkacak mı diye bekledim çıkınca tekrar soluğu yanında aldım :) Anadolu Yakasında birçok yerde fal baktırdım ancak Hiçbirinin enerjisi ve söyledikleri Canan hanım gibi değildi . Forumda adını göremeyince hemen yazmak istedim. Baktırdıklarıma yorumlarımsa şöyle
Fay-dem cafe Kadıköy : ismini Unuttuğum bir bayan fakat kendisi gençti sanırım orada tek kişi Çalışıyor, günümüzle ilgili şeyleri tutturunca Hevesle geleceği bekledim fakat fiyasko
Muallak cafe İlhan/ evren : ismini karıştırabilirim diye ikisini de yazdım. Ancak Bahsettiğim genç Zayıf olan.giderseniz hemen anlarsınız, zaman Kavramları çıkmadı fakat geçmiş gelecek olarak tutarlıdır
Muallak cafe Niko : geçmiş konusunda üstüne tanımıyorum sanırım fakat gelecek fiyasko.ınanılmaz kötüydü enerjisi. Ben kasadayken diğer çalışana müşteri kaptım gibi ifadeler kullanması da biraz kötü etki oluşturdu.çevremdeki herkese aldatıldığını söylemesi de garibime gitti.
Tiryaki cafe Semra : Semra hanım kesinlikle iskambil ustası, geçmiş gelecek konusunda başarılı fakat zaman konusunda biraz sıkıntı var. Belki bana söyleyeceği Şeyler azdı pek bilmiyorum ama 15 dakika civarı sürdü.
NOT : Canan hanım ve Semra hanım birbirleriyle neredeyse aynı şeyleri Söylüyorlar.ilk Canan Hanım'dan duyduğum birşeyi Semra Hanım'dan da duyunca şok oldum.bahsettiğim şey sallasa tutar denilecek birşey değildi
Kadikoyde yillardir meshur angels fal cafe vardir muallak onun karsisinda, fay dem de onun yakinlarindaFay-dem, muallak, tiryaki kafe nerede acaba?
%100 katılıyorum arada baktırıp memnun kalanlar vardır belki de.didem didem diyip duranlar bana organize reklam yapıyorlarmış gibi geliyor (telefonda bakan didem'i kastediyorum).
ben söylemiş olayım da sonra söylemedi olmasın=D
Hep yeni üyeler didem iyi diyor neden acabaArkadaşlar didem çok iyi ben ulaştım müthiş bakıyor herşeyi bildi bir şey için bekliyorum o da olursa kesinlikle didem i tek gecerim..
Fay-dem, muallak, tiryaki kafe nerede acaba?[/QUOTE
kafelerin hepsi kadıköyde. tiryaki balıkçılar sokağında, muallak cafe angels cafenin karşısında
Kadikoyde yillardir meshur angels fal cafe vardir muallak onun karsisinda, fay dem de onun yakinlarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?