İstanbul'da Fal - Falcılar

bayanlar bana falda isim verecek iyi bir falcı lazım... yardımcı olurmusunuz?

hanımlar selam, üç sene girdim en son foruma ama işte can sıkıntısı yine geldim. önerileriniz var mı? kimler? ne kadara nerede bakıyorlar?

Ay ne zor iş valla herkes başka bir şey diyor Burak ve Yiğit için iyi diyen var kötü diyen var ayrıca telefonda fal nedir insanın bi karşı karşıya gelip enerjisini karşılıklı alıp vermesi lazım soyut bir şeylerden bahsediyoryuz sonuçta. Anadolu ve Avrupa yakasında cafede fal bakan önerebileceğiniz kişi kim benim asıl sorum bu

yiğit patladı ben de yüzyüze cafe falcılarında en iyiler laf cafe çiğdem laf cafe umay mandal cafe ada bi de symbol taksim mehmet bence

Fay-dem, muallak, tiryaki kafe nerede acaba?

Arkadaşlar didem çok iyi ben ulaştım müthiş bakıyor herşeyi bildi bir şey için bekliyorum o da olursa kesinlikle didem i tek gecerim..

didem didem diyip duranlar bana organize reklam yapıyorlarmış gibi geliyor (telefonda bakan didem'i kastediyorum).
ben söylemiş olayım da sonra söylemedi olmasın=D
%100 katılıyorum arada baktırıp memnun kalanlar vardır belki de.
Arkadaşlar didem çok iyi ben ulaştım müthiş bakıyor herşeyi bildi bir şey için bekliyorum o da olursa kesinlikle didem i tek gecerim..
Hep yeni üyeler didem iyi diyor neden acaba

Taksim'de yeni açılan bi cafe var milano cafe odakulede.Tesadüfen uğradım ve taksim deki en iyi falcı diyebileceğim uzun süredir bulamadığım,kaybettiğim Toprak ile karşılaştımŞansa bak!.Şiddetle herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…