İstanbul'da Fal - Falcılar

İstanbul'dan Kurtuluş'a yakın zamanda fal baktıran oldu mu?? Bursa'ya yerleştiğini duydum...
Varsa numarasını özelden gönderebilir misiniz?

Ya karışmayayım diyorum dayanamıyorum,reklam da olacaktır illaki,iyi de şurda yazılanları okuyorum,birinin ağzından bi isim çıkıyo,40 kişi ya nerde baktığını ya kaça baktığını soruyor,arkadaşlar hepiniz çok olgun aklı selim kadınlarsınız eminim,ne bu çaresizlik?Hadi çaresizlik insani olay,normal,anlıyorum tabi,ama bu fal kumar gibi,falcılar anı söyleyip geleceği yorumluyorlar,iyi yorumlarlarsa ve dediklerine yakın olursa,olası bişeyi önceden bilmiş oluyorsunuz hepsi bu,sınav sorularının cevaplarını almıyorsunuz neticede.He ben hakkaten çok severim fal baktırmayı,birtek yiğiti arıyorum artık yalan değil,ama yiğite de olacak mı olmayacak mı diye sormuyorum Allah yukarda,ani tespitleri isabetli olunca,dediği gibi olursa nasıl ilerleyeyim ne yapayım diye soruyorum,bir nevi danışıyorum beni hiç tanımayan birine.Okuyorum yorumları,genelde hep dediklerinin çıkı

Bende yeni üye tabirinde geçen ve birçok kişiye fal baktırdım . Reklammı yapıyoruz canım biz ?
Yeni üye dedikleri 1, 6 mesaj yazmışları kastediyor arkadaş tabii ki,,hakikten de didem lafı geçince bu 1, 2 mesajlık yeni üyeler ortaya çıkıyor olması düşündürücü ...benim de dikkatimi çekmedi değil hani

Canım bu toprak symbol cafede çalışan Toprakmı? cok zayıf gözleri sürmeli saçları rastalı değişik bir tip olan.

yine yeni üyeler ve yine ne hikmetse didem, hiç anlaşılmıyo hakkaten=p
e bende yeni üyeyim normlara bakarsak. ama ben iki kere baktırdım Dideme ve ikisinde de memnun kaldım. kadının hakkını yemek istemem. mesela reklam diyenler kadına baktırmadı mı yoksa iş olsun diye mi reklam deniyor. Tamam 1-2 mesajı olan üyeler reklam yapıyor diyelim ya diğerleri?
Ben gerçekten reklam diye mesaj atanların neye istinaden reklam dediğini çok merak ediyorum.
Bundan sonra bu gibi yorumlar yazanlar nedenleri ile birlikte reklam olduğunu yazarlarsa herkes açısından bence daha iyi olur. Baktırmak isteyenlere de ayna olur.
Sonuçta biz burada birbirimize güveniyoruz evet. İyi diyenlerle umutlanıyoruz kötü diyenlerin üzerine bir çarpı atıyoruz..

merhaba,

ya ben şu yiğitin telefonunu alabilir miyim rica etsem?

Ben atlamış gibi olacağım ama. Bak arkadaşım, Didem organize ve amatör bir şekilde övülüyor. Benim bi arkadaş baktırdı yanımda. Tırt yani. Konuşma hakkım doğuyor bu durumda. Diyelim ki sen veya x bi kişi "Dideme baktırdım iyi gibiydi" dedi. Aman allahım en az 3 yeni üye üşüşüyo. Bunu lütfen görün artık. 50 lira ya az mı. Tabii ki övecek insanlar, öneride bulunacak. Ama bu biraz fazla göstere göstere reklam oldu yani.

Tamam işte, aynı şeye geliyoruz. birisi reklam diyor, neye reklam diyor, neden reklam, baktırdın mı ne dedi de ne oldu.
Ben, benden ve simge diye bir arkadaşın yorumundan başka yemin ediyorum başka yorum görmedim.
dün bir arkadaş da baktırdı yakın arkadaşım, o da çok memnun kaldı.. o da benim yakınım mesela, bana neyin reklamını yapacak ki :)

ya nasıl sizden başka yeni üye övmedi mi yani yapma Allah aşkına :) memnunsanız ne mutlu size.

valla bayan desbella sizin övüşleriniz ve etinizden et koparılmış gibi savunuşlarınız da dikkat çekmiyor değil. çok laf kalabalığı yapınca dedikleriniz doğru olmuş olmuyor birden=)
ben de bizzat baktıran arkadaşlarımın fallarını dinledim. tırt ötesi tırt didem.

Öncelikle üsluplarınıza dikkat etmenizi öneririm.
Eğer bir savunmanız var ise bunu düzgün bir şekilde karşınızdakine anlatmanız sizin için çok daha yararlı olacaktır.
Ben dediklerimin doğru olduğunu biliyorum, ne yaşadım bana ne anlattı neyi doğru idi neyi sallama idi, hepsini ben kendim biliyorum. Bilemedi demek başka, ama bunların hepsi reklam demek başkadır.
Bende tutmadı arkadaşım ama sizde tutar belki diyebilirsiniz. İnsanlara bu reklam yapıyor etinden et koparıyor laf kalabalığı yapıyor yaftasını yapıştırmakla da insanları zor durumda bırakmayın.

Her zaman mesajlarımda söylüyorum, ben buraya sırf fal konusu nedeniyle üye oldum. Kimsenin reklamını yapmak için değil. Burada lafı sözü geçen beğenilen beğenilmeyen herkese de bakım yaptırmışımdır. Didemi tanımam etmem.
2 Kere baktırdım ve ikisinden de memnun kaldım. Üstüne basa basa söylüyorum. Ama bu şekilde ben senin yorumuna reklam dersem sen benim yorumuma reklam dersen burada kimseyi tavsiye etmeyelim. Bu mevcut konularda kapansın hiçbirimize yararı olmaz..

Hepinize iyi günler.

site olarak cosmus yine şu reklam işine bi anlam getiremiyorum. Ben kadına tek soru için gunlerdir akla karayi seçtim ulasacamda soru sorucam alt tarafı.
Bu kadar reklamcisi var madem bu kadın tirt neden acaba sürekli ulaşılamıyor yada sadece yoğunum kusura bakmayin diye cevaplar veriyor.
enerjim tutmadi diyeni anlarimda tirt kelimesi çok ayıp daha kibar soylenilebilir.
Yüzlerce fal içinde benimde tek enerjimin tuttuğu kadın bu onun sebebi şu diyorum
kadın yüzeysel anlatmıyor detaya giriyor soruyorum açıkça bu adam suan kiminle nerde onlara bakıp söylüyor.
Kadın para peşinde kosmuyorki reklama ihtiyaci olsun kaldıki ben abla 5 fal parası yatirmaya razıyım yeterki cevap ver dediğim halde bozup attı.
diyecek bişey bulamıyorum.

sanırsın didemden değil, kahin baba vanga'dan bahsediliyor=D yeter ki bak kahin didem, sana 58 fal parası yatırmaya razıyım =D =D
bence artık bu reklam işinde baya cortladınız.

sanırsın didemden değil, kahin baba vanga'dan bahsediliyor=D yeter ki bak kahin didem, sana 58 fal parası yatırmaya razıyım =D =D
bence artık bu reklam işinde baya cortladınız.

Nasıl bir konuşma tarziniz var tuhaf gerçekten ' tirt' ' cortladiniz' entrasn.
Güzel arkadaşım sen nasıl düşünmek istersen işte ve ayrıca hiç kimse keyfe fal baktirmiyor hepimizin beklentileri var. Alay eder tarzdaki cumlelerinizi kendinize saklayın bence. Faliniza bakar begenmezsiniz söyledikleri olmaz tutmaz amenna! Ayrıca size nasıl baktı bilmiyorum ama kadın önce fal bakıyor parayi sonra istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…