Cok cok iyiydi bence su ana kadar baktirdigim en iyi faldi cidden ,Aaa baktırdın mı? Nasıldı peki? Yakın bir tarih verdi mi?
Beğenmene sevindim inşallah çıkar benim tarihim geçti maalesef ama Didem Israrla olacağını söylüyo bekliyorumCok cok iyiydi bence su ana kadar baktirdigim en iyi faldi cidden ,
Evet yakin tarih verdi , bakalim cok merak ediyorum dedigi cikcak mi , ins cikar :)
Senin tarihin ne kadar gecti pekiBeğenmene sevindim inşallah çıkar benim tarihim geçti maalesef ama Didem Israrla olacağını söylüyo bekliyorum
İnşallah canım. Ama bana verdiği yakın tarih çıkmadı..Cok cok iyiydi bence su ana kadar baktirdigim en iyi faldi cidden ,
Evet yakin tarih verdi , bakalim cok merak ediyorum dedigi cikcak mi , ins cikar :)
Tarihler konusunda da bencede biraz başarısız burda çıkanlarda olmuş herkese tutmuyo demekki tarihi geçtim artık söylediği şey olur inşallahİnşallah canım. Ama bana verdiği yakın tarih çıkmadı..
Aynen aynen. Çok doğru söyledin, dedikleri çıkar inşallah..Tarihler konusunda da bencede biraz başarısız burda çıkanlarda olmuş herkese tutmuyo demekki tarihi geçtim artık söylediği şey olur inşallah
Bana son 3 baktirdigim falci da ayni tarihleri verdi..Aynen aynen. Çok doğru söyledin, dedikleri çıkar inşallah..
Tarihlerde sarkma olabilir belki ya hemen umutsuzluga dusmeyelim :)Tarihler konusunda da bencede biraz başarısız burda çıkanlarda olmuş herkese tutmuyo demekki tarihi geçtim artık söylediği şey olur inşallah
Ne biliyim bi bildikleri vardır herhalde :) Bana da hep aynı şeyi söyleyip aynı zamanları aşağı yukarı veriyorlar ama. İnşallah olsun inşallah :)Bana son 3 baktirdigim falci da ayni tarihleri verdi..
Telde baktiracak kişiler bende elmiraya geçen yıl baktirmistim iki defa ilk falinda başarılıydı ama gelecekte çok bişey çıkmadı sanırım hatırlamıyorum aklımda kalmadı. Yiğit anını yakalarsan iyidir.
Didemle enerji tutarsa herseyi döker zaten memnunum yazmıştım.
zehrada başarılı burdan bir arkadaştan almıştım noyu bende.
artık falci tavsiye etmek zor fiyatlar yüksek özellikle enerji meselesi bana tutan başkasına başkasına tutan bizlere tutmayabiliyor canım.
Didemin su falı cıkıyo mu ben de denemek ıstıyorum enerjı uyumu onemlı ben de sureklı Bursa kurtulusa baktırıyorum Memnunum ama. Aynı kısıye baktırınca ınsan bı kasılıyo acaba ogrendıde mı ıyı bılıyo dıye farklı bırı şart :)
Aynen öyle enerji çakra muhabbeti fln,fal değil onunkiKurtuluşa baktırmayın bence. Fal bakmıyor terapi yapıp tavsiye veriyor. O kadar..
Evet ya, birde falcı diye tavsiye ediyorlar burada, insanlar para bayılıyor boş boşuna. Hüsrana uğruyor.Aynen öyle enerji çakra muhabbeti fln,fal değil onunki
Katılıyorum sana aslında azaltmam gerek benımde ben haftada bır kendı daımı falcıma baktırıyorum bursada kurtulus dıye bırı guzel bakıyo soru ben de cok sorarım bazen 30 40 dk ya cıkıyo fal zor bı musterıyım galıba kadıkoydekı baktırdıgın kısının adresını ozelden yazar mısın ıst geldıgımde ben de denemek ıstedım nedensedidem'e su falı baktırmış biri olarak memnun kalmadım diyorum. başından beri yanıldı vs. tarih verdi bakalım tarih tutacak mı ama zannetmiyorum :) yahu arkadaşlar su falı yani bu yüz yüze olması gerek diye düşünüyorum. aslında bütün falların öyle olması gerektiği kanaatindeyim. bugün de kadıköy'de baktırdım bir arkadaşın tanıdığına ve memnun kaldım. baya da uzun sürdü sorularım yüzünden. gayet tutarlı şeyler söyledi. pembe tablo çizmedi. vakit geldiğinde ne yapıp yapmamam gerektiğini söyledi olayların nasıl ilerleyebileceğini vs. şu an için bilgi vermiyorum ama verilen tarihler çıkar ise bilgilendirme yaparım. fal olayını burada bitiriyorum çünkü fazla fal sizi çok allak bullak ediyor kafanızı karıştırıyor dumur oluyorsunuz.
Bana dedıklerı cıkıyo gecıkmelıde olsa tarıhe takılmıyorum zaten sureklı baktırrım ben ona evet cok tavsıye verır ama olee nasıhat degıl dua ayet okuncak seylerın ısmnı adedını soyler yanı hocalara para verıp yaptırılan seyı kurtulus seans sonunda ıhtıyacın varsa kendı soyluo ekstra parada ıstemıo ben cok memnunum hakkını yıyemem. Ama motıve olmak ıcın baktırıyosam hıc baktırma ne varsa pat pat yuzune soyler depresyona gırer cıkarsın...Bursa kurtuluş nasıl canım dedikleri çıktı mı? Gelecekle ilgili söylediklerni yaşadın mı özel hayatında?
Ay ne falcılara bayıldım para ısımlerı yazsam burda olay olur :) cok ovulen adı gecenler evleneceksın dıyenler yuzuk gorenler tarıh verenler hepsı fıyasko cıkmayınca buyu var oyuzden cıkmadı dıyenler mı neler neler ... Yanı onermek elestırmekte normal ben bıraz enerjısıne dıkkat edıyorum ıyı mı ıyı gelıyo mu ve benım ıcın bırazda bılgılı olması gerek yıldızım cok dusul nazarı cok cabuk alıyorum belkı de bu yuzden kurtulus bana ıyı gelıyo kızlar bılemıcem bana verdıgı onerıler cok ısıme yaradı hala da okurum o duaları ama haklısınız para verıyosunuz bı kahanet beklıo ınsan :) sonucu husranda olsa o an net seyler duymak ıstıo en ıyısı arada falcı degıstırmekEvet ya, birde falcı diye tavsiye ediyorlar burada, insanlar para bayılıyor boş boşuna. Hüsrana uğruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?