İstanbul'da Fal - Falcılar

Cok cok iyiydi bence su ana kadar baktirdigim en iyi faldi cidden ,
Evet yakin tarih verdi , bakalim cok merak ediyorum dedigi cikcak mi , ins cikar :)
Beğenmene sevindim inşallah çıkar benim tarihim geçti maalesef ama Didem Israrla olacağını söylüyo bekliyorum

Tarihler konusunda da bencede biraz başarısız burda çıkanlarda olmuş herkese tutmuyo demekki tarihi geçtim artık söylediği şey olur inşallah
Tarihlerde sarkma olabilir belki ya hemen umutsuzluga dusmeyelim :)
Bana illa ayin 25 inde olcak diye demedi bu arada ..

Bursa kurtuluş nasıl canım dedikleri çıktı mı? Gelecekle ilgili söylediklerni yaşadın mı özel hayatında?

Katılıyorum sana aslında azaltmam gerek benımde ben haftada bır kendı daımı falcıma baktırıyorum bursada kurtulus dıye bırı guzel bakıyo soru ben de cok sorarım bazen 30 40 dk ya cıkıyo fal zor bı musterıyım galıba kadıkoydekı baktırdıgın kısının adresını ozelden yazar mısın ıst geldıgımde ben de denemek ıstedım nedense

Bursa kurtuluş nasıl canım dedikleri çıktı mı? Gelecekle ilgili söylediklerni yaşadın mı özel hayatında?
Bana dedıklerı cıkıyo gecıkmelıde olsa tarıhe takılmıyorum zaten sureklı baktırrım ben ona evet cok tavsıye verır ama olee nasıhat degıl dua ayet okuncak seylerın ısmnı adedını soyler yanı hocalara para verıp yaptırılan seyı kurtulus seans sonunda ıhtıyacın varsa kendı soyluo ekstra parada ıstemıo ben cok memnunum hakkını yıyemem. Ama motıve olmak ıcın baktırıyosam hıc baktırma ne varsa pat pat yuzune soyler depresyona gırer cıkarsın...

Evet ya, birde falcı diye tavsiye ediyorlar burada, insanlar para bayılıyor boş boşuna. Hüsrana uğruyor.
Ay ne falcılara bayıldım para ısımlerı yazsam burda olay olur :) cok ovulen adı gecenler evleneceksın dıyenler yuzuk gorenler tarıh verenler hepsı fıyasko cıkmayınca buyu var oyuzden cıkmadı dıyenler mı neler neler ... Yanı onermek elestırmekte normal ben bıraz enerjısıne dıkkat edıyorum ıyı mı ıyı gelıyo mu ve benım ıcın bırazda bılgılı olması gerek yıldızım cok dusul nazarı cok cabuk alıyorum belkı de bu yuzden kurtulus bana ıyı gelıyo kızlar bılemıcem bana verdıgı onerıler cok ısıme yaradı hala da okurum o duaları ama haklısınız para verıyosunuz bı kahanet beklıo ınsan :) sonucu husranda olsa o an net seyler duymak ıstıo en ıyısı arada falcı degıstırmek

Kurtuluş Falcı değil. Bunu bilir bunu söylerim. Kimsede boş boşuna para vermesin. Beklentiye girmesin.
Dedikleri rahatlatıyor olabilir, iyi geliyor olabilir. Terapi deyip çıkacağız işin içinden o zaman.

50 TL bazen az para gibi görünse de, insanların son parası olabilir, bir günde birden fazla kişiye umutla baktırıyor olabilir.
O yüzden kimsenin olumsuzluğunu almamamız bence uygun olur.
Ben baktırdım, şu iş olacak mı diye sorup, sen üstüne gidersen edersen olur cümlesini bir falcıdan duymak istemem.
Bana eğer bu gibi şeyler söylüyorsa ben onu falcı diye de adlandırmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…