Asiyeyi forumdan mı atmışlar ?
Gece gece sıkıntıdan okuyodum da
Sıkıntıdan okuyodum ben deYokkk canım polemige girenlere bir müddet ceza veriyor yönetimbi an korktum valla bende mi ceza aldım diyeee. Neyse biraz sakinlesip dönerler umarım oysa burası iyi geliyor insana rahatliyorsun konuşunca falan dertleri paylaşmak hafifletiyor acıyı
Sıkıntıdan okuyodum ben de
iki günde bir aksiyon macera çıkıyo zaten burda :)
="11temmuz2011, post: 41611819, member: 217890"]Canım UOTE="desbellla, post: 41611765, member: 634231"]Evet bebeim.. Aman aman biri diil..
Bebeim bu Selma Taşpınar, tee kışın baktırmıştım ama Yıldızname gibi bir şey değildi bu.=Canım yaaa erkek zannediyordum ben yıldız nameye baktirdigin kişiyi !!!!!!
Falı mı bırakmış, yoksa Ramazanda mi bakmıyormuş?Ben izmirde bir falcı buldum
Şu an bakmıyormuş
Baktığı an haber vericem güzel bakarsa
Ama izmir forumunda o kadar övülüyor ki :) Sibel ismi
desbellla st: 41615367 .!.:Oyy herkes banlanmış yeaa
Ehe eheSen de banlandin zannettim önce sonra kendim de banlandim zannettim asabiii arkadaş yüzünden
Bebeim bu Selma Taşpınar, tee kışın baktırmıştım ama Yıldızname gibi bir şey değildi bu.
Gitmedim ama tahmin ettiğim şey Selma Taşpınar da Nazlı Erarslan gibi İskambil kartları , remil hesabı gibi bir şey kullanıyor..Belki tarotla destekliyordur...genelde yardımcıları olmayanlar ( hüddam vb ) bu şekilde fal bakıyor....bir hesaplama yöntemi kullanıyorlar....
Var canım tek tük ama, asıl konuları bekliyoruz :)Hiç mi çıkan fal yok yaa :)
Asıl konu çıktı diyen de hiç yok ya :)Var canım tek tük ama, asıl konuları bekliyoruz :)
Tehlike geçti korkmaaman tanrıımm yine mi Didem kavgası
Aslımda yıldıznamesi iyidir.genelde bakmıyor diğer saydıklarına bakıyor. Arayıp sadece yıldzname istiyorm demek lazm.diğerlerini hiç bulaştırmadan..Bebeim bu Selma Taşpınar, tee kışın baktırmıştım ama Yıldızname gibi bir şey değildi bu.
Simge'nin dediği değil yani bu.
Anladım canım benim :)Aslımda yıldıznamesi iyidir.genelde bakmıyor diğer saydıklarına bakıyor. Arayıp sadece yıldzname istiyorm demek lazm.diğerlerini hiç bulaştırmadan..
Bu arada asiyeciiim e nolmuş ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?