İstanbul'da Fal - Falcılar

Asiyeyi forumdan mı atmışlar ?
Gece gece sıkıntıdan okuyodum da

Yokkk canım polemige girenlere bir müddet ceza veriyor yönetim bi an korktum valla bende mi ceza aldım diyeee. Neyse biraz sakinlesip dönerler umarım oysa burası iyi geliyor insana rahatliyorsun konuşunca falan dertleri paylaşmak hafifletiyor acıyı

Sıkıntıdan okuyodum ben de
iki günde bir aksiyon macera çıkıyo zaten burda :)

Sıkıntıdan okuyodum ben de
iki günde bir aksiyon macera çıkıyo zaten burda :)

Valla dediğim gibi burası bana iyi geliyor bazen fikir alışverişinde bulunuyor merakla takip ediyorum bazen böyle heyecanlı atismalar oluyor gülüyorum falan kafam dağılıyor kısacası
Tabii kii herşey saygı ve terbiye sınırları içinde olunca iyi hakaret falan benim tarzım değil gerek de yokk kii zatennnn hayatında herşey yolunda gidenin ne işi olur ki falla malla benim böyle bir topikten haberim bile yoktu forumu takip ediyordum da normal klasik kadinsal meseleler için taa kii birşey degisince hayatım da.

Way Waay Waay 1 gün girmedim neler olmuş neler:) Neyse herkesin sakinleşmesi dileğiyle; artık yeni falcılar keşfedilemediğinden eski falcılara 2. tura başladım. Yine Melekler Emre'ye gittim. Yine anı süper yorumladı, bir de yüksek sesle konuşsa süper olacak. Daha önce baktığı falı ezberlemiş gibi aynı şeyleri ve tarihleri söyledi. Yani tutarlılık da süperdi. Ama bakalım gelecek ile söyledikleri de çıkacak mı? Ki esas önemli nokta bu. Bu arada yeni keşif var mı?

merhabalar ben çok merak ediyorum hatırlayanınız vardır cafe zade de armağan hanım vardı bir zamanlar, şu an kendisine ulaşamıyorum acaba nasıl bağlantı kurabilirim veya nerede bulabilirim, nerede olduğundan haberi olan var mıdır acaba? teşekkürler

="11temmuz2011, post: 41611819, member: 217890"]Canım UOTE="desbellla, post: 41611765, member: 634231"]Evet bebeim.. Aman aman biri diil..
=Canım yaaa erkek zannediyordum ben yıldız nameye baktirdigin kişiyi !!!!!!
Bebeim bu Selma Taşpınar, tee kışın baktırmıştım ama Yıldızname gibi bir şey değildi bu.
Simge'nin dediği değil yani bu.

desbellla st: 41615367 .!.:
Oyy herkes banlanmış yeaa

Sen de banlandin zannettim önce sonra kendim de banlandim zannettim asabiii arkadaş yüzünden

merhabalar ben çok merak ediyorum hatırlayanınız vardır cafe zade de armağan hanım vardı bir zamanlar, şu an kendisine ulaşamıyorum acaba nasıl bağlantı kurabilirim veya nerede bulabilirim, nerede olduğundan haberi olan var mıdır acaba? teşekkürler

Bebeim bu Selma Taşpınar, tee kışın baktırmıştım ama Yıldızname gibi bir şey değildi bu.
Simge'nin dediği değil yani bu.
Aslımda yıldıznamesi iyidir.genelde bakmıyor diğer saydıklarına bakıyor. Arayıp sadece yıldzname istiyorm demek lazm.diğerlerini hiç bulaştırmadan..
Bu arada asiyeciiim e nolmuş ya :)

Aslımda yıldıznamesi iyidir.genelde bakmıyor diğer saydıklarına bakıyor. Arayıp sadece yıldzname istiyorm demek lazm.diğerlerini hiç bulaştırmadan..
Bu arada asiyeciiim e nolmuş ya :)
Anladım canım benim :)
Asiye, buhar olmuş meğersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…