es23, anakserete de yokAy Merbercim de gitmiş yeni gördümfal kankim :) okuyorsan öpüyorum çok özletme kendini
Geçici uzaklaştırmadır sanırım di mi ? Forum Issız kaldı :))es23, anakserete de yok
Bende canım.Şahcihanı beğenmedim..nokta.nett destekleyen?
Eren daha iyi gni..ve emreyi de beğenmedimBende canım.
Ben baktırmadım tatlım onlara. Ama Şahcihan, ben tel. de baktırdım belki de ondandır bilmiyorum. Sırf kişilik analizi yaptı. Bildiği şeyler elbette ki oldu ama fazla detay istemediğim konulardı.Eren daha iyi gni..ve emreyi de beğenmedim
Aynem analizci.belirsiz bi konu varsa bilio ama neolcağnı yuvarlıo...sen kime baktrdnBen baktırmadım tatlım onlara. Ama Şahcihan, ben tel. de baktırdım belki de ondandır bilmiyorum. Sırf kişilik analizi yaptı. Bildiği şeyler elbette ki oldu ama fazla detay istemediğim konulardı.
Şahcihana telde baktırdım.Aynem analizci.belirsiz bi konu varsa bilio ama neolcağnı yuvarlıo...sen kime baktrdn
Bilen varsa yazsın , yoksa 3 sayfada bir bu yazıyı görmek zorunda kalıcaz gibi geliyor bana :)merhabalar ben çok merak ediyorum hatırlayanınız vardır cafe zade de armağan hanım vardı bir zamanlar, şu an kendisine ulaşamıyorum acaba nasıl bağlantı kurabilirim veya nerede bulabilirim, nerede olduğundan haberi olan var mıdır acaba? teşekkürler
Bilen varsa yazsın , yoksa 3 sayfada bir bu yazıyı görmek zorunda kalıcaz gibi geliyor bana :)
Ahaa bana da dün dedi aynısını. Acaba herkese mi diyor? Ya tutarsa hesabi?eveeett bugün itibari ile emre beyin dediği şey çıkmış oldu bana bir iki aya kadar bir şeyini kaybedeceksin ya da çaldıracaksın demişti dediği de oldu.. aman ne güzel bir şey oldubakalım diğer dedikleri çıkacak mı..
hahah diyorsa en azından iyi bir şey desin beAhaa bana da dün dedi aynısını. Acaba herkese mi diyor? Ya tutarsa hesabi?
Geçmiş olsun. Umarım bulursun:)hahah diyorsa en azından iyi bir şey desin bedemek ki herkesin bir şey kaybedeceği var aman dikkat et acısı fena çıktı ben de artık bu dediğinin karşılığını bir yıl çalışsa maaşıyla ödeyemez
buda yenı moda 3 kelıme soyleyıp yolluyolarKızlar ben de dün şenaya gittim hayatımın en kısa falıydı malum insanla ilgili şubatta görüşceksiniz ama olmıcak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?