İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar kuzenim fal hattını aramış :)) o ne demeyin bilmiyorum. Yaman diye biri var iyi diyo. Duyan,baktıran var mı ?

Ay Merbercim de gitmiş yeni gördüm fal kankim :) okuyorsan öpüyorum çok özletme kendini

Eren daha iyi gni..ve emreyi de beğenmedim
Ben baktırmadım tatlım onlara. Ama Şahcihan, ben tel. de baktırdım belki de ondandır bilmiyorum. Sırf kişilik analizi yaptı. Bildiği şeyler elbette ki oldu ama fazla detay istemediğim konulardı.

Ben baktırmadım tatlım onlara. Ama Şahcihan, ben tel. de baktırdım belki de ondandır bilmiyorum. Sırf kişilik analizi yaptı. Bildiği şeyler elbette ki oldu ama fazla detay istemediğim konulardı.
Aynem analizci.belirsiz bi konu varsa bilio ama neolcağnı yuvarlıo...sen kime baktrdn

Aynem analizci.belirsiz bi konu varsa bilio ama neolcağnı yuvarlıo...sen kime baktrdn
Şahcihana telde baktırdım.
Didem, Yiğit, Zehra, Burak, Gülsüm, Elmira, Selma Taşpınar, Makbule, Canan Hanım, Birsen aklıma gelenler,
Daha cafe falcısı saymadım bile ..

merhabalar ben çok merak ediyorum hatırlayanınız vardır cafe zade de armağan hanım vardı bir zamanlar, şu an kendisine ulaşamıyorum acaba nasıl bağlantı kurabilirim veya nerede bulabilirim, nerede olduğundan haberi olan var mıdır acaba? teşekkürler

Bilen varsa yazsın , yoksa 3 sayfada bir bu yazıyı görmek zorunda kalıcaz gibi geliyor bana :)

eveeett bugün itibari ile emre beyin dediği şey çıkmış oldu bana bir iki aya kadar bir şeyini kaybedeceksin ya da çaldıracaksın demişti dediği de oldu.. aman ne güzel bir şey oldu bakalım diğer dedikleri çıkacak mı..

Ahaa bana da dün dedi aynısını. Acaba herkese mi diyor? Ya tutarsa hesabi?

Ahaa bana da dün dedi aynısını. Acaba herkese mi diyor? Ya tutarsa hesabi?
hahah diyorsa en azından iyi bir şey desin be demek ki herkesin bir şey kaybedeceği var aman dikkat et acısı fena çıktı ben de artık bu dediğinin karşılığını bir yıl çalışsa maaşıyla ödeyemez

Geçmiş olsun. Umarım bulursun:)

birikmiş fal tecrubelerimi sizinle paylaşmak istedim
Bursa Burak = 2012 yıllarında burda çanakkalede meleklerin kahvesi adlı bir kafede 20 tl ye kahve tarot bakan falcı buranın aranan falcısı olmus sayısız kez baktırdım denebılır su falı karalama kahve tarot bir tane dediği çıkmadı 3 4 yıl gectı ne evlendım ne guzel bır ılıskım oldu ama çok ıyı motive eder çok ıyı gaz verir kesinlikle vasat
Yiğit = telefonda baktırdım bı falında evleneceksın dedıgı kısıye unutup baska falında bu adam senı sallamıyor dıyene kadar guzel baktıgını dusunuyordum ama anı ıyı bıldıgını dusunuyorum anlık yorumları ıyıdı.
Mirza Nişantaşı sembol = Ben çok memnun kalmıştım anı iyi soyledıklerıde cıktı dene bılır enerjisi de çok hoş deneyin derim
Ayşe = arkadaşlar o falcı değil büyü falan işiniz varsa iyi bir adres
Meltem = sarışın olan meltem anı iyi ama gelecekle ılgılı soledıgı hıc bir sey çıkmadı
denedıgım falcılar bunlar arkadaslar yenı ısımler donuyor onları deneyınce yorumlarımı yazmaya devam edecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…