İstanbul'da Fal - Falcılar

senin hakaretin yanına kalmayacak . hadi şimdi yaylan

Ahahhahah admin lütfen artık şu saldırganı bağla. Yani istersen forumu kapat yeter ki şu saldırganın uslubunu görmeyelim. Biz kendi aramızda mutluyduk nerden geldi bu buraya ben anlamadım. Seviyesi normal insan seviyesi değil ya. :)

Seni de anlıyorum. Ekmek parası, başkalarına kaptırmak istemiyorsun fal paralarını. Sen bakmak istiyorsun ama yok yani oluru yok

konuyu kapatsınlar ki şarlatan ortaya çıkmasın değilmi çok zekisin . .

Yanıma kalmıcakmış ay nasıl korktum nasıl tırstım ya kızlar koruyun beni nolur asiyenin gazabından,sana yapılcak en iyi şey seni ciddiye almamak debelen dur kendi Çapında yazık sana
diğer iki kişi nerde vardiyalı mı çalışıynz reklamcılar..ya yürü şimdi

Bende merber i taniyorum, devamli da gorusurum, kendisi didem degil once bir sakin olmayi ogren..
Bende dideme fal baktirdim ve oldukca memnun kaldim, bende mi didem oluyorum bu durumda ?? Erene de baktirdim ondan da memnun kaldim, eren mi oluyorum o zmn simdi ?
Bu is enerji meselesi , sizin enerjiniz tutmamis olabilir, didemin o gun enerjisi dusuk olabilir, bu kadin falci falci, baska birsey degil ..tabiki baktirip memnun kalmayan da olacaktir ..
Bizim burda hoslanmadigimiz sey, bir suru kisi bu kadina fal baktirmis , ve birseylerin gerceklesmesini bekliyor, e fal baktiriyorsak da ruh halimiz pek iyi degil belli ki .. Simdi niye kadinin dedigi tarihte birsey olmayinc ahemen patladi diye yaziyorsunuz .. Biraz bekleyin , tarih sarkabilir , burda bi suru kisinin ister istemez morali bozuluyor .. Bir ay gecsin o zaman yazin cikmasi diye ..

tarih sarktı demiyorum. kadın söylediği hiç bir şey doğru değildi . şimdiki zamanı bilse yine sorun olmazdı en ufak bir şey bile bilmedi . hadi bilmediyse bilmedi ben burda fikrimi söyledim resmen üstüme saldırdılar . bu kadar basit

sen kimsin be yandaşlar grubunuz mu var . hade ordan senle uğraşmaya gelmedim . kaybol
Bence sen burda kimseyle ugrasma , biraz duzgun konusmayi ogrenmelisin once , herkese laf yetistirip, kotu konusarak bi yere varamazsin ..
Didem bizim ablamiz degil kardesimiz degil , biz burda didem her seyi bilir , bilmemesi tutturmamasi mumkun degil demiyoruz .. Sen hala demek istedigimizi anlamadiysan , bosuna senle konusmaya gerek yok .

ya bi yürü git insanlığı öğren . yazma .

yalakalık yapmaya geldin birilerine tamam yazma .

Forumu sahiplendi şuna bak ya Ali Kıran baş kesen kesildi Başımıza arkadaş hani sen fikre saygı diyodun nerde başkalarının fikrine niye saygı göstermiyorsun bu mahalle ağzıyla bi yere varamAZsın Kültürün seviyen terbiyen ztn belli yerlerde sürünüyor yazık sana valla yazık

YAZMA O ZAMAN MUHATTAP ALMIYORUM SENİ . YAZMAA

yalakalık yapmaya geldin birilerine tamam yazma .

Amannn beee sen de ne biçim bir enerji var sen Dideme değil Nostra Damusa gitsen bilemez gittt azıcık toprağa ayak bas arkadaşım acayip gerginsin negatif elektrik dolusun. Lütfen sakinles falcilar bizim babamızın kızı değil yaa eminim ki bu kadar gergin olman yaşadığın sıkıntı kaynaklidir keşke sıkıntıni anlatsan herkes yardım ederdi hafiflerdin azıcık

mubarek gunde bırbırınıze yazdıgınız şeyler cok ayıp hemde fal için ayrıca ne zamanda beri 4 5 kişi toplanıp 1 kişinin ustune cullanıyo yeter artık.

Tolin bari sen yapma sabahtan beri kullandığı üslubu görmeyip hala bize mi suç buluyosun kendi karıştırdı ortalığı neyse sende böyle düşünüyosan bişey yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…