- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
senin hakaretin yanına kalmayacak . hadi şimdi yaylanSen hala devam mı ediyosun bana bak yeter artık sen kimsin ya kimsin geldin ortalığı birbirine kattın amacın belli Didem'i savunanları kışkırtıp üyelik iptal ettirip sen cirit atcaksın dimi ortada senin terbiyesiz demenle ben terbiyesiz olmam haddini bil terbiyeni Takın ağzını topla Asiye misin her neysen
konuyu kapatsınlar ki şarlatan ortaya çıkmasın değilmi çok zekisin . .Ahahhahah admin lütfen artık şu saldırganı bağla. Yani istersen forumu kapat yeter ki şu saldırganın uslubunu görmeyelim. Biz kendi aramızda mutluyduk nerden geldi bu buraya ben anlamadım. Seviyesi normal insan seviyesi değil ya. :)
Seni de anlıyorum. Ekmek parası, başkalarına kaptırmak istemiyorsun fal paralarını. Sen bakmak istiyorsun ama yok yani oluru yok
Yanıma kalmıcakmış ay nasıl korktum nasıl tırstım ya kızlar koruyun beni nolur asiyenin gazabından,sana yapılcak en iyi şey seni ciddiye almamak debelen dur kendi Çapında yazık sanasenin hakaretin yanına kalmayacak . hadi şimdi yaylan
diğer iki kişi nerdeYanıma kalmıcakmış ay nasıl korktum nasıl tırstım ya kızlar koruyun beni nolur asiyenin gazabından,sana yapılcak en iyi şey seni ciddiye almamak debelen dur kendi Çapında yazık sana
tarih sarktı demiyorum. kadın söylediği hiç bir şey doğru değildi . şimdiki zamanı bilse yine sorun olmazdı en ufak bir şey bile bilmedi . hadi bilmediyse bilmedi ben burda fikrimi söyledim resmen üstüme saldırdılar . bu kadar basitBende merber i taniyorum, devamli da gorusurum, kendisi didem degil once bir sakin olmayi ogren..
Bende dideme fal baktirdim ve oldukca memnun kaldim, bende mi didem oluyorum bu durumda ?? Erene de baktirdim ondan da memnun kaldim, eren mi oluyorum o zmn simdi ?
Bu is enerji meselesi , sizin enerjiniz tutmamis olabilir, didemin o gun enerjisi dusuk olabilir, bu kadin falci falci, baska birsey degil ..tabiki baktirip memnun kalmayan da olacaktir ..
Bizim burda hoslanmadigimiz sey, bir suru kisi bu kadina fal baktirmis , ve birseylerin gerceklesmesini bekliyor, e fal baktiriyorsak da ruh halimiz pek iyi degil belli ki .. Simdi niye kadinin dedigi tarihte birsey olmayinc ahemen patladi diye yaziyorsunuz .. Biraz bekleyin , tarih sarkabilir , burda bi suru kisinin ister istemez morali bozuluyor .. Bir ay gecsin o zaman yazin cikmasi diye ..
Bence sen burda kimseyle ugrasma , biraz duzgun konusmayi ogrenmelisin once , herkese laf yetistirip, kotu konusarak bi yere varamazsin ..sen kimsin be yandaşlar grubunuz mu var . hade ordan senle uğraşmaya gelmedim . kaybol
ya bi yürü git insanlığı öğren . yazma .Bence sen burda kimseyle ugrasma , biraz duzgun konusmayi ogrenmelisin once , herkese laf yetistirip, kotu konusarak bi yere varamazsin ..
Didem bizim ablamiz degil kardesimiz degil , biz burda didem her seyi bilir , bilmemesi tutturmamasi mumkun degil demiyoruz .. Sen hala demek istedigimizi anlamadiysan , bosuna senle konusmaya gerek yok .
yalakalık yapmaya geldin birilerine tamam yazma .Bence sen burda kimseyle ugrasma , biraz duzgun konusmayi ogrenmelisin once , herkese laf yetistirip, kotu konusarak bi yere varamazsin ..
Didem bizim ablamiz degil kardesimiz degil , biz burda didem her seyi bilir , bilmemesi tutturmamasi mumkun degil demiyoruz .. Sen hala demek istedigimizi anlamadiysan , bosuna senle konusmaya gerek yok .
Sana mi sorucam ne yazicagimi .. Neyimi gordun de insaligi ogren diyosun .. Senin kafan iyi bence .. Fazla yazmaktan ne dedigini bilmiyosunya bi yürü git insanlığı öğren . yazma .
Hadi canim hadi uzatmaaayalakalık yapmaya geldin birilerine tamam yazma .
YAZMA.Hadi canim hadi uzatmaaa
Ne yalakaligi yapicakmisim
Bos bos konusma allah askina ya
YAZMA O ZAMAN MUHATTAP ALMIYORUM SENİ . YAZMAAForumu sahiplendi şuna bak ya Ali Kıran baş kesen kesildi Başımıza arkadaş hani sen fikre saygı diyodun nerde başkalarının fikrine niye saygı göstermiyorsun bu mahalle ağzıyla bi yere varamAZsın Kültürün seviyen terbiyen ztn belli yerlerde sürünüyor yazık sana valla yazık
yalakalık yapmaya geldin birilerine tamam yazma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?