Ay benden soylemeAsiye skandalını atlattıysak kızlar ben şuan şahcihanın yanındayım ahaha belki baktırırız 3 arkadaş geldik. Selamı olan var mı? :))
Doğru doğru âlemsin yaAsiye icin Didem'mis diyolar. Dogru mu
ismimi anmayın . konu kapandı artık .Asiye icin Didem'mis diyolar. Dogru mu
Hala mı konuşuyosun sen,ay ne çene selamun kavlentarih sarktı demiyorum. kadın söylediği hiç bir şey doğru değildi . şimdiki zamanı bilse yine sorun olmazdı en ufak bir şey bile bilmedi . hadi bilmediyse bilmedi ben burda fikrimi söyledim resmen üstüme saldırdılar . bu kadar basit
eski yazdığım mesajları toplayıp önüme gelme yol al .Hala mı konuşuyosun sen,ay ne çene selamun kavlen
Kimsin sen be hadsiz bu ne özgüven herkese çatır çAtır cevap,bir de kaba kurna,argo argo kelimeler,sana hangi falcı ne yapsın,senin işin hiçbi adamla olmaz kızım bu edepsizlikle dememişler de kıvırmışlar,sen falın çıkmadı sanıyorsun tabi insanlar ne yapsıneski yazdığım mesajları toplayıp önüme gelme yol al .
hadi senide beğenen onaylayanHala mı konuşuyosun sen,ay ne çene selamun kavlen
terbiyesizlik eden ortada haddini bil.Kimsin sen be hadsiz bu ne özgüven herkese çatır çAtır cevap,bir de kaba kurna,argo argo kelimeler,sana hangi falcı ne yapsın,senin işin hiçbi adamla olmaz kızım bu edepsizlikle dememişler de kıvırmışlar,sen falın çıkmadı sanıyorsun tabi insanlar ne yapsın
yazma kızım bana yol al .Kimsin sen be hadsiz bu ne özgüven herkese çatır çAtır cevap,bir de kaba kurna,argo argo kelimeler,sana hangi falcı ne yapsın,senin işin hiçbi adamla olmaz kızım bu edepsizlikle dememişler de kıvırmışlar,sen falın çıkmadı sanıyorsun tabi insanlar ne yapsın
Tarotta iyidir evet anı çok iyi bilir ama gelecek için dedikleri çıkmadı ne Yazıkki,kendisi enerji işlerini anlatır ama şunu yapalım bunu yapalım demez siz kendinizi çekilmiş hissedersiniz o Dünya'ya çünkü dediğim gibi çok Değişik ve geniş bir ilim dalı bende çok umutla beklemiştim ama dediğim gibi tarotta dediği şey çıkmadı karar sizin
Selma TaşpınarDidem kim kizlar? Bir de anadolu yakasinda iyi bir falci var mi bildiginiz?
Evet bebeim.. Aman aman biri diil..Desbellanın Yıldızname baktırdığımı canım bu ki ?desbellla
Evet bebeim.. Aman aman biri diil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?