aaa öylemiii bende dedim beni engellemiş hatunArkadaşlar didemin rehberi silinmiş aradı beni, size haber vermemi söyledi. Herkes engellendiğini sanıyormuş öyle bir durum yok dedi. Aramak isteyenler msjda soru sormak isteyenler yazsın bana isimleriyle birlikte dedi. Haberiniz olsun.
Evet .eskiden popülerdi.kısa bi dönem. Vasattır.bilgineya arkadaşlar arap melahat adı geçmiş bir ara bileniniz duyanınız var mı
Hadi ya.. o da fos cikti deseneEvet .eskiden popülerdi.kısa bi dönem. Vasattır.bilgine
E Para çok bu işte. Önüne gelen fal bakar tabi.yarın kitapçıdan Tarot seti al.açıklamaları var.sende bakarsın :))Hadi ya.. o da fos cikti desene
Kzlar selam :) telefonda fal bakan burak nasildir ? Dedikleri cikti mi size ?
Bir de ozelden tlf numarasini yollayabilirseniz sevinirim , tesekkrler :)
Canım arap melahate eskiden gitmiştim,hiç bir işe yaramıyor ne geçmiş,ne şimdi,nede gelecekte.Evet .eskiden popülerdi.kısa bi dönem. Vasattır.bilgine
Fal aleminde cübülemi yaptim yea bebeim biraktim simdilik, kisa bi mola
Forum çok cansız yaa , ne yeni bi falcı ne de çıkan fal haberi var :))
Fal aleminde cübülemi yaptim yea bebeim biraktim simdilik, kisa bi mola
Takip ediyorum yazilanlari ama
Tühh keşke olumsuz bişey olmasaymış yaa :))All canım sana çıkan fal haberi 2 hafta önce Didemin dediği olayı ahan da yaşıyorum. Kötü bir şey olacak dedi kavga gerginlik tarzı şu anda durum yaşanmakta
Tühh keşke olumsuz bişey olmasaymış yaa :))
İnş. Olumlu dediklerinden de çıkar
Amiiin canim insallah :))) darisi basima :)Valla inşallah olumlu dediğini bekliyorum şu an bu gerginlige bile seviniyorum demek ki digerleride cikacakk tabii inşallah Rabbim müsade ederse
Hala zaman derdindesin pes:) evet kızlar forum can cekişiyo derken bu haber iyi geldi bütün Didem bekleyenlerine umut olsun:)Amiiin canim insallah :))) darisi basima :)
Gerginligin tarihi zamani tuttu mu peki :)))))
Ahahaah :)) meraktan biliyosun :)Hala zaman derdindesin pes:) evet kızlar forum can cekişiyo derken bu haber iyi geldi bütün Didem bekleyenlerine umut olsun:)
Amiiin canim insallah :))) darisi basima :)
Gerginligin tarihi zamani tuttu mu peki :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?