nasıl peki gittin mi daha önce
Selma Taşpınar çıktıysa buna sevinirim işte darısı Başıma canım:) çiğdem ve Cezmi için iyi bişeyler diyemicem maalesef çünkü ikisinden de çok negatif elektrik almıştım hele çiğdem buz dağı:) ama Selma ya sevindim cidden hakkında Hayırlısı neyse o olsun tatlımAhan da çıkan falım :)
Y.dışı mevzusunu ilk Selma Taşpınar söylemişti. Sonra Çiğdem. Karar vermek çok zor bakalım ne olacak. Bi Aklım terk et herşeyi diyo bi Aklım dur diyo.. (Cezmi uzak bi yerden yolculuk daveti diye demişti bide )
İnşallah cnm. Çiğdem buz gibi konuşuyo ama her dediğini de yaşadım hatunun iyi mi :)Selma Taşpınar çıktıysa buna sevinirim işte darısı Başıma canım:) çiğdem ve Cezmi için iyi bişeyler diyemicem maalesef çünkü ikisinden de çok negatif elektrik almıştım hele çiğdem buz dağı:) ama Selma ya sevindim cidden hakkında Hayırlısı neyse o olsun tatlım
Ahahahahhaha:) aynen hemen gideriz şimdi arkadaş dedi diyeHemen toplaşıp Okan'a gidelim kızlar, Ermiş Okan
Bir de tanışıyor muyuz demiş ya, sanki hepimiz burada kırk yıllık arkadaşızAhahahahhaha:) aynen hemen gideriz şimdi arkadaş dedi diye
Yapma ya, kız çok heyecanlandım. Dur yoldayım ben şimdi, faldan çıkınca yazarım hemen.Aynen ben sok oldum gercekten adam bu ısı ıyı yapıyo ısınde on numara bu adam:)
Yapma ya, kız çok heyecanlandım. Dur yoldayım ben şimdi, faldan çıkınca yazarım hemen.
Canım sıkılıyor ya napiimUğraşma yönetim halleder sen bana cevap verrrrr aklıma düşürdün bakk ne haldeyimm
Canım sıkılıyor ya napiim
Yazdım bebeim sana ama :)
Ahahahhahaahhaha koptum ya:)))Yapma ya, kız çok heyecanlandım. Dur yoldayım ben şimdi, faldan çıkınca yazarım hemen.
Aynen ben sok oldum gercekten adam bu ısı ıyı yapıyo ısınde on numara bu adam:)
Aaaa evet bebeim yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?