İstanbul'da Fal - Falcılar

Sen arkadaş için çiğ tavuğu yiyenlerdensin

Bilmiyorum ki Bende. Burda yazması yasak olan şeyleri yapıyomuş ama :))
Öyleleri iyi de fal bakar...az şey söyler ama genelde kilit noktaları söylerler...yani az ve özdür söyledikler...o işler için değil de bakım için gidilebilir

Ya bu arada Asiye diye falcı vardı. 5 sene önce baktırdığım. Bi bulsam o kadını harikaydı. Dedikleri ilk başta anlamsızdı ama hepsini bir bir yaşamıştım. Geç çıktı.a harfiyle bi yerde yaşicaksın bi müddet vs dediydi kısa süre avcılara eğitime gitmiştim vs.
Bebeğin olacak ondan sonra hayatın şekillenecek Demişti. 6 aylık şuanda bebişim. Sanırım dediği gibi de oluyor.
Asiye yi bilen var mı arkadaşlar.tek ulaşamadığım falcı

Hakkikaten iyimiş....5 yıl öncesinden 6 aylık bebişini görmüş..bir denk gelemedik böyle bir falcıya...hangi semtte baktırmıştın ?

şehir dışına çıkmış olmasın?

Kızlar, ben ara ara okuyorum ara ara yazıyorum ama bazen kaçırabiliyorum bazı şeyleri. Çiğdem varmış taksimde sanırım. O nasıl hangi cafede bilen var mı? bir de emreye mi gitsem şahcihana mı bugün bilemedimm. bir tavsiye beklemekteyimm lütfenn

Canım ben bakırköy laf cafe andaça gitmiştim ama çiğdem ve halilin daha iyi olduğu söyleniyor.Bence gidersen çiğdeme git ama sabah erkenden git çok kalabalık oluyor.

Hakkikaten iyimiş....5 yıl öncesinden 6 aylık bebişini görmüş..bir denk gelemedik böyle bir falcıya...hangi semtte baktırmıştın ?
İzmit'te bir cafede Tesadüfen girmişmtim. O da kuzeniyle oradaymış.cafede bak bugun Demiş bakmış kadın, Güngören'de oturuyorum demişti

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum. Yarın kadıköyde iyi bir falcıya gitmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Kzlar selam :) telefonda fal bakan burak nasildir ? Dedikleri cikti mi size ?
Bir de ozelden tlf numarasini yollayabilirseniz sevinirim , tesekkrler :)

Kzlar selam :) telefonda fal bakan burak nasildir ? Dedikleri cikti mi size ?
Bir de ozelden tlf numarasini yollayabilirseniz sevinirim , tesekkrler :)
sen dideme baktırmadın mı en son :):):) beklemiyo muydun zamanları?

Arkadaşlar didemin rehberi silinmiş aradı beni, size haber vermemi söyledi. Herkes engellendiğini sanıyormuş öyle bir durum yok dedi. Aramak isteyenler msjda soru sormak isteyenler yazsın bana isimleriyle birlikte dedi. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…