Sen arkadaş için çiğ tavuğu yiyenlerdensin:) hadi polemiğe girenleri anlıyorum inandıkları şeyi savunuyorlar da bana ne oldu o gün dadandım mevzuya bilmem ki :) akşamına kalmadı yedim engeli Arsız yüzünden :) uğruna kavga edilen falcıya fal baktırsam gam yemicem bi de
Öyleleri iyi de fal bakar...az şey söyler ama genelde kilit noktaları söylerler...yani az ve özdür söyledikler...o işler için değil de bakım için gidilebilirBilmiyorum ki Bende. Burda yazması yasak olan şeyleri yapıyomuş ama :))
Hakkikaten iyimiş....5 yıl öncesinden 6 aylık bebişini görmüş..bir denk gelemedik böyle bir falcıya...hangi semtte baktırmıştın ?Ya bu arada Asiye diye falcı vardı. 5 sene önce baktırdığım. Bi bulsam o kadınıharikaydı. Dedikleri ilk başta anlamsızdı ama hepsini bir bir yaşamıştım. Geç çıktı.a harfiyle bi yerde yaşicaksın bi müddet vs dediydi kısa süre avcılara eğitime gitmiştim vs.
Bebeğin olacak ondan sonra hayatın şekillenecek Demişti. 6 aylık şuanda bebişim. Sanırım dediği gibi de oluyor.
Asiye yi bilen var mı arkadaşlar.tek ulaşamadığım falcı
şehir dışına çıkmış olmasın?Ya bu arada Asiye diye falcı vardı. 5 sene önce baktırdığım. Bi bulsam o kadınıharikaydı. Dedikleri ilk başta anlamsızdı ama hepsini bir bir yaşamıştım. Geç çıktı.a harfiyle bi yerde yaşicaksın bi müddet vs dediydi kısa süre avcılara eğitime gitmiştim vs.
Bebeğin olacak ondan sonra hayatın şekillenecek Demişti. 6 aylık şuanda bebişim. Sanırım dediği gibi de oluyor.
Asiye yi bilen var mı arkadaşlar.tek ulaşamadığım falcı
Şahcihana gittin mi sen taksimde?Canım ben bakırköy laf cafe andaça gitmiştim ama çiğdem ve halilin daha iyi olduğu söyleniyor.Bence gidersen çiğdeme git ama sabah erkenden git çok kalabalık oluyor.
İzmit'te bir cafede Tesadüfen girmişmtim. O da kuzeniyle oradaymış.cafede bak bugun Demiş bakmış kadın, Güngören'de oturuyorum demiştiHakkikaten iyimiş....5 yıl öncesinden 6 aylık bebişini görmüş..bir denk gelemedik böyle bir falcıya...hangi semtte baktırmıştın ?
Mrb. Neden sadece kadıköy ? :)Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum. Yarın kadıköyde iyi bir falcıya gitmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Çünkü kadıköy yakın :)Mrb. Neden sadece kadıköy ? :)
sen dideme baktırmadın mı en son :):):) beklemiyo muydun zamanları?Kzlar selam :) telefonda fal bakan burak nasildir ? Dedikleri cikti mi size ?
Bir de ozelden tlf numarasini yollayabilirseniz sevinirim , tesekkrler :)
Ayni canim dun yazistim ben kendisiylekızlar didem telini mi değişti acaba?
oyleydi :)) ama cok baktirasim var :)sen dideme baktırmadın mı en son :):):) beklemiyo muydun zamanları?
hııımmm whats appı kapalı o zaman neyse :)Ayni canim dun yazistim ben kendisiyle
oyleydi :)) ama cok baktirasim var :)
Sen arkadaş için çiğ tavuğu yiyenlerdensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?