Tarih dememesi daha iyi ztn canımTam tarih dememisti canım yaa olacak dikkat et demistii
Aynen huyumuz kurusun :))Hep bunu diyoruz da tarih tuttu mu demeyi de ihmal etmiyoruz canım ah biz kızlar :)
Hala zaman derdindesin pes:) evet kızlar forum can cekişiyo derken bu haber iyi geldi bütün Didem bekleyenlerine umut olsun:)
Tarih dememesi daha iyi ztn canım
Katiliyorum buna kesinlikle oyle , olumlu olsun diye takiyoruz kafaya , ne zaman olcak vs diye , tarihler sarkiyor tabi :))))Ama şu bir gerçek ki olumsuz söylenenler daha çabuk oluyor galiba biz onemsemiyoruz ona takilmiyoruz hep olumlu şeylere yogunlasiyoruz onlarda bizim agirligimizdan midir nedir yaa olmuyor yaa geç oluyor.
Bu benim başıma ikinci gelişi yine kötü bir şey olacak demisti bir falcı tinmadim bile haftadinda oldu yaa.
Doğru diyosunn olumlulara çok şartlıyoruz kendimizi olacakları yavaşlatıyoruz ama paylaşman iyi oldu en azından Tünelin sonundaki ışığı gördük sanki:)Ama şu bir gerçek ki olumsuz söylenenler daha çabuk oluyor galiba biz onemsemiyoruz ona takilmiyoruz hep olumlu şeylere yogunlasiyoruz onlarda bizim agirligimizdan midir nedir yaa olmuyor yaa geç oluyor.
Bu benim başıma ikinci gelişi yine kötü bir şey olacak demisti bir falcı tinmadim bile haftadinda oldu yaa.
Ahahah aynen az kaldiii :)Doğru diyosunn olumlulara çok şartlıyoruz kendimizi olacakları yavaşlatıyoruz ama paylaşman iyi oldu en azından Tünelin sonundaki ışığı gördük sanki:)
Çok normal bir süre sonra gerçekte falın çıkmadığını görüyor insan..Forum çok cansız yaa , ne yeni bi falcı ne de çıkan fal haberi var :))
nasıl peki gittin mi daha önceMila Cafe Işıl tavsiyemdir
Sen kararsızsın şuan belliki :) onlar yurtdışı işi olumlu mu olcak demişti ?Ahan da çıkan falım :)
Y.dışı mevzusunu ilk Selma Taşpınar söylemişti. Sonra Çiğdem. Karar vermek çok zor bakalım ne olacak. Bi Aklım terk et herşeyi diyo bi Aklım dur diyo.. (Cezmi uzak bi yerden yolculuk daveti diye demişti bide )
Böyle bir tekliften bahsettiler. Çok soru sormadım .önemsediğim konu başka çünkü.Sen kararsızsın şuan belliki :) onlar yurtdışı işi olumlu mu olcak demişti ?
İyi düşünüp karar ver , hayırlısı olsunBöyle bir tekliften bahsettiler. Çok soru sormadım .önemsediğim konu başka çünkü.
Gidersem belki toptan kurtulurum herkesten.bilemiyorum ki
aman topla her şeyini yeni bir başlangıç yapıver oh misAhan da çıkan falım :)
Y.dışı mevzusunu ilk Selma Taşpınar söylemişti. Sonra Çiğdem. Karar vermek çok zor bakalım ne olacak. Bi Aklım terk et herşeyi diyo bi Aklım dur diyo.. (Cezmi uzak bi yerden yolculuk daveti diye demişti bide )
İnşallah cnm. Hepimize iyi şeyler diliyorum mübarek Günler'deİyi düşünüp karar ver , hayırlısı olsun
Gurbet ellerde bi Başıma naparım diye düşünüyorum. Ay ne bileyim. Akışına bıraktım artık. Olumlu şeyler olsun artık Hayatımda da nerde olursa olsunaman topla her şeyini yeni bir başlangıç yapıver oh mis
ya şöyle de düşün.. evet bir başına olmak korkunç bir şey olabiliyor zaman zaman.. ama şu an olduğun konumu ve o zaman olabileceğin konumu aklında bir gözden geçir.. kendi başına yapabileceğin şeyler vs.vs. sonuçta insanlar bıraktığın yerde terk ettiğin memleket bıraktığın yerde :) uzun uzun yazmak isterdim amma velakin zaten neler yazabileceğimi az çok tahmin edersin sen deGurbet ellerde bi Başıma naparım diye düşünüyorum. Ay ne bileyim. Akışına bıraktım artık. Olumlu şeyler olsun artık Hayatımda da nerde olursa olsun
Doğru diyosun cnm. İnşallah doğru bi karar veririm. Allah hayırlısını nasip etsinya şöyle de düşün.. evet bir başına olmak korkunç bir şey olabiliyor zaman zaman.. ama şu an olduğun konumu ve o zaman olabileceğin konumu aklında bir gözden geçir.. kendi başına yapabileceğin şeyler vs.vs. sonuçta insanlar bıraktığın yerde terk ettiğin memleket bıraktığın yerde :) uzun uzun yazmak isterdim amma velakin zaten neler yazabileceğimi az çok tahmin edersin sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?