İstanbul'da Fal - Falcılar

Hala zaman derdindesin pes:) evet kızlar forum can cekişiyo derken bu haber iyi geldi bütün Didem bekleyenlerine umut olsun:)

Aslında cikali bir kaç gün oldu da ben büyük olaya takılı kaldığım için yazmamistim. Başka bir arkadasla konuşurken aklıma geldi foruma yazayım bekleyenler için umut olur diye kii @es23 un yazisini gördüm

Tarih dememesi daha iyi ztn canım

Ama şu bir gerçek ki olumsuz söylenenler daha çabuk oluyor galiba biz onemsemiyoruz ona takilmiyoruz hep olumlu şeylere yogunlasiyoruz onlarda bizim agirligimizdan midir nedir yaa olmuyor yaa geç oluyor.

Bu benim başıma ikinci gelişi yine kötü bir şey olacak demisti bir falcı tinmadim bile haftadinda oldu yaa.

Katiliyorum buna kesinlikle oyle , olumlu olsun diye takiyoruz kafaya , ne zaman olcak vs diye , tarihler sarkiyor tabi :))))

Doğru diyosunn olumlulara çok şartlıyoruz kendimizi olacakları yavaşlatıyoruz ama paylaşman iyi oldu en azından Tünelin sonundaki ışığı gördük sanki:)

Ahan da çıkan falım :)
Y.dışı mevzusunu ilk Selma Taşpınar söylemişti. Sonra Çiğdem. Karar vermek çok zor bakalım ne olacak. Bi Aklım terk et herşeyi diyo bi Aklım dur diyo.. (Cezmi uzak bi yerden yolculuk daveti diye demişti bide )

Sen kararsızsın şuan belliki :) onlar yurtdışı işi olumlu mu olcak demişti ?

Sen kararsızsın şuan belliki :) onlar yurtdışı işi olumlu mu olcak demişti ?
Böyle bir tekliften bahsettiler. Çok soru sormadım .önemsediğim konu başka çünkü.
Gidersem belki toptan kurtulurum herkesten.bilemiyorum ki

aman topla her şeyini yeni bir başlangıç yapıver oh mis

Gurbet ellerde bi Başıma naparım diye düşünüyorum. Ay ne bileyim. Akışına bıraktım artık. Olumlu şeyler olsun artık Hayatımda da nerde olursa olsun
ya şöyle de düşün.. evet bir başına olmak korkunç bir şey olabiliyor zaman zaman.. ama şu an olduğun konumu ve o zaman olabileceğin konumu aklında bir gözden geçir.. kendi başına yapabileceğin şeyler vs.vs. sonuçta insanlar bıraktığın yerde terk ettiğin memleket bıraktığın yerde :) uzun uzun yazmak isterdim amma velakin zaten neler yazabileceğimi az çok tahmin edersin sen de

Doğru diyosun cnm. İnşallah doğru bi karar veririm. Allah hayırlısını nasip etsin

Bakırkoyde en ıyı falcı arkadaslar ::)oncelıkle sole baslım falı cok severım gıtmedıgım yer kalmadı sırayla hemen hemen hepsını denedım baktırdım ılk olarak efnfala baktırdım bekledım besdakka surmedı fal hemendıbıraz bıraz ıyıdı ama faldan etkılenmedım verdıgım paraya bıraz yazık oldu dejavuya gıttım bası guze sonu berbat bıttı soledıgı tarıhte hıcbırsey tutmadı sutlu cafeye gıttım sole bakıyo bole bakıyo dedıler falım 6 dakka bılene surmeden bıttı gene bıse anladım artık tamam faldan sogdum derken bıryerden gecıyodum ıstanbulcaddesınde fısıltım cafe dıye bır yer duvarda yazıyı okudum son falımı baktırım dedım aman allahım ıcımı okudu sok oldum bole bısey olamaz dedım sasırdım adam ıcımı okudu resmen herseyımı bıldı tuylerım urperdı korktum dogrusu okan dıye genc bır arkadas sov yapıyo resmen bundan sonra tum arkadaslarımı oraya yolladım herkes mutlu memnun olmustu herkese tavsıye ederım bakırkoy ıstanbul caddesınde falcı okana gıdın baktırın baskada bısey demıyorum bukadar baktıklarımın arasından en superıdı dıyebılırım herkese bolsans hatta grıs medyum okan olarakta bulabılırsınız tavsıye ederım herkese

Bakırkoyde gıtmedıgım falcı kalmadı arkadslar taksımde olsun hemen hemen heryerde fal baktırdım dedımya sole guzel bole guzel bakıyo dıyolar kapı onunden cevırıyolar aklımızı celıyolar herneyse ama sembol olsun sutlu cafe olsun dejavu olsun cıngene cafe olsun hıc tatmın olmadım dogrusu yarı bucuk anlatyolar falı bıtırıyolar sımdıye kadar bır yerden memnun kaldım oda bakırkoyde fısıltım cafede bakan gen okan ısmınde bırı adam falın hakkını verıyo ınsanın anlattıkları karsısında sok edıyo ınsanın aklını alıyo dıyebılrım ben cok memnun kaldım hatta cok arkadslarımıda yolladım hepsı memundu hatta adamın ısmını super ermıs koymuslar okan dıye falcının ısmını sızde gıdın baktırın sok olucaksınız derım bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafede bakıyo .... dıye bulabılırsınız tavsıyem super erımıs

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…