İstanbul'da Fal - Falcılar

Offffff yaa bu Şehrazat sanki beni de çağırıyor sen yazdikca hevesleniyorum hele sen baktir da memnun kalırsan bi dusuneyim.
desbellla ve Symgee35 Çok memnun kalmislardi. Offf bozuyorum sözümü galiba
Ben baktırabilsem yazcam yorumumu ona göre sizde bişey düşünürsünüz ama kovalamaca oynuyoruz Şehrazatla:)

desbellla
[QUOTE="desbellla, post: 41717366, member: 634231oldum ım ya işte sana da gönderdiği falı, insanın ağzı açık kalıyor resmen. Ve ben kendi falımdan çok Symgee35 nin falına çok şaşırmıştım, her detayı bilmiş, bu kadar olmaz dedirtiyor. Bu son olsun baktır bari hadi [/QUOTE]

Yaaa biliyorum kuzumm zatennnn senin falını gorunce deli oldum

Bizim enerjimiz uydu kadınla hayatım bence
Beğenen de var beğenmeyende :)

Yazık kız uğraşmayalim artik valla iyi direndi herkese laf yetistirdi bu yolda kendini fedaa etti. Gelirse buyursun gelsinn.

Ben baktırabilsem yazcam yorumumu ona göre sizde bişey düşünürsünüz ama kovalamaca oynuyoruz Şehrazatla:)

desbellla nın falını okudumm hani durumunu bildiğim için insan şok oluyor nasıl bilebilir ki diyor. Symgee35 nin falını bilmiyorum ama çok begendini biliyoruz.
Neyse ben seni de bir bekleyesim var inşallah senin de enerjin tutarda memnun kalırsın bu kadar kosusturmadan sonra.

Ins canım ya
Bir de Haziran diyen falcılar patladı dedim ya :)
Sorun falcılarda değil düzeltme yapayım :)
Benim salak vazgeçmiş :)
O patlattı fallarımı :) hahaha :) tövbe yarabbim :))))))

Ara ara hareket lazım,açılsın tabi :) epey keyifli oluyor

Ins canım ya
Bir de Haziran diyen falcılar patladı dedim ya :)
Sorun falcılarda değil düzeltme yapayım :)
Benim salak vazgeçmiş :)
O patlattı fallarımı :) hahaha :) tövbe yarabbim :))))))

Yaniii bazen biz kendimizde patlatabiliyoruz falları yada ne bilim olmayacaksa olmuyor bir şekilde. Serüven tutmuş muydu sende

Ara ara hareket lazım,açılsın tabi :) epey keyifli oluyor

Evettt yaaa dün bayağı bir hareket gelmişti Hele o konuşma tarzı "ayıp ayıp dalga geçmek yakışıyor mu Ayıp ayıp "

B

ben fek Değilim burda bussuru insan var herkez istediğini yazar ayıp ayıp bence siz mekan sahibisiniz:)) kulakları çınlasın iyi malzeme verdi bize

Ayyy evet yaaa neselendirdi biraz

Tamam tamam durun ben biraz çıkan fal haberimden bahsedeyim.

Şu iş konusunda geçmiş haftalarda biliyorsunuz ki patladı diye yazmıştım.
O gün akşamında Didem'e mesaj atmıştım böyle böyle oldu ama sen böyle böyle demiştin diye. O da ufak bir bakım yapıp mesajla bana bildirdi. İrice biri ile bir görüşme olacak ve size seçenek sunacak, siz bu seçeneği değerlendirip kalacaksınız demişti. Dün ben irice olan Genel Müdürüm ile bir görüşme yaptım. Bana kalmam gerektiğini uygun bir yer bakacağını ve haber vereceğini söyledi.

M merber ömrümü tükettin Şehro'ya ulaşamadın mı hala, Hala mı online değil. Hala mı gol atamadın?

1 kez baktırdım gerçi ama o kadar kötü değildi ya....ailemle ilgili birkaç ayrıntıyı çok iyi bilmişti, şaşırmıştım....ama yiğit ve dideme baktırmadığım için karşılaştıramıyorum

Zehra'ya burada kimse harika demedi ki.
Sadece 1-2 falandır sanırım, eski konularda varsa bilemem tabi ama.
Bende bir kez baktırdım ve kötü değildi. Söylediklerinden çıkan vardı. Ve diğer falcılarla aynı şeyleri söylediği de oldu.
Aman aman değil ama fena da değil. Fala ilk başlayanlar için müthiş bence

He he he sen de falı patlatmak için ugrasiyorsun dur işte yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…