Ben baktırabilsem yazcam yorumumu ona göre sizde bişey düşünürsünüz ama kovalamaca oynuyoruz Şehrazatla:)
Attım ya işte sana da gönderdiği falı, insanın ağzı açık kalıyor resmen. Ve ben kendi falımdan çokSymgee35 nin falına çok şaşırmıştım, her detayı bilmiş, bu kadar olmaz dedirtiyor. Bu son olsun baktır bari hadi
Aaaa sena banlanmışşş
Ehe
ben merak ediyorum, bu Hesabı geçici pasif olanların banları belli bir zaman sonra açılıyor mu?
Hani ban bitme zamanı var mı, günü gelince tekrar gelip açabilir, aynı şeylere devam edebilir de o yüzden dedimdi
@Kazen
Ben baktırabilsem yazcam yorumumu ona göre sizde bişey düşünürsünüz ama kovalamaca oynuyoruz Şehrazatla:)
Ins canım ya
Ara ara hareket lazım,açılsın tabi :) epey keyifli oluyorAaaa sena banlanmışşş
Ehe
ben merak ediyorum, bu Hesabı geçici pasif olanların banları belli bir zaman sonra açılıyor mu?
Hani ban bitme zamanı var mı, günü gelince tekrar gelip açabilir, aynı şeylere devam edebilir de o yüzden dedimdi
@Kazen
Ins canım ya
Bir de Haziran diyen falcılar patladı dedim ya :)
Sorun falcılarda değil düzeltme yapayım :)
Benim salak vazgeçmiş :)
O patlattı fallarımı :) hahaha :) tövbe yarabbim :))))))
Ara ara hareket lazım,açılsın tabi :) epey keyifli oluyor
ben fek Değilim burda bussuru insan var herkez istediğini yazar ayıp ayıp bence siz mekan sahibisiniz:)) kulakları çınlasın iyi malzeme verdi bizeEvettt yaaa dün bayağı bir hareket gelmiştiHele o konuşma tarzı "ayıp ayıp dalga geçmek yakışıyor mu Ayıp ayıp "
Yaniii bazen biz kendimizde patlatabiliyoruz falları yada ne bilim olmayacaksa olmuyor bir şekilde. Serüven tutmuş muydu sende
B
ben fek Değilim burda bussuru insan var herkez istediğini yazar ayıp ayıp bence siz mekan sahibisiniz:)) kulakları çınlasın iyi malzeme verdi bize
Hadi yaaa bende veeUcundan kıyısından :)
Aynen bebeim, geleceği bilemiyoruz elbette ki. Ama ne biliyim inşallah beklediklerimiz çıkar, beklemediklerimiz çıkmaz :)
1 kez baktırdım gerçi ama o kadar kötü değildi ya....ailemle ilgili birkaç ayrıntıyı çok iyi bilmişti, şaşırmıştım....ama yiğit ve dideme baktırmadığım için karşılaştıramıyorumArkadaşlar...anladımki burdaki tavsiyelerin ÇOĞU gerçeği yansıtmıyor....Zehra harika deniliyor....ben baktırdım ve kötününde ötesindeydi....bildiği tek kelime bile olmadı ve çokta bi para benim için 75tl Boşa gitti...Kişilik olarak çok tatlı iyi biriydi bunu söyliyebilirim....
Yiğit ve Didem gerçekten boş değiller ve bu işi Hakkıyla yapıyolar....Didem en iyisi diyebilirim şuan için....bildikleriyle beni şaşırttı gerçekten...bakalım zaman ne gösterecek....birde Taksim Asmin kafe Zaza...çok övülmüştü....gittim ve oda kötününde ötesindeydi....bi kağıda isminizi yazmaktan öteye gidemiyor....inanmayın burdaki tavsiyelere körükörüne...bunu Söylemek istedim sizlere.....
Tamam tamam durun ben biraz çıkan fal haberimden bahsedeyim.
Şu iş konusunda geçmiş haftalarda biliyorsunuz ki patladı diye yazmıştım.
O gün akşamında Didem'e mesaj atmıştım böyle böyle oldu ama sen böyle böyle demiştin diye. O da ufak bir bakım yapıp mesajla bana bildirdi. İrice biri ile bir görüşme olacak ve size seçenek sunacak, siz bu seçeneği değerlendirip kalacaksınız demişti. Dün ben irice olan Genel Müdürüm ile bir görüşme yaptım. Bana kalmam gerektiğini uygun bir yer bakacağını ve haber vereceğini söyledi.
M merber ömrümü tükettin Şehro'ya ulaşamadın mı hala, Hala mı online değil. Hala mı gol atamadın?
Hayırlısı be gülümHe he he sen de falı patlatmak için ugrasiyorsun dur işte yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?