İstanbul'da Fal - Falcılar

Iyi güldük aksam aksam :)) kızlar ikinci kez banlanmaya değmez boşverin cvp vermeyin daha fazla.bu Şehrazat nerde ya girmiyo bi türlü
Ben ayrı bir kuduruğum zaten,20 gün oldu ramazan fal mal baktırmadım,neden böyle en kahraman rıdvan gibi atlıyorum her mevzuya bilmem ki :) yo bu oruç sinirlerimi laçka yaptı benim kesin gündüz biriktiriyorum akşam atıl kurt önüme gelene sarkıntılık yapıyorum :)

ben de bir yolun var'da falcı sema'yı merak ettim açıkçası onu deneyen var mı aranızda

Ben polemıge gırmıcem sızlerle sız bu sıtede mekan sahıbısınız bellı bukadar alındımıza gore ben tavırdanda bunları anlıyorum bukadar ınsanlar alaycı dacranmanızda dalga gecenler ıcın paylasmadım meraklı olan benı gıbı bussuru ınsan var anladın herkez ıyı bırını bu sıteye paylasır bende okan betın falından memnun kaldım burda paylastım bence benı gorusum fal baktıran bırı olarak onnumara falcı ben memnunum memnun olucak olmak ısteyen ınsanda gıder adama falını baktırır anlar nasıl bır falcı odugunu

Iyi güldük aksam aksam :)) kızlar ikinci kez banlanmaya değmez boşverin cvp vermeyin daha fazla.bu Şehrazat nerde ya girmiyo bi türlü
Nazar deydirdik kadına :)
Online olduğunda haber vercem sana senin için takip ediyorum :)

Neden bukadar alındınız ortada bence mekan sahıbısınız ınsanlar bısey paylasıncada onu dert yapıp buyutuyosunuz maksat ınsanlar onemlı bısey paylasmasın hersey ortada tavrınızdan ayıp

Sıze cvp vermıcem ayıp bu sıteye dalga gecmeyemı buraya geldınız burası dalga gecılıcek yer degıl bence dalga gecmeyı baska bırakın ben herzaman ıyı fal bakanın yanında olurum falı ıyıse paylasırım yardımcı olurum kız arkadslarımada onerırım tavsıyede ederım herkez ozgur borılerınıntavsıye etmekte bende fısıltım cafede fal bakan genc falcıdan memnun kaldım paylastım ne var bunda sen sankı memnun kaldıgın bırını paylasmıyomusun ben paylasınca fal baktıran bırı olarak sen alınıyosun okan ısmını soleemem falcıyı falını begenmem nekadar bole sıze dert oluyo dadece guluyorum ayıp

Helâl olsun hâlâ direniyoo yaa

Fek olanlar bukadar dalga gecenlerdır sanırım herkezle onemlı bıseyler paylasanla sureklı dalda gecıyosunuz ayıp burası dalga yerı degıl dahada cvp vermıcem fek olanlara cvp yok malesef bukadar zorunuza gıttıne gore bırını tavsıye etmek ben bukadar dalga gecmenızden bunları cıkartıyorum

Yalnız türkçemize dikkat herkes olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…