İstanbul'da Fal - Falcılar

Slm ben forumda yenı uye oldum kızlar falada cok meraklıyım yorumlarda sureklı bakırkoy falcı okan dıye bırılerı tavsıye edıyolar cok merak ettım ona gıtmek ıstıyorum uye olmadan once hep goz gezdırıyodum kadınlar kulubunun yorumlarını takıp edıyorum kacırmıyorum bu forumda cok met edıyo yorumcu bayanlar fala cok meraklı bırı olarak soluyorum ben uskudarda oturuyorum yanı ıstanbulu fazla bılmem yurt dısından geldıgım ıcın bana bırı yardımcı olsun bu ıstanbulcaddesın fısıltım cafe nerde oluyo okan dıye bırı orda fal bakıyomus bırı bana tam olarak adres verebılırmı fal baktırmak ıstıyorum ona rıcam sızlerden kızlar:) uye olmadan once hep takıp ettıgım ıcın bu forumu bu falcı super dıyıp duruyolar bende ona baktırmak ıstıyorum acık afresını bılen yazsın sızlerden rıcam

Ben Zehra ya giden biriyim yüzyüze baktırdım mükemmel değil fena da değil ama parasına göre yeterli değil bir de tuhaf bir enerjisi var yani bir daha gidip de baktirayim diye aklıma gelmez kii. Bana şey demişti sen daha çok geleceksin diye ama patladı bu dedigi asla gitmem gitmeyide dusunmem online bakanlar bile daha iyiydi. Yani bence bu benim fikrim enerji meselesi galiba

Kim dedi biz etmedik tavsiye :)

desbellla M merber Nefs

Oooo hoşgeldin canım o dediğin meşhur medyum Okan'i öven bir arkadaş vardı o da rahmetli oldu canım geç kaldın tüh tüh onun yazdiklarina bak bii hele bulursun adresini

Rıcam adresını verırmısın nerde oluyo bu bakırkoyde fısıltım cafe kızlar cok metını duydum bu forumda goz gezdırırken

Yabancıyım ıstanbula kızlar oyuzden bakorkoyu fazla bılmıyorum bırı bana yardımcı olabılırmı bu falcı okanı bulmam ıcın rıcam sızlerden

Ne rahmetıya bırakın sımdı dalga gecmeyı ben bırı bana du falcının adresını versın fal baktırıcam ona merak ettım nasıl bakıyo dıye:)

Yabancıyım ıstanbula kızlar oyuzden bakorkoyu fazla bılmıyorum bırı bana yardımcı olabılırmı bu falcı okanı bulmam ıcın rıcam sızlerden
Yabancısın buralara, nerelerden geliyorsun?
Otur dinlen başucuma, belli ki çok yorulmuşsun...

Bu şarkıyı sever misin? Grup Gündoğarken. Ben çok severim. Gençliğimin Grubu..

Bence fek olan sensın burda herkese feksın dıyıp durma ben fek olan bırı varsa oda sensın dalga gecmeyı bırakın bı soru sordum fek dıyosun ayıpya

Yabancısın buralara, nerelerden geliyorsun?
Otur dinlen başucuma, belli ki çok yorulmuşsun...

Bu şarkıyı sever misin? Grup Gündoğarken. Ben çok severim. Gençliğimin Grubu..

Sesli güldüm yaaa offff çok komik

Dıyorum senınle polemıge gırmıcem ben sora sora bulurum artık bu bakırkoydekı falcıyı yapcak bısey yok:)ıs basa dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…