İstanbul'da Fal - Falcılar

Bencede burda reklam olmaz sadece tavsıye olur begendıgın bıseyı paylasırsın mutlu olur ınsandan ınsana yayılır fal ınsanı gercekten mutlu edıyo hele bıde solenen fal herseyını bılmesı bırısı tarafından ınsan sasırıyo mutlu oluyo ben bugun cok mutlu oldum fal baktırdım bakırkoyde mest oldumm:)

Arkadaşlar...anladımki burdaki tavsiyelerin ÇOĞU gerçeği yansıtmıyor....Zehra harika deniliyor....ben baktırdım ve kötününde ötesindeydi....bildiği tek kelime bile olmadı ve çokta bi para benim için 75tl Boşa gitti...Kişilik olarak çok tatlı iyi biriydi bunu söyliyebilirim....
Yiğit ve Didem gerçekten boş değiller ve bu işi Hakkıyla yapıyolar....Didem en iyisi diyebilirim şuan için....bildikleriyle beni şaşırttı gerçekten...bakalım zaman ne gösterecek....birde Taksim Asmin kafe Zaza...çok övülmüştü....gittim ve oda kötününde ötesindeydi....bi kağıda isminizi yazmaktan öteye gidemiyor....inanmayın burdaki tavsiyelere körükörüne...bunu Söylemek istedim sizlere.....

Bı sen dogrusun burda ınanma falan neden bukadar ınsanların olan bısey zoruna gıdıyo herkez begendıgını tavsıye eder burası paylasım yerı sonucta bence hos konusmuyosunuz ben kendım tavsıye uzerıne baktırdım marıka dıye uye olan bırı tavsıye ettı saolsun gercekten adam emegının hakkını fazlasıyla ıyı bakarak verdı falda anlattı sokta ettı mutluda ılkkkez faldan memnun kaldım bukadar bende mutlu oldusam herkese tavsıye ederım fısıltım cafede okan dıye bırı ıyı supeee fal baktı derım cunku ben baktırdım herkes tavsıye eder bılmem anlatabıldımmı herkese bolsans

Adamın yaptıgı iki iş varsa sayende artık o da olmayacak

Şehrazatı kaçırdım ya gece fal mı bakılır arkadaş ben uyurken online olmuş işin yoksa yine tüm gün bekle,neyse dün baktıranlar memnun kaldılar mı bari iyi miydi??

Şehrazatı kaçırdım ya gece fal mı bakılır arkadaş ben uyurken online olmuş işin yoksa yine tüm gün bekle,neyse dün baktıranlar memnun kaldılar mı bari iyi miydi??
Senin şansın sanırım? Ben sabah ilk online olduğunda göndermiştim, öğleden sonra falan falım geldi.
Sık online oluyordu yani, şu sıralar bayram temizliği yapıyor olabilir, Falcı malcı ama onlarda da temizlik vardır yani.
Yoksa bakımla mı temizlik yapıyorlar, Su Bakımı Temizliği

Ayy kendi kendime espri yapıp gülüyorum masa başında salak gibi

Ahahhahahah benide güldürdün:)) bana baksın öyle yapsın temizlik mi Yapıyo napıyo bi online fal baktırayım dedim Didem gibi takibe aldım bunuda,cidden benim şansım demekki:) gün boyu takibe devam napalım

Ahahhahahah benide güldürdün:)) bana baksın öyle yapsın temizlik mi Yapıyo napıyo bi online fal baktırayım dedim Didem gibi takibe aldım bunuda,cidden benim şansım demekki:) gün boyu takibe devam napalım
Ben hissediyorum, bugün yakalayıp baktıracaksın.

Anlatamadın, işte sorun burada

Offffff yaa bu Şehrazat sanki beni de çağırıyor sen yazdikca hevesleniyorum hele sen baktir da memnun kalırsan bi dusuneyim.
desbellla ve Symgee35 Çok memnun kalmislardi. Offf bozuyorum sözümü galiba

Offffff yaa bu Şehrazat sanki beni de çağırıyor sen yazdikca hevesleniyorum hele sen baktir da memnun kalırsan bi dusuneyim.
Attım ya işte sana da gönderdiği falı, insanın ağzı açık kalıyor resmen. Ve ben kendi falımdan çok Symgee35 nin falına çok şaşırmıştım, her detayı bilmiş, bu kadar olmaz dedirtiyor. Bu son olsun baktır bari hadi

Aaaa sena banlanmışşş
Ehe
ben merak ediyorum, bu Hesabı geçici pasif olanların banları belli bir zaman sonra açılıyor mu?
Hani ban bitme zamanı var mı, günü gelince tekrar gelip açabilir, aynı şeylere devam edebilir de o yüzden dedimdi
Kazen

Ben baktırabilsem yazcam yorumumu ona göre sizde bişey düşünürsünüz ama kovalamaca oynuyoruz Şehrazatla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…