Neyk? Feyk ulan feyk yani sahte :) goradan alıntı yapmasaydım çatlardımKaşınmasana kızım:)) bunların hepsi fek:))
Ahahahahahahhaha:))))Neyk? Feyk ulan feyk yani sahte :) goradan alıntı yapmasaydım çatlardım
Adamın yaptıgı iki iş varsa sayende artık o da olmayacakBı sen dogrusun burda ınanma falan neden bukadar ınsanların olan bısey zoruna gıdıyo herkez begendıgını tavsıye eder burası paylasım yerı sonucta bence hos konusmuyosunuz ben kendım tavsıye uzerıne baktırdım marıka dıye uye olan bırı tavsıye ettı saolsun gercekten adam emegının hakkını fazlasıyla ıyı bakarak verdı falda anlattı sokta ettı mutluda ılkkkez faldan memnun kaldım bukadar bende mutlu oldusam herkese tavsıye ederım fısıltım cafede okan dıye bırı ıyı supeee fal baktı derım cunku ben baktırdım herkes tavsıye eder bılmem anlatabıldımmı herkese bolsans
Katılıyorum. Özellikle bu forumda reklam yapılan falcılara gıcık olunuyor. Çok bariz yapmayın bari. Gerçekten itici.Adamın yaptıgı iki iş varsa sayende artık o da olmayacak
Senin şansın sanırım? Ben sabah ilk online olduğunda göndermiştim, öğleden sonra falan falım geldi.Şehrazatı kaçırdım ya gece fal mı bakılır arkadaş ben uyurken online olmuş işin yoksa yine tüm gün bekle,neyse dün baktıranlar memnun kaldılar mı bari iyi miydi??
Ahahhahahah benide güldürdün:)) bana baksın öyle yapsın temizlik mi Yapıyo napıyo bi online fal baktırayım dedim Didem gibi takibe aldım bunuda,cidden benim şansım demekki:) gün boyu takibe devam napalımSenin şansın sanırım? Ben sabah ilk online olduğunda göndermiştim, öğleden sonra falan falım geldi.
Sık online oluyordu yani, şu sıralar bayram temizliği yapıyor olabilir, Falcı malcı ama onlarda da temizlik vardır yani.
Yoksa bakımla mı temizlik yapıyorlar, Su Bakımı Temizliği
Ayy kendi kendime espri yapıp gülüyorum masa başında salak gibi
Ben hissediyorum, bugün yakalayıp baktıracaksın.Ahahhahahah benide güldürdün:)) bana baksın öyle yapsın temizlik mi Yapıyo napıyo bi online fal baktırayım dedim Didem gibi takibe aldım bunuda,cidden benim şansım demekki:) gün boyu takibe devam napalım
Umarım öyle olur cidden çok merak ettimBen hissediyorum, bugün yakalayıp baktıracaksın.
Bı sen dogrusun burda ınanma falan neden bukadar ınsanların olan bısey zoruna gıdıyo herkez begendıgını tavsıye eder burası paylasım yerı sonucta bence hos konusmuyosunuz ben kendım tavsıye uzerıne baktırdım marıka dıye uye olan bırı tavsıye ettı saolsun gercekten adam emegının hakkını fazlasıyla ıyı bakarak verdı falda anlattı sokta ettı mutluda ılkkkez faldan memnun kaldım bukadar bende mutlu oldusam herkese tavsıye ederım fısıltım cafede okan dıye bırı ıyı supeee fal baktı derım cunku ben baktırdım herkes tavsıye eder bılmem anlatabıldımmı herkese bolsans
Şehrazatı kaçırdım ya gece fal mı bakılır arkadaş ben uyurken online olmuş işin yoksa yine tüm gün bekle,neyse dün baktıranlar memnun kaldılar mı bari iyi miydi??
Attım ya işte sana da gönderdiği falı, insanın ağzı açık kalıyor resmen. Ve ben kendi falımdan çok
Ben baktırabilsem yazcam yorumumu ona göre sizde bişey düşünürsünüz ama kovalamaca oynuyoruz Şehrazatla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?