Burada takılmamız, her gün fal baktırdığımız anlamına mı geliyor?
İnsanların zor dönemleri olabilir, kolay dönemleri de olabilir. Günde ir kaç sefer baktırdığı da olabilir, hiç baktırmadığı da.. Ama baktırmayın öyle yapmayın böyle yapmayın demek bence işin en kolay yanı. Kendimize bunu söyleyebildiğimizi düşünüyorum ben.
O yüzden kimse kimseye burada baktırmayın, etmeyin, yazık, günah demesin. Herkes kendinden sorumlu. Herkes kendine baksın bence..
Ya tabiki herkes kendinden sorumlu,kimseye akıl vermiyorum beni ne ilgilendirir banane,ama bir tutturmuşsunuz gidiyor çaresizlik,neyin çaresizliği?Saçma sapan cafe falcıları mı,bilmem hangi işiniz olacak deyip beklentiye soktugunda sizi dertlerinize çare oluyor?o kadar derde derman arkadaşlar neden bütün gün kıytırık bi cafede oturup,fal için ödenen 30-40 liranın ancak 15-20 sine razı olup tüm gün millete umut dağitiyorlar?KEndilerinin de mükemmel hayatları yok,hepsini biliyoruz simayen işte,çok ulvi insanlar olsa bu falcılar önce bir kendi hayatlarını yoluna koysalar ya?Burada takılmamız, her gün fal baktırdığımız anlamına mı geliyor?
İnsanların zor dönemleri olabilir, kolay dönemleri de olabilir. Günde ir kaç sefer baktırdığı da olabilir, hiç baktırmadığı da.. Ama baktırmayın öyle yapmayın böyle yapmayın demek bence işin en kolay yanı. Kendimize bunu söyleyebildiğimizi düşünüyorum ben.
O yüzden kimse kimseye burada baktırmayın, etmeyin, yazık, günah demesin. Herkes kendinden sorumlu. Herkes kendine baksın bence..
Gerçekten bu şekilde düşünüyorsan eğer, bu konuda bence işin yok. Ama eğer ki bu konuya bir de yorum yazıyorsan bence savunduklarında tezatlık var.Ya tabiki herkes kendinden sorumlu,kimseye akıl vermiyorum beni ne ilgilendirir banane,ama bir tutturmuşsunuz gidiyor çaresizlik,neyin çaresizliği?Saçma sapan cafe falcıları mı,bilmem hangi işiniz olacak deyip beklentiye soktugunda sizi dertlerinize çare oluyor?o kadar derde derman arkadaşlar neden bütün gün kıytırık bi cafede oturup,fal için ödenen 30-40 liranın ancak 15-20 sine razı olup tüm gün millete umut dağitiyorlar?KEndilerinin de mükemmel hayatları yok,hepsini biliyoruz simayen işte,çok ulvi insanlar olsa bu falcılar önce bir kendi hayatlarını yoluna koysalar ya?
Ya tabiki herkes kendinden sorumlu,kimseye akıl vermiyorum beni ne ilgilendirir banane,ama bir tutturmuşsunuz gidiyor çaresizlik,neyin çaresizliği?Saçma sapan cafe falcıları mı,bilmem hangi işiniz olacak deyip beklentiye soktugunda sizi dertlerinize çare oluyor?o kadar derde derman arkadaşlar neden bütün gün kıytırık bi cafede oturup,fal için ödenen 30-40 liranın ancak 15-20 sine razı olup tüm gün millete umut dağitiyorlar?KEndilerinin de mükemmel hayatları yok,hepsini biliyoruz simayen işte,çok ulvi insanlar olsa bu falcılar önce bir kendi hayatlarını yoluna koysalar ya?
arkadaşlarCanım farkında isen burası istanbul falcılar topiği :)
Herkes herşeyini idrakında zaten
Kimsenin fikrine ihtiyacı yok. Insanların
Seni ilgilendirmiyor sa ki evet seni ilgilendirmez bence yorum yazma bu konuda ..
Peki siz nasıl biliyorsanız öyle devam edin,yalnız hanımlar bu işler germiş sizi fazla agresifsiniz farkında mısınız bilmem ama,o zaman boşuna kızmışsınız dün reklam yapan kadına,deneseydiniz okan mıydı neydi neden o kadar delirdiniz yeni biriydi işte.Ben de fal işini seviyorum,dinlemeyi baktırmayı ama çok şükür hiç bu kadar olmadım,Allah etmesin :)Madem öyle kolay gelsin size arkadaşlar,birgün bu potansiyelle en mükemmelini bulacağınıza hiç şüphem yok,inşallah buldugunuz falcı tüm yaralarınızı sarar,hakikaten dalga falan geçmiyorum,öyle anlaşılmasınCanım farkında isen burası istanbul falcılar topiği :)
Herkes herşeyini idrakında zaten
Kimsenin fikrine ihtiyacı yok. Insanların
Seni ilgilendirmiyor sa ki evet seni ilgilendirmez bence yorum yazma bu konuda ..
arkadaşlar
Sdmania nın söylemek istediği şey fala inanmamak falan değil bence...sadece cafe falcıları için çok beklentiye girmek yanlış demeye çalışıyor...evet bu işi çok iyi yapanlar yok mu var tabii , ama onların cafe falcısı olduğunu düşünmüyorum..ayrıca o tarz insanları biz bilmiyoruz..çünkü bu işin piri olanlar biraz da kendilerini gizler, cafe falcıları gibi çaresiz değiller çünkü , gerçekten işinde iyi olanların belirli bir müşteri kitlesi var zaten ..ayrıca kaderin yazılmış olduğuna inandığım için bizim bunu öğrenmemiz bize ne kadar fayda sağlar ona emin değilim
Peki siz nasıl biliyorsanız öyle devam edin,yalnız hanımlar bu işler germiş sizi fazla agresifsiniz farkında mısınız bilmem ama,o zaman boşuna kızmışsınız dün reklam yapan kadına,deneseydiniz okan mıydı neydi neden o kadar delirdiniz yeni biriydi işte.Ben de fal işini seviyorum,dinlemeyi baktırmayı ama çok şükür hiç bu kadar olmadım,Allah etmesin :)Madem öyle kolay gelsin size arkadaşlar,birgün bu potansiyelle en mükemmelini bulacağınıza hiç şüphem yok,inşallah buldugunuz falcı tüm yaralarınızı sarar,hakikaten dalga falan geçmiyorum,öyle anlaşılmasın
Kimsenin agresif olduğu yok. Sadece savunmalarında, görüşlerinde tutarsızlık var.Peki siz nasıl biliyorsanız öyle devam edin,yalnız hanımlar bu işler germiş sizi fazla agresifsiniz farkında mısınız bilmem ama,o zaman boşuna kızmışsınız dün reklam yapan kadına,deneseydiniz okan mıydı neydi neden o kadar delirdiniz yeni biriydi işte.Ben de fal işini seviyorum,dinlemeyi baktırmayı ama çok şükür hiç bu kadar olmadım,Allah etmesin :)Madem öyle kolay gelsin size arkadaşlar,birgün bu potansiyelle en mükemmelini bulacağınıza hiç şüphem yok,inşallah buldugunuz falcı tüm yaralarınızı sarar,hakikaten dalga falan geçmiyorum,öyle anlaşılmasın
Kimsenin agresif olduğu yok. Sadece savunmalarında, görüşlerinde tutarsızlık var.
Madem seviyorsun baktırmayı dinlemeyi, kime baktırıp kimi dinliyorsun? Cafe falcılarını değil mi?
Madem umutlanmıyorsun ne diye boş boşuna sen fallara para yatırıyorsun o zaman?
Hadi biz tutarlıyız, fal baktırmayı da umutlanmayı da seviyoruz.
Sen bu potansiyelle nerelerde olacaksın, kimleri bulacaksın bizde merak ederiz sanırım..
Burası kimsenin kimseyi yermediği insanların bu yüzden çok rahat davrandığı ya da çok rahat yorum yazdığı bir konu.
Kimsenin kimseye, bu işlere girdiniz şöyle oldunuz, Allah size akıl versin ve buna benzer şeyler söylemeye hakkı kesinlikle yoktur. Çok şükür akılda parada bizde..!!
Birşey yok güzelim :)
Kimseye bir zararımız saygısızlığımız yok :)
Allah gönlüne göre versin çok sevindim canım :)Selam kızlar çıkan fal haberiyle geldim.Bakırköy mandal cafe toprağa tarot baktırmıştım geçen haziran ayında bana yazı konuşma ve kalem görüyorum 1 ay içerisinde ya tekstil ya da bir inşaat firmasında çalışacaksın dedi ben pek inanmamıştım .İki gün önce bahçelievlerde bir inşaat firmasına ofis asistanı için görüşmeye gittim adam 70 kişi başvurdu sadece 10 kişinin özgeçmişine bakıp çağırdık sizi de geri dönüş yapıcaz dedi.Diğer şeyler de çıksa ya çıka çıka iş konusunda söylediği çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?