İstanbul'da Fal - Falcılar

Burada takılmamız, her gün fal baktırdığımız anlamına mı geliyor?
İnsanların zor dönemleri olabilir, kolay dönemleri de olabilir. Günde ir kaç sefer baktırdığı da olabilir, hiç baktırmadığı da.. Ama baktırmayın öyle yapmayın böyle yapmayın demek bence işin en kolay yanı. Kendimize bunu söyleyebildiğimizi düşünüyorum ben.
O yüzden kimse kimseye burada baktırmayın, etmeyin, yazık, günah demesin. Herkes kendinden sorumlu. Herkes kendine baksın bence..

Derdi olmayanın burada ne işi var zaten :)

Ya tabiki herkes kendinden sorumlu,kimseye akıl vermiyorum beni ne ilgilendirir banane,ama bir tutturmuşsunuz gidiyor çaresizlik,neyin çaresizliği?Saçma sapan cafe falcıları mı,bilmem hangi işiniz olacak deyip beklentiye soktugunda sizi dertlerinize çare oluyor?o kadar derde derman arkadaşlar neden bütün gün kıytırık bi cafede oturup,fal için ödenen 30-40 liranın ancak 15-20 sine razı olup tüm gün millete umut dağitiyorlar?KEndilerinin de mükemmel hayatları yok,hepsini biliyoruz simayen işte,çok ulvi insanlar olsa bu falcılar önce bir kendi hayatlarını yoluna koysalar ya?

Gerçekten bu şekilde düşünüyorsan eğer, bu konuda bence işin yok. Ama eğer ki bu konuya bir de yorum yazıyorsan bence savunduklarında tezatlık var.
Yok eğer iş olsun diye yazıyorsan onda ok.

Canım farkında isen burası istanbul falcılar topiği :)

Herkes herşeyini idrakında zaten
Kimsenin fikrine ihtiyacı yok. Insanların
Seni ilgilendirmiyor sa ki evet seni ilgilendirmez bence yorum yazma bu konuda ..

Seni ilgilendirmiyor sa ki evet seni ilgilendirmez bence yorum yazma bu konuda ..
arkadaşlar
Sdmania nın söylemek istediği şey fala inanmamak falan değil bence...sadece cafe falcıları için çok beklentiye girmek yanlış demeye çalışıyor...evet bu işi çok iyi yapanlar yok mu var tabii , ama onların cafe falcısı olduğunu düşünmüyorum..ayrıca o tarz insanları biz bilmiyoruz..çünkü bu işin piri olanlar biraz da kendilerini gizler, cafe falcıları gibi çaresiz değiller çünkü , gerçekten işinde iyi olanların belirli bir müşteri kitlesi var zaten ..ayrıca kaderin yazılmış olduğuna inandığım için bizim bunu öğrenmemiz bize ne kadar fayda sağlar ona emin değilim

Peki siz nasıl biliyorsanız öyle devam edin,yalnız hanımlar bu işler germiş sizi fazla agresifsiniz farkında mısınız bilmem ama,o zaman boşuna kızmışsınız dün reklam yapan kadına,deneseydiniz okan mıydı neydi neden o kadar delirdiniz yeni biriydi işte.Ben de fal işini seviyorum,dinlemeyi baktırmayı ama çok şükür hiç bu kadar olmadım,Allah etmesin :)Madem öyle kolay gelsin size arkadaşlar,birgün bu potansiyelle en mükemmelini bulacağınıza hiç şüphem yok,inşallah buldugunuz falcı tüm yaralarınızı sarar,hakikaten dalga falan geçmiyorum,öyle anlaşılmasın

Kimse Burda birbirini tanımaz etmez
Falcı bulur paylaşır falı çıkar paylaşır
Falı çıkmaz paylaşır

Çünkü fal topiği burası
Benim anlamadığım neden bu şekilde yorum yapılması yanlış bölümde hemde
Herkes fikrini kendine saklasın
Ya da bir derdim vara açsın sorsun :)

Tanımadığın halde nerden bilirsin her gün fal baktırdığımı :)

Polemiğe gerek yok agresif olanda yok ayrıca ...
Burada saçma sapan yok çok sık baktırmayın yok iyi değil demenin alemi yok ..
Kendini bilen insan günde 3 defa fal baktırmaz zaten..

Arada bir atar o an ki ruh haline bağlı tamamen ki bu durum zerre kadar kimseyi ilgilendirmez ...

Kimsenin agresif olduğu yok. Sadece savunmalarında, görüşlerinde tutarsızlık var.
Madem seviyorsun baktırmayı dinlemeyi, kime baktırıp kimi dinliyorsun? Cafe falcılarını değil mi?
Madem umutlanmıyorsun ne diye boş boşuna sen fallara para yatırıyorsun o zaman?

Hadi biz tutarlıyız, fal baktırmayı da umutlanmayı da seviyoruz.
Sen bu potansiyelle nerelerde olacaksın, kimleri bulacaksın bizde merak ederiz sanırım..

Burası kimsenin kimseyi yermediği insanların bu yüzden çok rahat davrandığı ya da çok rahat yorum yazdığı bir konu.
Kimsenin kimseye, bu işlere girdiniz şöyle oldunuz, Allah size akıl versin ve buna benzer şeyler söylemeye hakkı kesinlikle yoktur. Çok şükür akılda parada bizde..!!

Ayyy iki dakika gittim Sarjim bitti nolmus böyle sastim kaldım

Selam kızlar çıkan fal haberiyle geldim.Bakırköy mandal cafe toprağa tarot baktırmıştım geçen haziran ayında bana yazı konuşma ve kalem görüyorum 1 ay içerisinde ya tekstil ya da bir inşaat firmasında çalışacaksın dedi ben pek inanmamıştım .İki gün önce bahçelievlerde bir inşaat firmasına ofis asistanı için görüşmeye gittim adam 70 kişi başvurdu sadece 10 kişinin özgeçmişine bakıp çağırdık sizi de geri dönüş yapıcaz dedi.Diğer şeyler de çıksa ya çıka çıka iş konusunda söylediği çıktı.

Allah gönlüne göre versin çok sevindim canım :)

Sağol canım ama adam aramadı bugün dönücekti güya napalım kısmet değilmiş.Gerçi inşaat firması sıkıcı ya başka yerlere başvurdum az önce inş onlardan biri olur.Sen çalışıyo musun çanım bir yerde.

Arkadaşlar yarın Beşiktaş tarafında olacağım. Mi cafe Hande'ye gitmek istedim ama bayram sonrasına kadar kapalıymış. Dolayısıyla tek bildiğim cafe symbol. Beşiktaş'ta ya da levent tarafında başka fal için cafe önerisi olan varsa çok sevinirim. Yoksa da beşiktaş symbol'de kim iyidir? Bilen var mı?

Herkese slm kızlar:)bakırkoyde en ıyı falcıya yorum yapmak ıstıyorum dıger forumlarda eskıyım burda yenı uye oldum bugun ama 3 arkads baktırdık bakırkoyde ılk gıttıgım cafe mandalda fal baktırdım orta sekerlıdı sonra dejavuyu ovduler oraya baktırdım bı kac falcı vardı orda ama gene etkıleyemedıler benı ordanda memnun kalmadım kılısenın arkasında sole ıyı bole ıyı bakıyo dedıler oradanda memnun kalmadım gercekten etkılendıgım bır falcı oldu oda bakırkoyde fısıltım cafe dıye bır yerde baktırdım bakan arkadas benı cok etkıle ısım soy at aldı baktı falıma gercekten sasırdım herseyı bıldı bende degerlı bayan arkadaslarıma paylasım dedım yanlıs anlamayın reklam amaclı konusmuyorum yanlıs anlasılmak ıstemem ama gercekten falı cok guzeldı bende burda yorumlarda gordum merak ettımm gııttm oraya dehset guzeldı ılk bastan ınanclı gıtmedım oraya ama faldan sonra bakan kısının super oldugunu fark ettım tavsıye ederım herkese bolsans

Şimdi baktım netten bu kişi medyum okan denen falcı mı.Kızlar soruyor sitesinde kız 3 gün önce yazmış ünlülerin falcısı medyum okan diye tabelada görmüş çok beğenmiş.Kız resmen sicilimi ortaya döktü yok böyle bir fal demiş.Cidden o kadar iyi mi bakıyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…