İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar geyikler bi yana da. Cikan fal haberlerim var.
Didem; is konusunda mevcut sirketinde kalacaksin ama yerin degisecek demisti nisam ayinda baktirdigimda. Sonrasinda olaylar aslinda tam tersi gelisir gibi oldu ve mesaj attim kadina boyle boyle demistin diye ama dedigin gibi olmayacak sanirim demistim ve kisa bi bakim daha yapmasini soylemistim. Saolsun bakip mesajla yanit verdi ve iri bi adamla son gorusmeni yapacaksin sana bi secenek sunacak sen o secenegi kabul edip kalacaksin demisti. Allah yukarida hic ihtimal vermedim. Ama bunu soyleyeli 2 ya da 3 hafta olmustur. Kizlar dun ben Genel Mudurum ile bir gorusme yaptim ben son saniyordum artik ama adam bana sana uygun bi yer bulacagim dedi ve bugun bana buldugu yeri bildirdi. Nasil memnun kaldin mi dedi. Evet Didemin soyledigi gibi mudurum irice idi ve bana secenekle geldi :) ve sonuc ayni sirkette devam edecegim.

Hangi gun oldugunu tam hatirlamiyorum ama 1 hafta olmamistir, Sehrazata su fali atmistim. Is konusunda o da ayni yerde kalacagimi 5 gune kadar sorunlarin sonuclanacagini sıkıntılı sureclerin bitecegini bildirmisti :)

Selena su falinda, is konusunu bilemedi. Dedigi sey cikmadi.
Zehra is konusunu bilemedi dedigi cikmadi.
Baskada aklima gelmiyor kizlar.

Ayyy kuzumm ne ara oldu.bu gelişme kayboldun yaa o zaman mı. Çok sevindim valla senin işin de kalmana da falların cikmasina da çok çok sevindim.
Şehrazat beni çağırıyor algida secicilik ona gidecemmm
Didem bitane yaaa inşallah bana dedikleri de çıkar Allahım lütfen lütfen.

Guzel yemekler yedım salata kebap cok guzeldı yemeler sızefe afıyet olsun bu arada

Burası herkese acık yer herkes ıstedıgı yorumu yapar begendıgı bıseyı

Yine akşam oldu dert faslındayım ...
Üstüme üstüme yağan geceler :)

Sen akıl fikir ver yarabbim :)

Dertlenme kuzuu boşver gülüyorum valla beni gulduruyorlar. Çok komik- ler ayy bunlar tek insan mı birkaç tane mi bilemedimm

Burası herkese acık yer herkes ıstedıgı yorumu yapar begendıgı bıseyı

Peki canım sordun mu beğendiğin falcın telde bakabiliyor mu? Ben istanbul'da değilim de öyle bir yetenekten nasıl yararlanabilirim acaba bii yardımcı olsan "bussuru" falcıyı denedim birde onu deneyeyim demii bu kadar övdün barii

Cano aksam 16 gibi falan oldu bunlar. Ancak eve geldim de kendime geldim :)
Sehrazat hadi belki yuvarlamistir ama Didem en detayini bile bildi baksana.

Bence bukadar dogruları begendıgım falı paylasmak sızı neden bukar etkılıyo anlamadımm neden alınıyosun paylasılan yorumları acaba fek olan sensın galba herkezle dalga gecıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…