İstanbul'da Fal - Falcılar

Vala cnm kahveyı 40 baktı tarot kahve su resım falı ısım falı bakıyo ama ben kahve baktırdım adam gercekten sankı ermıs herseyı bıldı azım acık kaldı ısmı okan dıye bırı bakırkoyde bende onu bu forumda metını duydum gıttım begendım superdı

Bakırkoy ıstanbul caddesınde ıskenderın ara sokagında fısıltım cafe dıye bır yerde baktırdım bu forumda hep ısmını duydum merak ettım baktırdım gercekten adam superdı sankı ermıs okan dıye bırı

Kızlar soruyoru bılmem ama burda bende tanıdım okan dıye bırını sureklı bırılerı bu forumda tavsıye edınce merakımı gıderım baktırım dedım ama memnun kaldım guzeldı yorumları

Kahveye ayrı tarota ayrı bakıyor yani kahveye kaç dkkada baktı kısa mı kesiyor.Ben de andaça baktırdım bana hiç iyi bakamadı ama arkadaşıma çok iyi baktı.Mandal cafe toprağa gittim beğendim onun falını.40 tl de çok ya.

Ayrı ayrı hepsı bır degıl sen secıyosun bıtanesını ole bakıyo guzel ama yorumları

Ben kahveyı baktırdım bıde tarot 50 dıgerlerını bılmıyorum dıgerlerının fıyatını sormadım o sadece fal cesıtlerını saydı ben sadece kahveyle torotu sordum ole yanı

Anladım canım sağol.Kahveye 40 baktığına göre tarota da 40 bakıyordur.Şimdi değil ama belki 1 ay sonra giderim .

Tarota 50 ye bakıyormuş yazmışşsın canım görmedim.)).Bakırköydekiler genelde 30 ya da 35 e bakıyor.Bunun fiyatı yüksek bak cidden merak ettim

Bende bunforumda duydum ısmını met ettoler gıttım baktırdım ole cnm valla guzeldı ben memnun kaldımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…