Sinir etti beni ya ne şehrazatmış ilk kez online fal baktırayım dedim kadın Yüzünden enerjim düştü :)Nefs
Iletişim bölümü varya ordan ulaşalım
Falcıya iletip online oluyo canım dün öyle yaptım ben:)
Sen bii el at canım sözüm ona online daha kolay oluyor pehhhh bu saate kadar 10 falciya gidilirdi.
Kuzun yer seniKuzuuuu hoşgeldin
Herkese slm kızlar:)bakırkoyde en ıyı falcıya yorum yapmak ıstıyorum dıger forumlarda eskıyım burda yenı uye oldum bugun ama 3 arkads baktırdık bakırkoyde ılk gıttıgım cafe mandalda fal baktırdım orta sekerlıdı sonra dejavuyu ovduler oraya baktırdım bı kac falcı vardı orda ama gene etkıleyemedıler benı ordanda memnun kalmadım kılısenın arkasında sole ıyı bole ıyı bakıyo dedıler oradanda memnun kalmadım gercekten etkılendıgım bır falcı oldu oda bakırkoyde fısıltım cafe dıye bır yerde baktırdım bakan arkadas benı cok etkıle ısım soy at aldı baktı falıma gercekten sasırdım herseyı bıldı bende degerlı bayan arkadaslarıma paylasım dedım yanlıs anlamayın reklam amaclı konusmuyorum yanlıs anlasılmak ıstemem ama gercekten falı cok guzeldı bende burda yorumlarda gordum merak ettımm gııttm oraya dehset guzeldı ılk bastan ınanclı gıtmedım oraya ama faldan sonra bakan kısının super oldugunu fark ettım tavsıye ederım herkese bolsans
Bende bunforumda duydum ısmını met ettoler gıttım baktırdım ole cnm valla guzeldı ben memnun kaldımm:))
Munecim ben şikayet etmekten bıktım:)Durun söylemeyin, tahmin edeyim lütfeeennn
HmmmmOkan mı? Bildim mi bildim miiii
E Esraalbayrak55 S senademir12 söyledi değil mi, ne şirinnnn
Reklamı abartmayın isterseniz
Yok, olur mu öyle şeyMunecim ben şikayet etmekten bıktım:)
Sen benden bıktın:)
Bizde bu Medyum Okandan:)
Munecim ben şikayet etmekten bıktım:)
Sen benden bıktın:)
Bizde bu Medyum Okandan:)
Guluyoruz bebeğim yaaa bak sabah artarak gelecekler zombi bunlar zombi
Guluyoruz bebeğim yaaa bak sabah artarak gelecekler zombi bunlar zombi
Bir ara korku filmi gibiydiler cogalarak geldiler kendi aralarında konusmalar falann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?