Yeniden üye olursun :))) No problem :))))
Niye sildin ayrıca Canımm :))
Birde mesaj kutuna bak :))))
Slm arkadslar bu sıteye yabancı degılım neden sureklı bırılerıyle dalga gecıyosunuz hep dıkkatımı ceken bosey oldu bu sıtede sankı bırılerı burda mekan sahıbı surek yprum kom yapıyosalar dalga gecıyolar baska sıtedede uyelım var dayanamadım uzuldum bununsorım dedım okan olsun veye baska bırı olsun bence dalga gecmeyın bu forum dalga gecöe yerı degıl kızlar onerı yerı burası ayıp kızlar yapmayın bole seyler
sorun olsaydı forum yöneticileri gerekeni yapardı. birisi art arda gelip, göstere göstere reklam yapıp, milleti salak yerine koyup, ha bire üyelik alıp geliyorsa; insanlar da o kişiyi eleştirir... bu kadar basit.
Ama o elestırı yapan kısısının bayan olmadıgı ortada bence mekan sahıbı heralde her uye olana dalga gecıyolar ayıp bence
baktırıdınmı şekerim naptın mrk içindeymBakılıyor tabiki Şekerim ilk Sırada benim o benden sonradır bütün kontrollerimi Yaptım :))
Allah'ım bu kişi sürekli türüyo kurtuluş yok anlaşılan Arkadaşım biz sürekli dalga geçicez seninle seni asla ciddiye almıcaz kendin söyleyip kendin çalacaksın bunu böyle bil.neyse kızlaaaaaar geldim ve yorumumu yapıyorum öncelikle bu kadar hayret verici bi fal sonucu beklemiyodum kadın cidden boş değil çoğu şeyi bildi geçmiş an karşı tarafın analizi ve Düşünceleri çok ama çok iyiydi şaşırdım ha bi Didem değil tabiki Didem kadar en küçük ayrıntıları bile Önümüze Süren başka biri tanımadım ama şunu söliyim o kadar kişiye fal baktırdım Didem'den sonra ikinci en iyi falımdı diyebilirim online fallarla dalga geçen ben iyi bi Tecrübe edindim Didem'le paralel şeyleri söylediler yalnız özel mesele konusunda Didem olumlu Konuşurken Şehrazat biraz daha olumsuz sıkıntılı bi tablo çizmiş biraz ikileme düştüm tabi ama Didem'e inanmayı tercih edicembaktırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim kızlar paranız Boşa gitmez
Allah'ım bu kişi sürekli türüyo kurtuluş yok anlaşılan Arkadaşım biz sürekli dalga geçicez seninle seni asla ciddiye almıcaz kendin söyleyip kendin çalacaksın bunu böyle bil.neyse kızlaaaaaar geldim ve yorumumu yapıyorum öncelikle bu kadar hayret verici bi fal sonucu beklemiyodum kadın cidden boş değil çoğu şeyi bildi geçmiş an karşı tarafın analizi ve Düşünceleri çok ama çok iyiydi şaşırdım ha bi Didem değil tabiki Didem kadar en küçük ayrıntıları bile Önümüze Süren başka biri tanımadım ama şunu söliyim o kadar kişiye fal baktırdım Didem'den sonra ikinci en iyi falımdı diyebilirim online fallarla dalga geçen ben iyi bi Tecrübe edindim Didem'le paralel şeyleri söylediler yalnız özel mesele konusunda Didem olumlu Konuşurken Şehrazat biraz daha olumsuz sıkıntılı bi tablo çizmiş biraz ikileme düştüm tabi ama Didem'e inanmayı tercih edicembaktırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim kızlar paranız Boşa gitmez
Eren baktığı fal için son yorumları gelişmeleri verecek olan yok mu
Ay evet ya tamam itiraf ediyorum benim artık bu forum sayesinde ilk önce Didem oldum sonra Şehrazat oldum şimdide kafe sahibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?