İstanbul'da Fal - Falcılar

Eren de didem aynı şeylerinsöylemiş ama:)

Evet birbirlerine çok yakın şeyleri söylediler çuan geriye dönüp baktığımda bunu anlayabiliyorum ama dideminki daha detaylı ve karşımdakinin düşüncelerini de bilir seviyedeydi o yüzden kıyaslayamam. Eren de iyi ama. Gidebilirsiniz. Benim sevgilimin çalıştıgı binayı ve benim gelecekte çalışacagım binayı, odayı, ülkeyi vs. bilmişti. Şuan oturdugum evin yerini tarif etmişti hatta. Sen bilirsin didem baya ayrıntı ve birsürü tarih. Ama eren de birkaç tarih ve aşkla duygularla ilgili çok ayrıntı yok.

Canım bana da didemin nosunu atar mısın

arkadaşlar bir yolun var da falcı esma'ya su falı atmış idim sonuç gelmiş ve şunu söylemeliyim kafamdakileri yani hissettiğim şeyleri söylemiş bu zamana kadar baktırdığım fallar arasında en tutarlı olanı buydu diyebilirim yani yorumlamasını beğendim. belirli tarihler verdi ve pembe tablo çizmedi diğerleri gibi :/ sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilmiyorum. sonuç böyle kızlar şehrazat'ı da merak etmiyor değilim aslında ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…