İstanbul'da Fal - Falcılar

Bayanlar Merhaba istanbul anadolu yakasında oturuyorum. Üsküdar da bir pasaj içinde su falı bakan birisi vardı sanırım adı Perihandı numarasi olan var mı. Çok zor zamanlar geçiriyorum ve ulaşamadım gideli yıllar oldu numarasi falan kayboldu. Numarasını bilmeyenler ya da Üsküdar da git diyebileceğiniz bir yer var mı lütfen yardımcı olun

Symgee35 , M merber desbellla canım ben telden gireyim dedim böyle bir şey çıkıyor sizde durumlar nasıl Hele bir bakın bacilarimmm

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-10-12-26-47.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 90
Kizlar lutfen yanlis anlamayin.. Artik surda reklam yapanlari tiye alan mesajlar gormekten sikildim. Forumu reklam yapan uyeliklere laf atarak dolduruyorsunuz. Ya birakin siz . Bosverin. Zaten adminlerimiz reklam yapan uyelikleri yakaliyorlar..siz onlara laf atmasaniz muhabet uzamayacak.. forumda gereksiz yere bu kadar sayfa ilermemeyecek. Supheniz varsa Kibleyin arkadaslar. Su reklam muhabetleri yuzunden yemin ediyorum forumdan sogudum. Okuyamiyorum..

Şehrazat iyi mi kızlar cidden ? Online olunca ne bileyim sallıyorlar zannediyordum.ç
Bir de karalama nedir yahu ? Bu kadar fal bağımlısıym yeni duydum :))

Şehrazat iyi mi kızlar cidden ? Online olunca ne bileyim sallıyorlar zannediyordum.ç
Bir de karalama nedir yahu ? Bu kadar fal bağımlısıym yeni duydum :))

Biz baktırdık canım
Burdan bildiğim 4 kişi memnun kaldı
Detay sorabilirsin özelden bana

Eveeet DİDEM'in söylediği tarihlerde söylediği şeyleri yaşadım yine kızlar :)
Daha önce dediği 3 şey çıkmıştı zaten ve şimdi 2 şey daha çıktı. Bence başka falcı aramayın emre eren falan hiç sormayın, şahcihan fos boşverin şahcihanı. Aşkla ilgili dedikleri çıkmıyor. Normal hayatla ilgili dedikleri çıkıyor sadece.

Eren de didem aynı şeylerinsöylemiş ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…