İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayşe hocanın telefon bilgisini yazabilirmisin?

Merhaba,
Zeytinburnu tarafında asiye diye biri varmış. Baktıran oldu mu?Yerini bilen var mı acaba?

kızlarrrr ortada hep yiğit lafı dönüyorrr nolur bana bilgi verin hakkında

Didem ben de tutmadı enerji meslesi galiba neyse sağlık olsun başka bildiğiniz var mı kızlar

Didem ben de tutmadı enerji meslesi galiba neyse sağlık olsun başka bildiğiniz var mı kızlar

Yaaa tutmadı mı hayret ettim açıkcası.
Olmuyor demek ki bazen harbi enerji işi hiç mi birşey bilemedi an geçmiş demi bilemedi.

Yiğiti bilmiyorum ben. Senin bii falın gelsin durr belki kimseye baktirmazsin belkiii.
şu yönden merak saldım yiğit e . bu malumlarla irtibat kuruyomuş. ayrıca annemin arkşı bi kadın var oda aynı şekilde bakıyor. bilmiyorum neden kadın 1 haftadır umursamıyor beni bi kaç bişi dedi gözlerimde hal kalmadı ağlamaktan. bide yiğite baktırıp karşılaştırma yapıcektim artık kadın başından savmak için mi öyle dedi bilmiyorum

anı geçmiş bilmedi zaten ben de uzatmadım fazla gelecekle ilgili bir şeyler dedi ama neyse önemli değil dediğim gibi enerji meselesi sanırım

Oooo derin mevzu senin ki. Bilemedim şimdi baktır dediğin gibi karsilastirma yap bakalım.

anı geçmiş bilmedi zaten ben de uzatmadım fazla gelecekle ilgili bir şeyler dedi ama neyse önemli değil dediğim gibi enerji meselesi sanırım

Evettt canım başka biri ile olur inşallah ne diyeyim. Yiğiti ovuyorlar onu denedin mi. Onu bilmem ben.

o denendi zaten de bende var galiba ilginçlik

O da mı tutmadı
Online falcıları denedin mi canım.
Bazı kişiler fala kapalı oluyormuş sen de öyle olabilirsin çok mu geriliyorsun baktirirken yada kafsn da çok mu sorular düşünceler oluyor baktirirken. Kendini bir yokla konsantre oll bir konuya yada bir kisiye yogunlas.

ya aslında öyle de değil ama bilmiyorum belki haklısın kapalıyımdır arayışım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…