İstanbul'da Fal - Falcılar

Aaa deme kizz herkes cok memnundu ezgi'nin transindan? Sen niye tatmin olmadn? Neler diyo neler soruyo biraz tuyo verebilir misin canm? Istersen ozel msj da atabiliirim. Bde yanndaki kiz km?
Yani enteresan bir bakısı var aslında beğenmedim değil beğendim ama beklenti gelecekte ne olcak haberi vermiyor. Gözlerini kapatıyor sevdiğin insanların resmini gösteriyorsun ve onalrın senle ilgili düşüncelerini söylüyor. Ne düşünüyorlar birde soru soruyorsun transa geçip ruhuna soruyor farklıydı yani belkide fallarda gelecekte ne olcak beklentısıyle gittiğim için tatmin olmadım ama merak ettıgınız insanlar varsa gidin düşüncelerini öğrenin soru sorun
Yanındaki kız kahve falına bakıyor bilmiyorum nasıl ama gelenler ona da oldu merak ettım sadece onada soledım sanada fal baktırmaya gelecem dedım;)

Arkadaşlar Ankara da Deniz Erin varmış baya iyi diye duydum. Baktıran ve memnun kalan var mı?

yıldızname baktırmak istiyorum bayanlar istanbul anadolu yakasında varmı öenerebileceğiniz bir yer çok ihtiyacım var

Didem fal bakmaya başlamış tekrar arkadaşlar Bikaç kişi soruyordu burdan haberiniz olsun

Kızlar mandal cafe de toprak baktırdık şimdi anı bildi aslında ama gelecekle alakalı süre verdi çıkarsa yazcam 2 arkadaş beğendi 1 arkadaşta beğenmedi bilginize

Amaan randevu disiplini hiç yok onda ne yazık ki
Arkadaşlar ben ztn baktırın demedim önceki sayfalarda Bikaç kişi sormuştu ona istinaden yazdım özelden sorup duruyorlar Çünkü bana burdan duyurayım dedim isteyen baktırsın istemeyen baktırmasın

Eyüp sultanda baktirdigim bi kadın vardı şimdi düşünüyorum da o kadının dedikleri bana çıkmış ben cok sinirlenmistim ona olumsuz konusuyor diye hatta kadın bozulmustu çıkıştım ona diye ama bilmis yani.heyy gidi günler heyyy

Bu ara meez kafe ezgiye kim gitti?az bilgi verseniz kızlar

Arkadaşlar ben ztn baktırın demedim önceki sayfalarda Bikaç kişi sormuştu ona istinaden yazdım özelden sorup duruyorlar Çünkü bana burdan duyurayım dedim isteyen baktırsın istemeyen baktırmasın
İstesenizde baktıramıyosunuz zaten bi çıkıyo bi kayboluyo

arkadaşlar an itibari ile zehra hanımı söylediklerinden biri daha çıktı...
yurtdışıyla bağlantıların olacak gidiyorsun demişti :)
yaklaşık 1 ay içinde iş için Çin'e gönderileceğimi bugün öğrendim.
bu arada erkek arkadaşımla aram çok iyi.
evlilik hakkında konuşmaya başladı.
zehra hanım evlilik konuları söz konusu demişti.
dedikleri adım adım çıkıyor.
bakalım hayırlısı :)
bu arada var mı yeni keşfedilen bir falcı??

Back
X