- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
benimki de donmeyecek diyorsun yaniEğer yazdığı şey için öyle hissediyorsan hissettiğin gibi çıkar genelde. Ben de senin gibi ayrıldıktan sonra fal baktırıyordum sürekli, Burak falan hepsi dönecek dedi. Sonra bir gün facebookta 'istediğim şeyin nerede olduğunu biliyorum.' yazdı. Ben bu cümlesinden başkasına aşık olduğu anlamını çıkardım. Arkadaşlarım hep saçmalama, kendi kendine anlam çıkarma dedi. 15 gün sonra başka bir kızla ilişkisi başladı. Ha ben yetinmedim, yine falcılara gittim. Hepsi bu kez ayrılacak, en fazla 1 ay sürecek demeye başladı. 3 senedir o kızla beraberŞimdi o falcıların dediklerinden çok farklı hayatlarımız var, iyi ki de öyle olmuş.
Ayrıca burada falcılara pembe tablo çiziyor, ümit veriyor diye kızıyoruz ama aynısını siz de yapıyorsunuz. Kız durumu söylüyor, inatla yok öyle değildir, sen yanlış anlamışsındır diyorsunuz.
Bence sen de falları boşver, eminim hayatın çok çok daha güzel olacak.
benimki de donmeyecek diyorsun yani
Valla bilmiyorum canımandac bide nesibeden bahs edilmiss nesibeyi taniyormusun peki???
donmeyecek diyen olmadi mi hic??Yok, öyle demek istemiyorum tabi ki. Ben yaşadığım şeyden yola çıkarak anlattım sadece. Bazen bazı şeyler kabak gibi ortada olur ama biz görmek istemeyiz. Falcılar da güzel şeyler söyledikçe onlara inanmayı tercih ederiz, gerçekleri görmezden geliriz. Ben 1,5 sene boyunca böyle yaptım. Her şey ortadaydı ama falcılar dönecek demişti bi kere. Yanılmış olamazlardı. :) Ama hepsi patladı, gerçekten istisnasız hepsi patladı. Ha küçük küçük şeyler çıktı ama asıl konu her zaman patladı :)
Eğer istediğiniz dönmesiyse umarım döner, daha doğrusu sizin için hayırlı insan o ise umarım döner ama fallara odaklanıp beklemeyin demek istedim sadece.
donmeyecek diyen olmadi mi hic??
Yok, dönmeyecek diyen olmadı hiç. Önce hepsi dönecek dedi, sonra ilişkisi başladı bu kez en fazla 1 ay sürecek dedi, geçici bir kız dedi, sonra 1 ay geçti 2 ay geçti 6 ay geçti, bu kez bir konuşmanız olacak, sen ego tatmini yaşayacaksın dedi. Dediğim gibi 3 sene falan oldu o hala aynı kızla beraber, 3 senedir tek bir kelimemiz bile olmadı, benim hayatıma başkası girdi, yeni ayrıldım. Ha tabi bir de ondan sonra hayatıma giren kişi için de hepsi evleneceksiniz dedi, ama ayrıldık :) [/QUsen kimlere baktirdin canim simdiye kadar merak ettim
baya varmisO kadar çok kişiye baktırdım ki, aklıma gelenleri sayayım hemen. Burak, Arzu, Dilek, Pelin, Şehriban, Sema, Ayşe, Nihal, Zeynep, Levent, Elif, Işıl, Kimya, Zümrüt, Deniz, Emre, Nevin, Ayhan, Biriz, İlhan, Yeşim... Aklıma gelenler bunlar, eminim daha vardır :)
baya varmishala baktirmaya devam ediyormusun??eyleme baktirdinmi hic?
cengiz kim?telefonda mi baktirdin?Uzun zamandır baktırmıyordum, 2-3 hafta kadar önce Cengiz'e baktırdım, hakkını yemeyeyim hem eski sevgilimle hem de öncekiyle ilgili doğru şeyler söyledi. Eylem'in numarasını aldım ama baktırmayacağım büyük ihtimalle. Bir fal için 30'dan fazlasını vermek istemiyorum, o an her şeyi biliyor gibi gelse de sonradan patladıkları ortaya çıkınca verdiğim paralara üzülüyorum. Fal için çok harcadım zamanında, şimdiki aklım olsa asla vermezdim. Anlık mutluluk için dünya kadar para verdim, sonuç sıfır :)
iyi bi falci tavsiye et ben de gideyim pazartesicengiz kim?telefonda mi baktirdin?
cengiz kim?telefonda mi baktirdin?
onceki sevgilin icin soyledigi dogru mu peki?bi kizla yakinligi var dedigiKadıköy Angel's cafede baktırdım, bugüne kadar hiç telefonda baktırmadım :) Ha bu arada Cengiz, önceki için bir kızla yakınlığı var, asla dönmeyecek dedi. Eski sevgilim için de doğru kararı vermişsin dedi. Söylediklerinden çıkan hiçbir şey olmadı çünkü çok uzak gelecekten bahsetti. O yüzden iyi diyemem, tavsiye edebileceğim bir durum olmadı.
onceki sevgilin icin soyledigi dogru mu peki?bi kizla yakinligi var dedigi
Kim bu dönecek diyenler saysana bize canımYok, dönmeyecek diyen olmadı hiç. Önce hepsi dönecek dedi, sonra ilişkisi başladı bu kez en fazla 1 ay sürecek dedi, geçici bir kız dedi, sonra 1 ay geçti 2 ay geçti 6 ay geçti, bu kez bir konuşmanız olacak, sen ego tatmini yaşayacaksın dedi. Dediğim gibi 3 sene falan oldu o hala aynı kızla beraber, 3 senedir tek bir kelimemiz bile olmadı, benim hayatıma başkası girdi, yeni ayrıldım. Ha tabi bir de ondan sonra hayatıma giren kişi için de hepsi evleneceksiniz dedi, ama ayrıldık :)
Evet, dedim ya 3 senedir o kızla beraber diye :) Yazdığım mesajda kişiler karıştı galiba :) Yeni biten ilişkimi ben bitirdim, o yüzden doğru bir karar vermişsin dedi. Ondan önceki için de bir kızla yakınlığı var, bir iletişiminiz olmayacak dedi.
Tatlım peki, bu uc senedir ayni kizla olan eski sevgilin ile neden ayrildiniz ozel degilse? İliskiniz uzun sureli miydi? Kotu mu ayrilmistiniz?
Kim bu dönecek diyenler saysana bize canım
2.5-3 seneye yakın sürmüştü. Çok kötü ayrıldık, daha doğrusu adam bir anda ortadan kaybolmuştu
Hiçbir ayrılık konuşması yapmadan facebooktan ilişki durumunu kaldırarak terkedildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?