İstanbul'da Fal - Falcılar

Tuğba bende bişey için verdiği tarihe net dedi o netmidir peki gerçekten. Bide sakn o eski adam dönerse hayatına alma seni gebertirim dedi şok geçirdim
Canım bana bilmiyorum tarih değil saat verir benimle onun enerjısı mı ıyıdır bilmiyorum yanı 10 sey sölediyse 8 tutar ama tarıhlerı bana net tıtuyor bı ara akşam 9 da arıcak dedı 9.05 aradı 5 dk gecıkmıstı:))

Bana da bi ara üzüldüğümü gördüğü için istememişti ama ben ne yaptım Aldımm nasılda severız bizi üzenleri afetmeyi
Dediği tarihtemi döndü yoksa sarktımı onu merak ediyorum. Bi de evlilik tarihimi net söyledi kadın bana yaa şok oldm. Hande de eskiden iyi baktığnda aynı tarihi vermişti gökerde söylemişti ondan şaşırdım. Aynı tarihi verdiler bana. Çoook enteresan..

Yok tarih sakmaz bana yanı düşün saat veriyor. Yani umarım senin içinde hayırlısı olur birde tuba durum ve düşünceyi iyi okuyor o adam seni sevmiyorsa yada hayatında biri varsa soler o yuzden güvenirim. Bakalım sana nasıl çıkcak

Ama tuğbayıda beğendim yanii iyi bakıyo denemek için gittim ama güzeldi. En azından bana doğruları söyledi. Beklediğim gibi olmayacağı için herşey onun söyledikleri güzel geldi. Hatta iki kız vardı sırada onlarda sordu nasıldı diye süper dedim. Arkadaşlar gerçekten gidicekseniz bu iki kişiyi tavsiye ediyim gerçi enerji meseleside var ama paranızı çöpe atmayın ben artk Favorimi ikiye düşürdüm ne online ne telefon. Göker ve tuğba artık..

Insallah bende bilememistr cunku mutsuzluk goruyorum dedi.. Mutsz olucsksin uzun sure dedi moralim sifir dundendr

Olanı söyledi aramızda telepati varmış o malla ama hayırlısı artk. Kısmetim o değilmiş. Neye kalkışırsak kalkışalım hep bi engel olucakmış. Yapcak bişi yok :))

Yaa saka yapıosun gercektenmi angel bana yasadıklarımı gecmişi yumurtalıgımdaki kisti bile söyledi.. Ama inanamıorum beni bu kdr düşünüp sevdiğine inş dediği cıkar zmnda verdi cıkarsa yazarım.. Baskasını istiorum baska kısmetim yokmu dedim adam egede yasıo tasınıcaksın ne baskası dedi gercekten izmirde:/

Insallah bende bilememistr cunku mutsuzluk goruyorum dedi.. Mutsz olucsksin uzun sure dedi moralim sifir dundendr
Mutsuz olmamak için elinden geleni yap canm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz defalarca aynı şeyi yaşıyoruz bence kendine bi uğraş bulursan atlatabilirsin mesela şehirdışına çıkmak gibi mesela yurtdışında bi arkadaşn vardır gezmek istiyosan paranı biriktir git gez bn öyle avundum çalışıyodum da tabi ama düzeliyosun sonucunda.. Öyle bi imkanın varsa değerlendir iyi geliyo. Bu arada zengin falan değilim öğrenci olduğm zmnlar kolay çıkabliyodum onun için bi tavsiye :))

Bnde izmirliyim egeliler iyidir :)) hayırlı olsun

Bakın yakın bir arkadasım sevdiği bir çocuk vardı onun için tubaya gidiyordu ayrıydı cocuktan sonra dedıkı sen bi dahakı falıma başkası için geleceksın dedı yurtdısı baglamtılı ve bununla bır seyler yaşıcaksın artık fal konusumuz bu olcak dedı bızde senın yurt dısınle ne alakan olabılor dedık kız 3 hafta sonra bır anda yurtdısına okul turuyla tatıle gitti ve dedıgı kişiyle tipine varasıya kadar tanıstı artık fal konusu da bu cocuk oldu bıre bır yaşadık:)

Ah kuzum kan kusturdu umarım ümitlenmek istemiorum bugün cok agladım cünkü:/
Erkeklerin hepsi manyak çnkü . En iyisi babam ama o da anneme zamanında kan kusturdu. Ömür boyu mutlu mesut yaşayamıcaz bu erkekler yüzünden çnkü hepsi ayrı birer sorun olucak. Ağlama ve üzülme kendini dağıtabileceğin bişiler yap. Biliyorum çok zor hepimiz için öyle belki şuan halletmen gereken işlerin bile var erteleme. 2012 de eski sevglmden ayrıldığmda sınavlarım vardı ki çok zor bi anımda bu ilişki bitti ama hiç bişey beni yolumdan etmedi yani. Önce kendini düşün gerisi Allaha havale..

telefonda da bakıyor mudur acaba?

Bugün bu kdr üzüldükten sonra beni o kdr mutlu ettinki yani manyak gibi hayallere kapılmıcam artık bugün ders oldu ama inş öle olur:) cok saol kuzum..

Bugün bu kdr üzüldükten sonra beni o kdr mutlu ettinki yani manyak gibi hayallere kapılmıcam artık bugün ders oldu ama inş öle olur:) cok saol kuzum..
Sıkma canını ya bu kadar duygu ya gittin mi sen? ya ben bugun duyguya gıttım yeşilköydeydim ama baktıramadan çıktım benimki geldi falcılarda dolastıgımı anlamasın dıye ben aa gel bu cafede oturalım bı anda dıcem sonra onu ikna edip baktırmayı dusunuyorum sonra duygu dan rica etcem ne demıs ogrencem nasıl hayal ama:)))

Duyguyla bunu önceden konuş bence yoksa yapmayabilir diye düşünüyorum.

Kuzu sen duyguya da tubayada baktirdin ikisi ayni seyleri mi dedi? Bana ikisi de tam ters seylr soyledi birbirinden. Eylem ve duygu ciksn ya tuba cikmaain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…