İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar damlalar cafe tuğbaya gittim o da çok iyi yine göker ve toprak gibi aynı tarihi verdi gerçekten iyi bakıyo beklediğim gibi değil elbette üçünün dediği sonuç ama pembe tablocu değiller ona emn oldum. Tuğbayıda tavsiye ederm :))

Bi ben sevemedim demek tugbayi enerji isi dogru :)

Canım harbi teselli değil bizimkisi ama işte senin okuduğunu bilip böyle gıcıklık yapmış olabilir sen dayanamayıp mesaj at diye. Vallahi hiç belli olmaz sana umut vermek değil amacım ama bir tweetten bu anlamı çıkarma

Valla hepimiz o gelecek mi diye fal baktırıp duruyoruz acıyorum bazen kendime ama hiç değmez emin olun onlar hayatını yaşaya dursun biz geşecek mi diye kendimizi üzelimfal baktıralım eğlencesine ama çok kafamıza takmayıp hayatı kaçırmayalım arkadaşlarım

1 tarıhlere takılmayın
2 erkekler nettir genelde gonderme falan yapmaz ama sizin herseyı salladıgınızı bilir ise sırf gıcıklıgına yapar
3 kendi kendinize anlamlandırma yapmayın
4 erkekler yuzsuzdur kafaya taktıgı anda gelir
5 fal bu hayatınızı fala gore sınırlandırmayın
6 falcı falcı hoca hoca gezmeyın kendıne baglayıp soymaya iliğini kemiğini kurutmayı gorev edınmış tipler de var dikkatli olun .
7 benım gıbı toplamamız gereken ev yoksa cıkın dısarı hava mis

Hahahhaha bu sonuncu tavsiyeyi sevdim hemen uygulamaya başlayacagım

Eylem burak daha nicesi an itibarıyle patladı.. Esas oğlan karsılıksız baskasına asıkmıs banada gecmiş olsun.. Umarım size cıkar fallar kızlar..

Eğer yazdığı şey için öyle hissediyorsan hissettiğin gibi çıkar genelde. Ben de senin gibi ayrıldıktan sonra fal baktırıyordum sürekli, Burak falan hepsi dönecek dedi. Sonra bir gün facebookta 'istediğim şeyin nerede olduğunu biliyorum.' yazdı. Ben bu cümlesinden başkasına aşık olduğu anlamını çıkardım. Arkadaşlarım hep saçmalama, kendi kendine anlam çıkarma dedi. 15 gün sonra başka bir kızla ilişkisi başladı. Ha ben yetinmedim, yine falcılara gittim. Hepsi bu kez ayrılacak, en fazla 1 ay sürecek demeye başladı. 3 senedir o kızla beraber Şimdi o falcıların dediklerinden çok farklı hayatlarımız var, iyi ki de öyle olmuş.

Ayrıca burada falcılara pembe tablo çiziyor, ümit veriyor diye kızıyoruz ama aynısını siz de yapıyorsunuz. Kız durumu söylüyor, inatla yok öyle değildir, sen yanlış anlamışsındır diyorsunuz.

Bence sen de falları boşver, eminim hayatın çok çok daha güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…