Eylem sana da bisiler demisti dimi canim. Patladi mi?Kabullenip beklemesek cok daha iyi olucak ama
Verdigi tarih dundu patladi canim...Eylem sana da bisiler demisti dimi canim. Patladi mi?
Bi ben sevemedim demek tugbayi enerji isi dogru :)Arkadaşlar damlalar cafe tuğbaya gittim o da çok iyi yine göker ve toprak gibi aynı tarihi verdi gerçekten iyi bakıyo beklediğim gibi değil elbette üçünün dediği sonuç ama pembe tablocu değiller ona emn oldum. Tuğbayıda tavsiye ederm :))
Canim cok da o tarihlere takilmamak lazim sanki ya, o kdrini hakkaten Allah bilir. Umarim en kisa zamanda gonlunden gecen olurVerdigi tarih dundu patladi canim...
Sagol canim. Sana esas mesele cikti mi?Canim cok da o tarihlere takilmamak lazim sanki ya, o kdrini hakkaten Allah bilir. Umarim en kisa zamanda gonlunden gecen olur
Ya o öle biri diil bayılır gönderme yapmaya bana yazmaz eminim cünkü bilio nbr dese konusurum onla sevdiğimi köpek gibi bilio.. Baskasınaysa onu sevio sende beni sev dio işte.. Kızlar teselli etmeyin nolur objektif yorum yapın artık kendimi kandırmak istemiorum
Canım harbi teselli değil bizimkisi ama işte senin okuduğunu bilip böyle gıcıklık yapmış olabilir sen dayanamayıp mesaj at diye. Vallahi hiç belli olmaz sana umut vermek değil amacım ama bir tweetten bu anlamı çıkarmaTeselli değil ama bu yazıdan dolayi yaptığın yorum ve vardığın sonuç yanlış.
Azıcık daha bekle dediğin gibi bir durumsa çıkar kokusu zaten.
Gerçi herkes bilir malını neyi ne amaçla yazdığını hissediyorda olabilirsin.
Yok canimSagol canim. Sana esas mesele cikti mi?
Hahahhaha bu sonuncu tavsiyeyi sevdim hemen uygulamaya başlayacagım1 tarıhlere takılmayın
2 erkekler nettir genelde gonderme falan yapmaz ama sizin herseyı salladıgınızı bilir ise sırf gıcıklıgına yapar
3 kendi kendinize anlamlandırma yapmayın
4 erkekler yuzsuzdur kafaya taktıgı anda gelir
5 fal bu hayatınızı fala gore sınırlandırmayın
6 falcı falcı hoca hoca gezmeyın kendıne baglayıp soymaya iliğini kemiğini kurutmayı gorev edınmış tipler de var dikkatli olun .
7 benım gıbı toplamamız gereken ev yoksa cıkın dısarı hava mis
Canım sanırım bişileri var sölemek istemiyorum:)) yanı duygu gibi galıba anlatıyormus ama daha etkilici oldugu söledilerTatlim telini ozelden yazar misin bi de neye nasil bakiyomus falan..
Taksimde o da nazar çayocağında bakıyoGoker kim arkadaslar? Nerede bakiyo
Sagol canmTaksimde o da nazar çayocağında bakıyo
Bana dediği hiçbirşey çıkmadı cıkkk ama çıkanlar varmı bilememkizlaaar falci andaca fal baktiran varmi???laf cafede onu da cok ovuyorlar
andac bide nesibeden bahs edilmiss nesibeyi taniyormusun peki???Bana dediği hiçbirşey çıkmadı cıkkk ama çıkanlar varmı bilemem
Eylem burak daha nicesi an itibarıyle patladı.. Esas oğlan karsılıksız baskasına asıkmıs banada gecmiş olsun.. Umarım size cıkar fallar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?