İstanbul'da Fal - Falcılar

2.5-3 seneye yakın sürmüştü. Çok kötü ayrıldık, daha doğrusu adam bir anda ortadan kaybolmuştu
Hiçbir ayrılık konuşması yapmadan facebooktan ilişki durumunu kaldırarak terkedildim

Saygisizca olmus cidden.

Belki su anki kiz arkadasini da oyle birakir ayrilirsa eger, belli ki karakteri boyle.

Saygisizca olmus cidden.

Belki su anki kiz arkadasini da oyle birakir ayrilirsa eger, belli ki karakteri boyle.

Çok ortak arkadaşımız var, onların söylediğine göre çok aşıkmış evlenmeyi düşünüyomuş. Hayatının aşkını bulmadan önceki basamak oldum ben onun için Böylelikle bütün fallar da patlamış oldu. Hatta Kimya Sugezer adlı kadın o zamanlar bana 'nikah görünüyor size' derken benden sonra anneme baktığında 'kızın bu çocuğu terkedecek' demiş. Bazıları da böyle değişik işte

Valla fala koru korune inaninca eskisinden beter hayal kirikligina ugramak denen bir sey var tabi.

Neyse canim sen onun bir kayip oldugunu dusunmuyorsan sorun yok. Bazilari can yaka yaka kismetini buluyor iste. Ama yanlis bir sekilde baslayan bir seyin bir yerde mutlaka patlak verecegine inaniyorum ben. Hayirlisi...

Canim rana hanim a baktirmis miydin? O genelde olumsuzu da soyler de merak ettim

2.5-3 seneye yakın sürmüştü. Çok kötü ayrıldık, daha doğrusu adam bir anda ortadan kaybolmuştu
Hiçbir ayrılık konuşması yapmadan facebooktan ilişki durumunu kaldırarak terkedildim

Ayrılma şekli harbi tuhaf olmuş neyse kii geçmiş gitmiş diyelim.

Sen online fal baktırdın mı peki hiç diyecektim ama sen bu olayın 3 yıl önce oldu demi.

Ben bugün bütünn bunalımımla kalktım damlalar tugbaya gittim gözlerim şişmiş aglamaktan bana yüzümdenmi bilmiorum bugün yanlış anlayıp kendini yerden yere atmıssın adam baskasıyla yatıp kalkıo ama baskasını diil seni sevio dedi:/ tabiki aynı hayal kırıklığını yasamamak için falına inanmadan cıktım yeni bişey duymak için gittim yenisini istiorum bugün yasadıklarımdan sonra! Tugba nasıldır cıkmayan arkadasımız varmı?

Üstünden çok zaman geçti, başlarda tabi ki çok öfkeliydim ama artık hayırlısı neyse o olsun diyorum :) Teşekkür ederim bu arada :)

Ayrılma şekli harbi tuhaf olmuş neyse kii geçmiş gitmiş diyelim.

Sen online fal baktırdın mı peki hiç diyecektim ama sen bu olayın 3 yıl önce oldu demi.

Aynen öyle, geçti gitti geriye tonla falcı kaldı :) Online fal baktırmadım, yüzyüze baktırmayı tercih ettim hep.

Üstünden çok zaman geçti, başlarda tabi ki çok öfkeliydim ama artık hayırlısı neyse o olsun diyorum :) Teşekkür ederim bu arada :)
Ya bişi dicm ama bnm yıllar evvelki sevgilim geçen sene yni bana sekiz sene sonra dönmüştü çıkmadık candan umut kesilmez gibi geliyo bana ama hayırlısı artık. Olmayınca olmuyor..

Ya bişi dicm ama bnm yıllar evvelki sevgilim geçen sene yni bana sekiz sene sonra dönmüştü çıkmadık candan umut kesilmez gibi geliyo bana ama hayırlısı artık. Olmayınca olmuyor..

Ya orası öyle tabi ki ama falcıların hepsi bi tarih vererek dönecek demişlerdi o zaman. Yani ilişkisi en fazla 1 ay sürecek sonra sana gelecek diyen o kadar çoktu ki :) Sizinki de 8 sene iyiymiş, eskiler durdukları yerde kalsın valla, 'eski' sıfatını boşuna almadılar :)

Aynen öyle, geçti gitti geriye tonla falcı kaldı :) Online fal baktırmadım, yüzyüze baktırmayı tercih ettim hep.
Baktırdığım bir iki online falcı varda teyit edeyim dedim

Yaaa kusura bakma da o nasıl bir....... imiş. Noktalı yere doğru kelimeyi yazamadım
İnşallah kabul etmemissindir.
Sekiz yıl sonra ne alaka.
Savaşta esir dusmemisse başka hiç bir bahane onu kurtaramaz ; )

Kendisi karadenizliydi saçma sapan birinin lafıyla ilişki kaos ortamına girdi bitti. Uzunca bir süre konuşuyodk beraber değildik. Doğruları öğrenip geldiğinde çok geçti hayatmda biri vardı. Zaten bnm hayır dememden sonra hayatına kimseyi alamadı hala. Ne diyim oturup ağlasın yani :)) kimsenin lafıyla değilde kendi doğrularıyla hareket etseydi bunlar olmazdı ama hayırlısı oldu bitti gitti :)) ama döndümü dönüyor yani dönmüyo demeyin. Kadın evleniyo adam bn seni seviyorum diye geri dönüyo böyle şeylerde var tabi aklımızda bulundurmak lazm.

Canım tuba olan şeyleri olumlu olumsuz söler benimkine bi ara çevresinde karılar var dedi bende salladın dedım inanmam yanı sonra aklıma kurt düştü bi tlf yanlışlıkla karıştırıyım dedim ohh kızlarla yazışmalar erkekler flörtü seviyor bu seni sevmiyor anlamı taşımadıgına inanıyorum adamlara engel olamıyorsun. Tuba nın dedıgı bir çok şeyı yaşamıs olarak bu kadar sıkma canını umarım senın için hayırlısı olur tuba olumsux durumu da pat diye söler yüzüne çünkü.

Tuğba bende bişey için verdiği tarihe net dedi o netmidir peki gerçekten. Bide sakn o eski adam dönerse hayatına alma seni gebertirim dedi şok geçirdim

Ooo enteresan bir tipmis. Allah kurtarmış diyelim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…