Ben büyü işlerine inanırım ama gel gör ki bu fiyatlar ne yaa hem diyelim verdik ne malum işe yarıcagı ne malum güvenilir oldugu gercekten faydası olsa helali hoş olsun ama hassas bi nokta bu yani bi de maşallah referanssız blmıyorum ünlülere bakıyorum dedi ama hepimize sıradan baktı baya boş vakti var galibaBn dün kaçırmism tekrar dinledim kadinin ne dedidigini.. büyü bozma işini 1.000 liraya yapioms habrn olsun :))
ben siteye üye olan bir arkadastan aldim numarasini. o kişi söylemişti. işlem yaparken takip ediyormus ariyormus ya da sen arayabiliyormussun. kuzenim anlaşti bozdurucak. gelisme olursa yazarimBen büyü işlerine inanırım ama gel gör ki bu fiyatlar ne yaa hem diyelim verdik ne malum işe yarıcagı ne malum güvenilir oldugu gercekten faydası olsa helali hoş olsun ama hassas bi nokta bu yani bi de maşallah referanssız blmıyorum ünlülere bakıyorum dedi ama hepimize sıradan baktı baya boş vakti var galiba
Banada ayni cumleleri osoyledi. Ailende var sende yok. Cocukta peri var bu cocuk kimseyle evlenmez ben o periyi yakicam dedi. 1500 tl istedi.Bu kadında görceksiniz fos cıkıcak tecrübeyle sabit banada ailendd varmıs sende yok cocuga yapılmıs bu cocuk diil senle kimseyle evlenemez dedi.. Pişmanım gene gitti param herkese büyümü dio allah askına her 10 dan 9 unda bi dokunulmus büyü var bu kdr kolaymı bu iş tırt
Hahahah canım kusura bakma güldüm ama çok komik yazmışsınbi de duntugbaya baktirdiktan sora universiteye gittim bahcesine girer girmez universitenin butun kopekleri ustume geldi kapmaya basladilar biri cantami isirdi biri ayagimi biri ustumdekini durup bagirdim herkesin icinde yardim edin diye rezil oldum yasonunda bi erkek geldi kovdu dedim neolur girise kadar benimle gelin geldi ama ona ragmen kopekler pesimi birakmadi acaba diyorum tugbadan ustumde kotu enerji flnmi kaldi ondanmi simdiye kadar hic boyle bisi olmamisdi cunki universtemizin bahcesinde cok kopek oluyor ama hicbir zaman boyle bisey yasamadim
Banada ayni cumleleri osoyledi. Ailende var sende yok. Cocukta peri var bu cocuk kimseyle evlenmez ben o periyi yakicam dedi. 1500 tl istedi.
tamam bana bu mesaj atan ksiye de kirgindim cunki kavga etmistik en son ve bana kirici seyler yazmisdi ama ben onu asla sevmedim hatta daima kendimden uzak tutmaya calistim ama demekki eylemin dediyi buymus ofyaaaaa(((
Guvenmelimiyim bilemedim bu da bir öncekine benzemesin birden çıkıverdi bu da15-20 dk bakıyo canım ben de baktırdım bende de aynısı söyledi diğer falcılardan farklı konustu ilk kez , ama fal gibi bakmıyo zaten bakalım hayırlısı
Birde peri mi çıkmış o nasıl bir şeymiş cin falan duydum da pek bir ilgi mi çekti ben bir araştırayım google amcaya sorayımBu peri yakmaymıs goz koymus erkek arkdasıma:)))) bu arada bana dediki cocuk esmer ( tam tersi sarisin), o zaman eski erkek arkdasin esmer ( 10 sene onceki) neyse.. Dediki senin aramani beklior sen busefer pesinden kosucaksin sen alttan alicaksin. Bu zamana kadar zaten ben hep alttan aldim. Cocuk beni arama ararsan engellerin diyor dedim sizin bir yanlisiniz olmasin dedim.. Bana senin erkek arkdasina buyu yok Ama peri var bu buyuden de beter dedi. Yaw he he demek geldi icimden ama..
Gerçekten çok komik.. İnanan var mıdır acaba bu hikayeye?Bu peri yakmaymıs goz koymus erkek arkdasıma:)))) bu arada bana dediki cocuk esmer ( tam tersi sarisin), o zaman eski erkek arkdasin esmer ( 10 sene onceki) neyse.. Dediki senin aramani beklior sen busefer pesinden kosucaksin sen alttan alicaksin. Bu zamana kadar zaten ben hep alttan aldim. Cocuk beni arama ararsan engellerin diyor dedim sizin bir yanlisiniz olmasin dedim.. Bana senin erkek arkdasina buyu yok Ama peri var bu buyuden de beter dedi. Yaw he he demek geldi icimden ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?