İstanbul'da Fal - Falcılar

Bn dün kaçırmism tekrar dinledim kadinin ne dedidigini.. büyü bozma işini 1.000 liraya yapioms habrn olsun :))
Ben büyü işlerine inanırım ama gel gör ki bu fiyatlar ne yaa hem diyelim verdik ne malum işe yarıcagı ne malum güvenilir oldugu gercekten faydası olsa helali hoş olsun ama hassas bi nokta bu yani bi de maşallah referanssız blmıyorum ünlülere bakıyorum dedi ama hepimize sıradan baktı baya boş vakti var galiba

ben siteye üye olan bir arkadastan aldim numarasini. o kişi söylemişti. işlem yaparken takip ediyormus ariyormus ya da sen arayabiliyormussun. kuzenim anlaşti bozdurucak. gelisme olursa yazarim

Bu kadında görceksiniz fos cıkıcak tecrübeyle sabit banada ailendd varmıs sende yok cocuga yapılmıs bu cocuk diil senle kimseyle evlenemez dedi.. Pişmanım gene gitti param herkese büyümü dio allah askına her 10 dan 9 unda bi dokunulmus büyü var bu kdr kolaymı bu iş tırt

Bundan sonra hiç bi yeni üyenin ilk girer girmez önerdiklerine baktırmıcam bariz reklamm allah askına gecmişi tubada bilio bunu bilmek için rahman olmaya gerek varmı ayrıca o tipte rahmanmı olur.. Bnm ailemde türbede yatan var annemin dedesi medresede hocaymıs dayım bar işletio bu işler öle olmaz yani:))

bi de duntugbaya baktirdiktan sora universiteye gittim bahcesine girer girmez universitenin butun kopekleri ustume geldi kapmaya basladilar biri cantami isirdi biri ayagimi biri ustumdekini durup bagirdim herkesin icinde yardim edin diye rezil oldum ya sonunda bi erkek geldi kovdu dedim neolur girise kadar benimle gelin geldi ama ona ragmen kopekler pesimi birakmadi acaba diyorum tugbadan ustumde kotu enerji flnmi kaldi ondanmi simdiye kadar hic boyle bisi olmamisdi cunki universtemizin bahcesinde cok kopek oluyor ama hicbir zaman boyle bisey yasamadim

Banada ayni cumleleri osoyledi. Ailende var sende yok. Cocukta peri var bu cocuk kimseyle evlenmez ben o periyi yakicam dedi. 1500 tl istedi.

Hahahah canım kusura bakma güldüm ama çok komik yazmışsın ay enerji fazlalığı olmuş herhalde

Banada ayni cumleleri osoyledi. Ailende var sende yok. Cocukta peri var bu cocuk kimseyle evlenmez ben o periyi yakicam dedi. 1500 tl istedi.

Agzımı bozcam o olcak güvendiğiniz üyeler dısında kimseyi dinlemeyin ders oldu bize bi pacoz gelio kandırıp gidio hepimiz ünili yüksek lisanslı filan insanlarız afferin bize.. Böle seyleri altı secde görmemiş insanlara yaptırmayın sarlatan hepsi:/ enerji cakra filan ayrı ama dua bambaska bişey malım ben ya dün bile bile lades dedim:/

tamam bana bu mesaj atan ksiye de kirgindim cunki kavga etmistik en son ve bana kirici seyler yazmisdi ama ben onu asla sevmedim hatta daima kendimden uzak tutmaya calistim ama demekki eylemin dediyi buymus ofyaaaaa (((

Eylem her seyi bilecek diye bir sey yok ki. Yuvarlak konusmus bilememis belki de. Ya da birinin gelecegini gormus kim oldugunu gorememis. Ben de ayni problemi yasiyorum suan. 2 insan var ve Eylem o kadar karisik anlatti ki fali tuttu mu tutmadi mi anlamiyorum. Ya acip bi kez daha baktiracagim ya da tutmadi diyip gececegim.

Arkadaslar zaten bu buyu bozma vs icin bu kadar para istenmesi cok cok tuhaf. Bana dun diyorki " ben kendimi tehlikeye atiyorum o periyi yakarken bana musallat olursa senin verdigin 1500 hicbir ise yaramaz, benim hayatim karari" diyor. Hey allahim ya ne dicegimi bilemedim. Ben bu buyu bozma vs icin malkaraya bile gitmisligim var. Daha onceleri yazablarda olmus ayse hoca gonlunden ne gecerse obu veriyorsunuz. Sonra saim hoca ki o zaten boyle buyu vs olaylarina cok kizyor. Nasil inaniyorsunuz boyle seylere diye bana kac kez kizdi. Sakin para verip kanma dedi, dua parayla satilmaz diye. Peki ben dinledin mi? Hayir.. Ayse hocada gercekten ilk basta o kadar iyi gelmistiki ama sonra ben yine fal baktirinxa yada bilmiorum neden tum sikintilarjm tekrar basladi. Ama hicbiri boyle tutar benden istemedi..

Ay bide su var bilginiz olsun bu bakirkoyde emelim cafe var bir kez yolum dustu baktiriyim dedim. Aman allahim orda ismini hatirlamadigim bi adam bana "senin uzerinde kan var, bunu bozmassak olursun, hickimse begenmez seni, sen 100 tl ver ben kursun dokiyim sana dedi" ben de sen mi dokuceksin dedim evet dedi. Tabikide inanmadim ciktim gittim ediye bana demezmi " sen biraz safsin cok cabuk inanirsin boyle seylere sakin inanma onlarin hepsi numara" diye

Arkadaşlar bu kadınında belli amacının ne olduğu 1500 lira nedir ya Nasıl fiyatlar bunlar yok peri yok bilmem ne şu büyü lafını duyar duymaz tiksiniyorum ztn kanmayın sakın böylelerine

Bu peri yakmaymıs goz koymus erkek arkdasıma:)))) bu arada bana dediki cocuk esmer ( tam tersi sarisin), o zaman eski erkek arkdasin esmer ( 10 sene onceki) neyse.. Dediki senin aramani beklior sen busefer pesinden kosucaksin sen alttan alicaksin. Bu zamana kadar zaten ben hep alttan aldim. Cocuk beni arama ararsan engellerin diyor dedim sizin bir yanlisiniz olmasin dedim.. Bana senin erkek arkdasina buyu yok Ama peri var bu buyuden de beter dedi. Yaw he he demek geldi icimden ama..

Birde peri mi çıkmış o nasıl bir şeymiş cin falan duydum da pek bir ilgi mi çekti ben bir araştırayım google amcaya sorayım

Gerçekten çok komik.. İnanan var mıdır acaba bu hikayeye?

valla bnde kadıköy symbol kafede serkanı cok duydum arkadasım bayılıyo ona hatta ona gitcem bu hafta bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…