İstanbul'da Fal - Falcılar

Sana buyu yok demis bir arkadasa da demis pofuydu sanirim demek ki herkese demiyor. Suan biraz sevindim ya benimde bildi gecmisi ailemi falan..

Bilen arkadaslar yazsinlar cidden iyi guvenilir birimiymis merak ettim.

Evime öyle yakın ki, burdan kalkıp Bakırköy'lere taşındım kaç kere fal için. Hande'ye ulaşamadım aylardır :) Deneyeceğim şansımı tekrar. Teşekkürler

ayy o Serkan benim kuzene iyi tutturduydu ama bana çok genel sallamıştı.. 2 kere gititm, daha da gitmem.. Falcılar benim etrafımdakilere iyi ytuttururu zaten, bana gelince aşk konusund atakılıyorlar, vay arkadaş yaa :/

Kızlar gülay bana da büyü yok dedi nazar var dedi ayrıca gülaya baktıranlar merak ettiği her soruyu sorsunn bu çocuk benle evlenmek istiyor mu ailesiyle alakalı her şeyi sorun bakın geçen sene 1 kez baktırdım ben sordugum soruların cevaplarını yaşadım dogru çıktı çünkü. Bu çogugu çok zor otutturursun nikah masadına dedi senle değil kimseyle evlenmez dedı ayrıldık çok yakın arkadasından bu cümleyi duydum.Bide bugun gaza geldim baktırdım anı yine bildi ben her şeyi sordum size büyü falan dediyse ona bişi diyemem korkarım ole şeylerden benim arkadasım ailesi ve kendı için tüm büyü falan bu kadına bozdurdu ama ön ayak olmam çünkü para verceksiniz o kadar.

Symbol levent beni 2007'de evlendirdi arkadaşlar.. YAzıyorum burdan her seferindee. Matah bir falcı değil.. Onun baktığını ben de bakıyorum.. Gitmeyiinnn
Ben bu serkanı bi ara çok duydum bagdat caddesınde sanırım ordakı tüm falcılara baktırdım bi bu kalmıstı iyiki baktırmamısım o zaman

Benim de iki arkadasim baktirdi aynen buyu demis ama ozellikle biri cok memnun kaldi. Bu is tercih meselesi ben bi sure daha eylem ve duygunun dediklerini bekleyip baktiricam. Ama bu kadinin reklam bile yapilmis olsa bos oldugunu sanmiyorum. Sadece icimden gelen bu :)

kizlar size bisey soracam.eylem bana kus oldugun kirgin oldugun bi erkek sana adim atacak demisti tabi bende sevdigim insani dusunmustum cunki onunlada darginiz,ayin 20si ondan sana bi haber var dedi eylem,ve dun gece saat 12den sora yani eylmin dedigi gibi ayin 20si 1 yildir kus oldugum universte arkadasim (erkek ve beni seviyor) mesaj atti kusmuyuz fln diye sordu niye hic yazmiyorsun dedi,simdi size soruyorum eylemin dedigi kisi aslinda bu ola bilirmi???ama eylem bana sen de o erkegi cok sevmissin dedi,ben bi insani sevdim simdiye kadar o da donmedi simdi size soruyorum benim kalbimde ve aklimda baskasi varken eylem donecek diye baskasindan bahs etmis ola bilirmi?dedigi tarihte dedigi sekilde oldu cunki hatta cikma teklif etti gece redd etdim

dünden beri okuyorum da şu Gülay mevzusunu 1-2 kişi hariç Kadın herkese büyü var demiş,yani insanlar yemiyo içmiyo birbirlerine büyü mü yaptırıyor arkadaşlar Rozadan ne farkı kalıyor ki o zaman? Ben mesela Rozaya da baktırmıştım geçmiş ve an çok iyiydi ama malum başka numaraları çıktı onunda o yüzden böyle büyü fln denilince ben soğuyorum,ha arada 1-2 kişiye büyü var dese anlarım ama çoğunluk olunca kafam karıştı açıkcası,işlem yaptırmak isteyen varsa çok iyi araştırsın derim bu işler maddiyatı geçtik sakat işler kimin napcağı belli olmaz

Canm bence insan olarak cok sevdysen o seni seven cocugu eylem ondan bahsetmistir kesinliklee

Canm bence insan olarak cok sevdysen o seni seven cocugu eylem ondan bahsetmistir kesinliklee
ya hayir sevmiyorummm eylem bana dediki sen bu cocugu cok sevmissin sana cok aci cektirmis bana sevdigim kisiden baska kimse aci cektirmediki kimse icin uzulmedim ben simdiye kadar 1 kisi haric o da sevdigim insan

ya hayir sevmiyorummm eylem bana dediki sen bu cocugu cok sevmissin sana cok aci cektirmis bana sevdigim kisiden baska kimse aci cektirmediki kimse icin uzulmedim ben simdiye kadar 1 kisi haric o da sevdigim insan
tamam bana bu mesaj atan ksiye de kirgindim cunki kavga etmistik en son ve bana kirici seyler yazmisdi ama ben onu asla sevmedim hatta daima kendimden uzak tutmaya calistim ama demekki eylemin dediyi buymus ofyaaaaa (((

Gülay bana büyü var demedi. Kuzenim baktirdi onda büyü çikti. zaten kuzenim evinde muska bulmustu. eşi kuzenimi aldatiyor bunlarin hepsini bildi gülay. bu işlerle ugrasan inanilmaz çok sayida insan var. o yüzden ben inaniyorum ailelere eskiden yapilmiş büyüler hala daha bizlere etki edebilir. ve bir sürü gözü dönmüş hırslı garip insan var bu işlerle ugrasan. sadece hepsi sakliyor böyle seylerle ugrastigini gizilyor

Kızlar günaydın , gülay bana da büyü var demedi ama erkek arkadasına yapılmıs dedi sende de cin nazarı var dedi işlem yapılması lazım dedi yani konu bi şekilde işleme geliyo sanırım

Kızlar günaydın , gülay bana da büyü var demedi ama erkek arkadasına yapılmıs dedi sende de cin nazarı var dedi işlem yapılması lazım dedi yani konu bi şekilde işleme geliyo sanırım
Bana işlem falan demedi ya kendi kendine nazar duasi oku dedii

Bana işlem falan demedi ya kendi kendine nazar duasi oku dedii
valla canım bana da işlem yapılması lazım dedi hatta ben duam var falan dedim etki etmemiş demek ki su an ankaradayım kayseriye 10 gün sonra gecicem ara hangi duaları yapcagıma bakıp fiyat vereyim dedi

Bn dün kaçırmism tekrar dinledim kadinin ne dedidigini.. büyü bozma işini 1.000 liraya yapioms habrn olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…