Hep soyledim yine soyluyorum cafe meez ezgi ve damlalar tugba tam bir sarlatan. Sevenleri vardir saygi da duyarim ama o yapmaciktan trans hareketler, coktan calisilmis cumleleri o an hissedyo gbi rol yapmalar.. Tovbe Allah'im sen koru
al benden de o kadar..boşa gitti param valla üzüldüm dünAgzımı bozcam o olcak güvendiğiniz üyeler dısında kimseyi dinlemeyin ders oldu bize bi pacoz gelio kandırıp gidio hepimiz ünili yüksek lisanslı filan insanlarız afferin bize.. Böle seyleri altı secde görmemiş insanlara yaptırmayın sarlatan hepsi:/ enerji cakra filan ayrı ama dua bambaska bişey malım ben ya dün bile bile lades dedim:/
Biri daha gelip burda büyü fln derse şikayet edelim artk bu nedir yaa. Tokatlıyacak adam arıyolar yazık. Fal tamamda yok yıldız yükseltme yok büyü yok peri yok cin bulaşmaym arkadaşlar yoksa bile ters bişi yaptırıp size üstünüze salıcaklar.
Yıldız yüksekliği düşüklüğü diye bişi yok saçma inanmayn ona. Yıldızname var evet ama gerisi boş. Falda var evet. Hatta büyü de var cinde var ama sanmıyorm bizim jenerasyonda yok yani bize gelene kdr o eski sağlam hocalar öldü çürüdü. Geriye dolandırıcılar kaldı. İnanmayıııııııııın !! Büyülerde kuşaklar boyu sürüp gitmez yani. Saçmalık. Cin musallat olsa seninkine kendine gelemez duramaz heralde :)) o gülaymdr nedir kafanızı karıştırmış verin telefonunu bana arıycam o kadını ben.Bana da senin yildizin cok yuksek o yuzden sana buyu tutmamis falan dedi. Birde kurana biseyler sordu size de yapti mi aynisini bilmiyorum.
Ama su peri yakma olayi cidden sacma otesiymis ya demek buda yalanci cikti.. googleda arastirdim da biraz kimi insanlar disi 3 harflilerin peri olduguna inanirmis buda mi boyle acaba da kimse kendini boyle bi riske atmaz zaten peri yakicam da ya bana bulasirsa falan. Off buda yalanci cikti demek ki
Burdan sitenin yetkililerine sesleniyorum. Gerçekten ihtiyacı olan biri
Yıldız yüksekliği düşüklüğü diye bişi yok saçma inanmayn ona. Yıldızname var evet ama gerisi boş. Falda var evet. Hatta büyü de var cinde var ama sanmıyorm bizim jenerasyonda yok yani bize gelene kdr o eski sağlam hocalar öldü çürüdü. Geriye dolandırıcılar kaldı. İnanmayıııııııııın !! Büyülerde kuşaklar boyu sürüp gitmez yani. Saçmalık. Cin musallat olsa seninkine kendine gelemez duramaz heralde :)) o gülaymdr nedir kafanızı karıştırmış verin telefonunu bana arıycam o kadını ben.
Burdan sitenin yetkililerine sesleniyorum. Gerçekten ihtiyacı olan biri
Yıldız yüksekliği düşüklüğü diye bişi yok saçma inanmayn ona. Yıldızname var evet ama gerisi boş. Falda var evet. Hatta büyü de var cinde var ama sanmıyorm bizim jenerasyonda yok yani bize gelene kdr o eski sağlam hocalar öldü çürüdü. Geriye dolandırıcılar kaldı. İnanmayıııııııııın !! Büyülerde kuşaklar boyu sürüp gitmez yani. Saçmalık. Cin musallat olsa seninkine kendine gelemez duramaz heralde :)) o gülaymdr nedir kafanızı karıştırmış verin telefonunu bana arıycam o kadını ben.
Su an işteyim bi taraftanda kadıdının dediklerini dusundukce ekrana bakıp bakıp sırıtıorum. Kadın bana peri evlenmenize izin vermez diyor.. Peri kıskanıyormus bızı. Te allahım ya:)))
Ya ne evlenmesi bi ilişkiyi yürütemiyoruz kadın damardan vuruyoda o adam kısmetn değilse durduk yere gidecek 1500 liraya da yanarım sonuç alamamana da.Su an işteyim bi taraftanda kadıdının dediklerini dusundukce ekrana bakıp bakıp sırıtıorum. Kadın bana peri evlenmenize izin vermez diyor.. Peri kıskanıyormus bızı. Te allahım ya:)))
Birine yok diyoki diğerlerine karışık sallasın herkesde inansın vay anam vay. 1500 den kişi başı kadın zengin olur valla. Ne periymiş önüne gelene peri yapışmış. Adam başkasna kaymş kadın gönlü sende ama peri var diyo hayret bişey.neyse ki bende ne peri ne cin ne büyü ne muska yok aksine çok güzel bi hayatın var bol kısmetin var dedi..hatta ilerdeki bi düşüncemi gideceksin diye söyledi..bakalım bakalım
valla ben artık neye kime inancağımı şaşırdım..inanmasak daha mı iyi acep :)Birine yok diyoki diğerlerine karışık sallasın herkesde inansın vay anam vay. 1500 den kişi başı kadın zengin olur valla. Ne periymiş önüne gelene peri yapışmış. Adam başkasna kaymş kadın gönlü sende ama peri var diyo hayret bişey.
İnanmamak en güzeli ne zmn inanmadıysam fala çıktı yani ne yalan söyliyim :)) bu arada öyle bişeyki hayatı akışına bırakıyosun herşey birdn patır patır oluyo sonra bi bakıyosun aaa bu falcı şunu demişti şu çıktı bu çıktı. Bana gökerde ve toprakta öyle olmştu. Hatta bakırköy çingenem cafe de bi kadın vardı çok acemi bi falcıydı kadının falını beğenmemiştim ama falı çıkmştı keşkem onu bulsam. Ki kadına inanmamştm. Bi de dejavuda nagihan diye bi falcı vardı sarışın geçen sene bu zmnlar işten ayrılmş falı bırakmıştı o da iyiydi. İnadına da onlar ortada yokvalla ben artık neye kime inancağımı şaşırdım..inanmasak daha mı iyi acep :)
Bnde güldüm şimdi:)Su an işteyim bi taraftanda kadıdının dediklerini dusundukce ekrana bakıp bakıp sırıtıorum. Kadın bana peri evlenmenize izin vermez diyor.. Peri kıskanıyormus bızı. Te allahım ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?