Herkeste mi büyü olur arkadaş?? 80 lirayi verdik die daha da yolarım bunlari die düşündü heralde..
Parayla olmaz bu işin çözümü lütfen uzak dur yazık günah az para mı söylediğin rakamlar sakin diyim insanların caresizliklerini kullanan insanların yaptıkları hayr getirmez arkadaşım bunu bilir bunu söylerim.Ben baktirdim aslinda bilemedi diyemem bildi benimle ilgili seyler. Bide kurana soruyor bismilahirrahmanirrahim diye basliyor ben soru sordum oda soruyor hayirli vs diyor.
Bana da esinde buyu var sende yok senin ailende de yok cok temizsiniz dedi.
Esimde buyu oldugunu soyleyen 3.kisi artik inanmaya baslicam neredeyse.
Esimin eskileri falan bildi ailesini anlatti tam.anlattigi gibi cidden.
Evlilere 1000e bozuyormus yuva kurtulsun diye dedim ben ogrenciyim veremem indirim yapin falan.
800 en son olur dedi. 10 gun okuma yapiyormus snra biseyler gonderiyormus.
Sen ogrenci oldgun icin ve evli oldugun icin bunu yaptm dedi basta 300 400 gonderirsn fln dedi.
Roza benden 3500 istedi dedim oha oyle buyu bozulmaz dolandirici oyle kisiler o fiyat ne falan dedi.
Bide buradan biri sormustu 3 harflilari yoksa nasl buyu bozuyor diye sordum aynisini o varliklar tam tersi musallat olur ayirirlar birseyi olumlu hale ceviremezler. Peygamberimize de buyu yapilms nas felak sureleri inmis. Kurandaki ayetlerle bozuyorum ve icilmesi yenmesi temizlenmesi icin falan birseyler gonderiyorum falan dedi.
Ne diyorsunuz kizlar fikirlerinizi merak ediyorum ?
Parayla olmaz bu işin çözümü lütfen uzak dur yazık günah az para mı söylediğin rakamlar sakin diyim insanların caresizliklerini kullanan insanların yaptıkları hayr getirmez arkadaşım bunu bilir bunu söylerim.
Ya aslında admin olan arkadaşlar hangi farklı üyeliklerin mesajlarının aynı ip den çıkıp çıkmadıgını şıp diye bulabilir.her açılan yeni üyelik ,özellikle böyle ortaya bi bok atıp milleti peşinden sürükleyenler,yasaklanmadan evvel bi ip taraması ile tespit edilebilir.Niye uğraştırıyorlar milleti,bakalım gülayın altından ne çıkacak
Aynen ayni cumleleei bana dedi referansla bakiyormus istanbula bakiyormus vs vsBuda roza gibi biseyse uzulurum cidden. Zaten o reklamini yapan kisi ne alaka onu anlamadim.
Bana dedi ki nettwn normalde bkmiyorum tlfnumu da nilufer diye biri dagitmis nette numarami kimseye verme fln dedi ?? Referansla bakiyomus nirmalde.
Bide istanbulda cogu kisiye baktim dedi ama nasl boyle birinin adi sani yeni duyuluyo oda sasirtici
Onun reklamını yapan kişi her yere yazdı canım bir yerde 50 ye bakar demiş bana 100 ama 80 e bakar dedi biraz para yanlısı bir falcı demek. Böyle insanlar beni soğutur baktırmamda büyü dendi mi yok işlem dendi mi korkuyorum Allah için herkes demi büyü var 100 kisi var derse 100 kisi de buyu yaptırdi o zaman ya insan bu dünyada ki zevki için ahiretini hiçe sayar mi ya da kaci sayar...Ya aslında admin olan arkadaşlar hangi farklı üyeliklerin mesajlarının aynı ip den çıkıp çıkmadıgını şıp diye bulabilir.her açılan yeni üyelik ,özellikle böyle ortaya bi bok atıp milleti peşinden sürükleyenler,yasaklanmadan evvel bi ip taraması ile tespit edilebilir.Niye uğraştırıyorlar milleti,bakalım gülayın altından ne çıkacak
Bari 20-30 dese de sürümden kazansa,danıştıgımız adamlara bakın hepsi kafasız :)Onun reklamını yapan kişi her yere yazdı canım bir yerde 50 ye bakar demiş bana 100 ama 80 e bakar dedi biraz para yanlısı bir falcı demek. Böyle insanlar beni soğutur baktırmamda büyü dendi mi yok işlem dendi mi korkuyorum Allah için herkes demi büyü var 100 kisi var derse 100 kisi de buyu yaptırdi o zaman ya insan bu dünyada ki zevki için ahiretini hiçe sayar mi ya da kaci sayar...
Ben baktirdim aslinda bilemedi diyemem bildi benimle ilgili seyler. Bide kurana soruyor bismilahirrahmanirrahim diye basliyor ben soru sordum oda soruyor hayirli vs diyor.
Bana da esinde buyu var sende yok senin ailende de yok cok temizsiniz dedi.
Esimde buyu oldugunu soyleyen 3.kisi artik inanmaya baslicam neredeyse.
Esimin eskileri falan bildi ailesini anlatti tam.anlattigi gibi cidden.
Evlilere 1000e bozuyormus yuva kurtulsun diye dedim ben ogrenciyim veremem indirim yapin falan.
800 en son olur dedi. 10 gun okuma yapiyormus snra biseyler gonderiyormus.
Sen ogrenci oldgun icin ve evli oldugun icin bunu yaptm dedi basta 300 400 gonderirsn fln dedi.
Roza benden 3500 istedi dedim oha oyle buyu bozulmaz dolandirici oyle kisiler o fiyat ne falan dedi.
Bide buradan biri sormustu 3 harflilari yoksa nasl buyu bozuyor diye sordum aynisini o varliklar tam tersi musallat olur ayirirlar birseyi olumlu hale ceviremezler. Peygamberimize de buyu yapilms nas felak sureleri inmis. Kurandaki ayetlerle bozuyorum ve icilmesi yenmesi temizlenmesi icin falan birseyler gonderiyorum falan dedi.
Ne diyorsunuz kizlar fikirlerinizi merak ediyorum ?
nedense beni benden aldı o ilk reklam olayı zaten. Bilmiyorum ben nedense sıcak bakmıyorum aynı şeyi rozadada hissetmiştim belki gereksiz bir kuruntu ama bilememOnun reklamını yapan kişi her yere yazdı canım bir yerde 50 ye bakar demiş bana 100 ama 80 e bakar dedi biraz para yanlısı bir falcı demek. Böyle insanlar beni soğutur baktırmamda büyü dendi mi yok işlem dendi mi korkuyorum Allah için herkes demi büyü var 100 kisi var derse 100 kisi de buyu yaptırdi o zaman ya insan bu dünyada ki zevki için ahiretini hiçe sayar mi ya da kaci sayar...
nedense beni benden aldı o ilk reklam olayı zaten. Bilmiyorum ben nedense sıcak bakmıyorum aynı şeyi rozadada hissetmiştim belki gereksiz bir kuruntu ama bilemem
O kadar derse daha az para alacak çoğu varken azı der mi canım .Bari 20-30 dese de sürümden kazansa,danıştıgımız adamlara bakın hepsi kafasız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?