İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben baktirdim aslinda bilemedi diyemem bildi benimle ilgili seyler. Bide kurana soruyor bismilahirrahmanirrahim diye basliyor ben soru sordum oda soruyor hayirli vs diyor.
Bana da esinde buyu var sende yok senin ailende de yok cok temizsiniz dedi.
Esimde buyu oldugunu soyleyen 3.kisi artik inanmaya baslicam neredeyse.
Esimin eskileri falan bildi ailesini anlatti tam.anlattigi gibi cidden.
Evlilere 1000e bozuyormus yuva kurtulsun diye dedim ben ogrenciyim veremem indirim yapin falan.
800 en son olur dedi. 10 gun okuma yapiyormus snra biseyler gonderiyormus.
Sen ogrenci oldgun icin ve evli oldugun icin bunu yaptm dedi basta 300 400 gonderirsn fln dedi.

Roza benden 3500 istedi dedim oha oyle buyu bozulmaz dolandirici oyle kisiler o fiyat ne falan dedi.

Bide buradan biri sormustu 3 harflilari yoksa nasl buyu bozuyor diye sordum aynisini o varliklar tam tersi musallat olur ayirirlar birseyi olumlu hale ceviremezler. Peygamberimize de buyu yapilms nas felak sureleri inmis. Kurandaki ayetlerle bozuyorum ve icilmesi yenmesi temizlenmesi icin falan birseyler gonderiyorum falan dedi.

Ne diyorsunuz kizlar fikirlerinizi merak ediyorum ?

Herkeste mi büyü olur arkadaş?? 80 lirayi verdik die daha da yolarım bunlari die düşündü heralde..

Valla bilmiyorum ki kafam cok karisik. Birine de buyu yok demis. Bide bana sey dedi netten kimseye bakmiyorum referansla bakiyorum v.s size de dedi mi? Istanbulun coguna baktim falan diye.

Parayla olmaz bu işin çözümü lütfen uzak dur yazık günah az para mı söylediğin rakamlar sakin diyim insanların caresizliklerini kullanan insanların yaptıkları hayr getirmez arkadaşım bunu bilir bunu söylerim.

Yok canim bende vercem demiyorum zaten yazdim sadece gecen konusmayi.
Keske parasiz sirf allah rizasi icin yapan duzgun iyi niyetli biri olsa da guvenip baktirsak zatwb ben gonliumden kopani veririm hak gecsin istemem.

Ya aslında admin olan arkadaşlar hangi farklı üyeliklerin mesajlarının aynı ip den çıkıp çıkmadıgını şıp diye bulabilir.her açılan yeni üyelik ,özellikle böyle ortaya bi bok atıp milleti peşinden sürükleyenler,yasaklanmadan evvel bi ip taraması ile tespit edilebilir.Niye uğraştırıyorlar milleti,bakalım gülayın altından ne çıkacak

Buda roza gibi biseyse uzulurum cidden. Zaten o reklamini yapan kisi ne alaka onu anlamadim.
Bana dedi ki nettwn normalde bkmiyorum tlfnumu da nilufer diye biri dagitmis nette numarami kimseye verme fln dedi ?? Referansla bakiyomus nirmalde.
Bide istanbulda cogu kisiye baktim dedi ama nasl boyle birinin adi sani yeni duyuluyo oda sasirtici

Aynen ayni cumleleei bana dedi referansla bakiyormus istanbula bakiyormus vs vs

Onun reklamını yapan kişi her yere yazdı canım bir yerde 50 ye bakar demiş bana 100 ama 80 e bakar dedi biraz para yanlısı bir falcı demek. Böyle insanlar beni soğutur baktırmamda büyü dendi mi yok işlem dendi mi korkuyorum Allah için herkes demi büyü var 100 kisi var derse 100 kisi de buyu yaptırdi o zaman ya insan bu dünyada ki zevki için ahiretini hiçe sayar mi ya da kaci sayar...

Bari 20-30 dese de sürümden kazansa,danıştıgımız adamlara bakın hepsi kafasız :)

nedense beni benden aldı o ilk reklam olayı zaten. Bilmiyorum ben nedense sıcak bakmıyorum aynı şeyi rozadada hissetmiştim belki gereksiz bir kuruntu ama bilemem

yaaa bu büyüydü hocaydı muhabbetinden sıkılan bir ben miyim acaba? sayfalardır tartışılıyor vallahi bunaldım. off-topic oluyor ayrıca burada fal konuşalım (özellikle çıkanlardan )

nedense beni benden aldı o ilk reklam olayı zaten. Bilmiyorum ben nedense sıcak bakmıyorum aynı şeyi rozadada hissetmiştim belki gereksiz bir kuruntu ama bilemem

bende rozadan dolayı oyle bı onyargı oldu hele asya2233de rozanın ta kendısı olunca ıyıce sok olmstm bende de o kuruntu var

Burda görev admine düşüyo yaa sevgili adminn nolur aynı ip den girenleri afişe et bize

Evet yaaaa falı çıkan yokmu. Hayır pofuya eylemin falıda tamamen çıktı arada yazıyordu moral oluyordu oda bitti offf ya azıcık çıkan yazsında sevinelim biraz

Ben kayserili gulay a ancak su saatte baktirabildim. Parayi onceden istedigi icin gunnduzden yatirmistim ama yeni musait olabilmis. Once yorumlari okuyunca biraz gerildim acikcasi ama allahtan verdigim paraya degdi. Gecmisi ve suanki durumu bildi hatta ailesel mevzularimizi ayrintilariyla bildi. Buyuden bahsetmedi nazar goz var uzerinde nazar duasi oku geceleri dedi ya ben kotu niyet sezmedim gelecek seyleri de bakalim gorucez

O değil de okmeydanı taraflarında bi kadın varmış,asuman,bu kadar biliyosunuz bunu kesin duymuşsunuzdur,az önce arkadaşıma burdaki muhabbetleri anlatıyordum o söyledi.O çok falcı değildir,öyle denk gelmiş kadına,belki de o kadar fala düşkün değil diye mi maksimum fayda sağlamış bilmiyorum.Kadın beyaz erkek mendili istiyormuş gelenden,arapça sanırım kurandan bişiler yazıyormuş.orda arkadaşım bi kadınla muhabbet etmiş,kadının yegeni kaç kere nikahtan dönmüş,gitmedikleri yer kalmamış,en son bu kadına gitmişler,kadın mendili yazmış gögsünde taşı demiş,3 aya yeni biriyle tanışmış,şimdi hamileymiş.sonra bu bu kadın çook kişiyi taşımış asumana herkese de derman olmuş.Irak asıllıymış,dedesinden el almış.bu da öyle gönülden kopanı alıyormuş.arkadaşıma da demiş ki,sen şuan inanmıyorsun o zaman ben senin sağ bacağındaki yara izini nerden biliyorum?benim yanıma otururken besmele çekmedin aramızdaki perdeyi kaldırdın ama mahrem var senin yerine ben besmele çektim perde koydum aramıza.kuran gibi yazılı birşeye bakmış ama arkadaş yıldızname değil sanırım diyo.Belki de yıldızname de bizimki anlamadı.Ben biraz çekiniyorum gitmeye çünkü yazdım işte benm bütün herşey patladı,olay bitti artık neyi duysam tatmin olmam da,isteyeniniz varsa yardımcı olmaya çalışırım,ya da duyup daha önce gideniniz varsa,hatırlıyorsa bir paylaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…