evet benazirciğim ama olsun bak bu konuda bizi birleştirmiş olduAy vilgeta ikimizi fena ifrit etmiş o ezgi :)))
Koptum vakka çok uerinde tespitkerAgzımı bozcam o olcak güvendiğiniz üyeler dısında kimseyi dinlemeyin ders oldu bize bi pacoz gelio kandırıp gidio hepimiz ünili yüksek lisanslı filan insanlarız afferin bize.. Böle seyleri altı secde görmemiş insanlara yaptırmayın sarlatan hepsi:/ enerji cakra filan ayrı ama dua bambaska bişey malım ben ya dün bile bile lades dedim:/
Hay allahım motor ayşe önce kendine hayrı dokundun benceEvet cnm motor ayse
Bu tuğba bir bana saçmalamasaydı iyiydi yavvvArkadaşlar dayanamadım tuba'ya gittim bugün valla enerjim güzel tuttu. Ha enerjisi tutmayanlar beğenmedim faşan yazmış ama ben sevdim bakalm çıkacak mı , eylem'le aynı tarihi verdi daha var yani zamanı.Bu arada harbi o nasıl bir konuşma iyi ki ses kaydı diye bir şey var
bende hersey ters tepti... ilk basta ıyı geldi sandım ama yanılmışım daha kotu hersey oldu.Hay allahım motor ayşe önce kendine hayrı dokundun bence
Koptum
Koptum vakka çok uerinde tespitker
Hahahhaha admine şikayet et arada sızma var ben bu üyeyi tanımıyorum çok kıllandım diyebişi dicemmm bakıyoomm bakıyomm nickineee, ben bu nicki nerden tanıyorum diyoırum hala gülüorum kendime seni unutmuşuummm bi gün girmedin bak ne hale geldim
Yok canım aman diyim sağlamtaştakilerden uzak dur şimdi sebebini burda yazamıyorum ama uzak durbende hersey ters tepti... ilk basta ıyı geldi sandım ama yanılmışım daha kotu hersey oldu.
Saglamtas ne motor ayse kim kizlar :)) peri cin derken isimler de acayiplesti
Hahahahahaaaaa sağlamtaş malkaraya bağlı bir köy ve hocaları ile ünlü ama daha faydası dokunanı gmrmedim ben sahsen. Boşver o yüzdenSaglamtas ne motor ayse kim kizlar :)) peri cin derken isimler de acayiplesti
tek değilsin. borsacı tuğba.Bu tuğba bir bana saçmalamasaydı iyiydi yavvv
var varbırakın motor ayşe yi onu bunu da yeni falcı yok mu yeni falcı
kibliycem seniii nihahahha
Hahahhaha admine şikayet et arada sızma var ben bu üyeyi tanımıyorum çok kıllandım diye
Çok rahatladım valla bendemi sorun var diyordum kendimetek değilsin. borsacı tuğba.
Canım senin hayatını mı bilemedi:/Bu tuğba bir bana saçmalamasaydı iyiydi yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?