Aha benmkine de mal mal diyip durdu,ben kıyamadım mal demeye kadın para pariteleri dalgalanma istatistik mal bu adam mal deyiverdi :)))tek değilsin. borsacı tuğba.
He anladım
He anladımya ama falcı işi enerji işi hani çok övmek için demiyorum belki çıkmaz ama benim için iyiydi diyim
sence niyeya kızlar bişi sorcam eski sevgili sosyallerden niye silmez yaw
Erkekler bizim gibi degil ki aklina gelmemistir desemya kızlar bişi sorcam eski sevgili sosyallerden niye silmez yaw
valla erkeklerde insan olduğuna göre..onlarda bizim gibi bi nevi sadece mantıklarını kullanıyorlar..hepsi bu..silmek isteyen adam silerErkekler bizim gibi degil ki aklina gelmemistir desem
Erkekler bizim gibi degil ki aklina gelmemistir desem
Valla tek tutturduğu şey kocamın öküz olduğu diyim sanaCanım senin hayatını mı bilemedi:/
Hangisi sigir degil ki :)işte benım kı yani eski benim ki biraz sığırdır.o da olabilir işin aslı
Neymis bakalim? Benim tarihler pat pat patliyor hatta gidisat da sakatta su an 3 konuda daHadi size çıkan fal haberi gelsin eylemin bi dediği daha çıktı bana kızlar :)
. Enteresan bir şeklde de bnm herşeymi bildi gerçekten enerji işi bu işler..
Valla tek tutturduğu şey kocamın öküz olduğu diyim sana
O da olabilir :) ilk aklima geleni soylediydimvalla erkeklerde insan olduğuna göre..onlarda bizim gibi bi nevi sadece mantıklarını kullanıyorlar..hepsi bu..silmek isteyen adam siler
Anladım
Valla tek tutturduğu şey kocamın öküz olduğu diyim sana
kızlarr yeni bir üye var..şuan dikkat edin emi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?