İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlaar bugun toplam 4 falciya baktirdim bakirkoyde yaziyorum bir bir hazir olun
1.Dejavu cafe Edi: belkide simdiye kadar gorugum en iyi falci,nokta atislari mukemmel,dediki senin bu sevdigin insan gecmiste bir yikim yasamis ki dogru soyluyor cunki sevdigim insanin gecmiste 4 yillik iliskisi olan bir kiz olmus ve oglan ondan sora tovbe etmis aska kendisi soylemisti bana,Edinin yanlis soyledigi birsey olmadi anla ilgili ama bu insanla aralik ayinda bir gorusmen var dedi ama bundan ilave hayatina yeni biri girecek aralik sonu ocak gibi ama o sevdigin insanla olmaz kendi hayatna bak unut o zaman daha cok mutlu olacaksin,ama bu adama da yakin zaman evlilik gorunmuyor haberin olsun dedi

2.fincan cafe senay: yola verdi sanki cok isteksiz bakti bu adamin etrafinda cok kadin var dedi hayir dedim oyle biri degil o zaman ailesi cevresi genis dedi evet dedim zaten kurt oldugu akrabalar fln cok dedim ailesi istemedigi biriyle evlendiriyor,neyse iste senay dediki aralikda veya aralik sorasi bu kisiyle sana gorusme var ayaklarna kapanacak dedi ama pek de inandirici gelmedi,bi de bu nisan meselesi olmayacak dedi nisani atacak dedi :)

3.mandal cafe toprak: topraga baktirmadan once garsonlara burda Ada hanim nda fala bakiyor degil mi? diye sordum ,garson dediki Ada hanim degil bey neyse zaten toprak iin gitmisdim cok pozitif aurali bi cocuk,ediden sora nokta atislarini en begendigim falci,adami tasvir etti bastan sona esmer uzunboylu genis omuzlu adam dedi,cevresinde aileden cok kadin var zorla evlendiriyorlar,fotosunu gosterdim oglanin nisan fotosunu ayyy fenalasiyorum dedi toprak ;D senin gibi bi kiz bunun neyini istedin?goruseceksiniz dedi ama simdi degil uzun bi muddet sora.ama bu adam yanindaki kadina dokunmak bile istemiyor telefonla bile konusmuyor seni istiyor ama eli kolu bagli ailesinin karsisinda bisi yapamiyor dedi/

4.Laf cafe Andac: bu adamla mayisa kadar bi gorusme var bi hesaplasma var istanbulda gerceklesecek bu bulusma ama aralikta hayatina yeni biri girecek dedi,genel olarak onu da begendim yani yanlis soyledigi bisey olmadi fotografi onada gosterdim sen bana kamera sakasi yapiyorsun degilmi??? hani nerde kameralar dedi niye oyle diyorsunuz dedum?senin gibi manken gibi bi kiz bu adamin neyini seviyorsun dedi,nisanlisi berbad,adam ondan daha berbat ALLAH sana akil versin dedi
GENEL OLARAK SIRALARSAM ilk sirada Edi,sora toprak,sora andac,en sonda da senay

Bir gunde maksimum 2 falci yapmisligim var o da genclik yillarimda:) 4 falci yapani hic duymamistim tebrik ederim! İnsallah carpilma keyhfiii yasamazsin

ilk cumlede sevdigim insanin eski sevgilisi Ölmüş olacak olmus degil yani yanlis anlamayin

Ayy şenaya para mı verdm çok gıcık hiç güzel bakmıyo o :)) bnde de o hiç bişi bilememişti tutturamamştı

ilk cumlede sevdigim insanin eski sevgilisi Ölmüş olacak olmus degil yani yanlis anlamayin
bu arada kizlar toprak ve andac eylemle ayni seyi soyledi,dediki bu cocugun ailesinin o akrabalarini almakta sebebi maddi cikarlar yani kizin maddi durumu kizin ailesinin maddi durumu cok iyi ve bu al varligi baskasina gitsin istemiyorlar

bi de kizlar di ne dedi biliyormusunuz sadece ask fali da bakiyorum dedi 40 liraya cok israr ettim baktirmak icin ama redd etti bakarsam eger demin soylediklerimle ayni seyi soyleyecem zaten o yuzden biraz zaman gecsin ustunden sora gel dedi

bi de kizlar di ne dedi biliyormusunuz sadece ask fali da bakiyorum dedi 40 liraya cok israr ettim baktirmak icin ama redd etti bakarsam eger demin soylediklerimle ayni seyi soyleyecem zaten o yuzden biraz zaman gecsin ustunden sora gel dedi
ya ınanmıorum ben bu edıye 1 yıldır gıdıyorum bana hıc böyle hısey demedım:):):)

Ah eylem ah bana da cik ya bana da. 3gun ya da ayin 13.de dedin olmadi, 23te olsun be bari

Ah eylem ah bana da cik ya bana da. 3gun ya da ayin 13.de dedin olmadi, 23te olsun be bari
Ben de en geç Kasım sonunu bekliyorum Eylem'in bir dediğinin çıkması için. Diğer bir dediği tamamen patladı, o ne dediyse tersi oldu, düzelmiyor da. Kasım sonuna kadar o diğer şeyler de olmazsa bu fal tam bir fiyasko olmuş olacak.

bu arada kizlar toprak ve andac eylemle ayni seyi soyledi,dediki bu cocugun ailesinin o akrabalarini almakta sebebi maddi cikarlar yani kizin maddi durumu kizin ailesinin maddi durumu cok iyi ve bu al varligi baskasina gitsin istemiyorlar
toprak bende gitmiştim güzel bir enerjisi var bana işle alakalı ve aşkla ilgili sölediği bir kaç şeyi yaşamıştım hatta beklediğim bir tarih daha var bakalım olcak mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…