İstanbul'da Fal - Falcılar

Helloooo kizlar , didemin dedigi bayaaaa cikti dun hatta sole diyim evimde bana bir kac yer solemisti tarifli falan oyle birseyler sok oldum yani ! Eylemin zerresi yok bnde

arkadaslar su melekler kahvesindeki emre ve kadirle ilgili bilgisi olan varmi????????????
aaaaa inanmıyorum şaka gibi ne oldu kız bize ben bugün sabahtan beri melekler kahvesindeki emre,eren,kadir bunları araştırıyodum. bir açtım burayı senin yazı karşıma pat diye çıktı. tırstım cidden tövbeee ne oluyor ya

kizlaar ben eyleme bi de baska birine telefonda fal baktiracam ama gecen sefer yabanciyim diye 30 lirada masraf cikti toplam 80 lira yatirdim eylem icin simdi de 2 tane var bukadar masraf ciksin istemiyorum bana yardim edecek biri varmi???? turkiye vatandasi olan birinin yatirmasi lazim parayi ilave masraf cikmasin diye(((

Telden baktırma artk yaa yazık kaç paran gitmiş belli başlı falcılar bul yüz yüze baktır

Bence artık biraz ara ver. Bi günde 4 fal baktırılmaz, bu kadar da yapmayın lütfen.

Canım bence bir ara ver bak dün baktırmışsın 4 falcıya. Sen git o parayla sahilde bir cafede kahveni iç kitabını oku ohhh kafanı boşalt. Akıl vermek için demiyorum yanlış anlama ama üzme kendini lütfen

Didem'in numarasını ben de alabilirmiyimbi de ne Kadara bakıyo acaba
Didem sana ya elli ya yüz dick burdaki çoğu üye bendde dahil memnun değiliz. Dediği tek bişi çıktı bana o da lazım olmayan bişi yani :)) baktırmaya kararlımsn gerçekten ?

Bugün sıra bende sanırım :)
Bu arada özellikle belirteyim duygunun bana verdiği tarih üzerinden 1 Aydan fazla geçti ama dediği hiçbirşey olmadı belirteyim dedim :)
Gazi mahallesinde Bi kadına baktırdım fena değildi hatta birkaç söylediği şeyde çıktı...epey şaşırmıştım...hastalık ve işle ilgili...özel hayatla ilgili şeyler biraz dağınık olmasına karşın tutarlıydı...bakalım Zamanı var bekliyorum...
Bu arada Cafe 46 bütün falcıları tırt...
Bugün Halil ve ediye baktıracam detayları veririm...

Emre foss kadiri bilmiyorum :))

Ya Emre ani gecmisi cok guzel biliyor bence. Gelecekte de tutturdugu seyler var ama ana konu hic cikmiyor. Soyle bir durum var ana konu hicbir falcida cikmiyor, galiba bunun sebebi cok spesifik istiyor olmamiz. Guzel bi ask yerine A kisisiyle guzel bi ask olsun gibisinden. Kadir'e de baktirdin o da iyi ama onun da dedikleri cikmadi. Ben Emre'yi tercih ederim hos sohbet biri

Canim eylemin dedikleri ufak seyler disinda cikmiyor hep genel hepimizin basina gelecek seyler soyluyor hasta olabilirsin dikkat et, maddiyatina dikkat et, etrafinda kizlar var, bir erkege sinir olacaksin, bir kadina sinir olacaksin, sunu gorursen takma, bunu duyarsan takma vs. Bi de erkegi kadini tarif etse bari :) hepimizin etrafinda cesitli bay ve bayanlar var yani :)) bendeki tarihler gecti gitti gidisati da gorecegiz bosver baktirma hem dun cok baktirmissin

Gazideki kadin burada daha once gecen hicran mi canim?

Bu Bahsi geçen Hicran Hanima baktirip memnun kalan var mı? Daha once iyi olsugunu okudum bu forumda ama iletisim bilgisini alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…